Élő közvetítések
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Érik már egy Fermin - Torre vagy Fati csere.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
-
- Entrenador del Barça
Nekem leginkább a kommentár kiejtése fáj, a játékunk akadozik.
Fermin ezt simán at is vehette volna
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Pedri hátrahozatala legalább annyit számított, mint Olmo. Most elég jól megyünk, de hát lehet hogy késő.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Capitá del Barça
Igen, meg azért a Sociedad is úgy játsszik, mintha döntőben lennének. Nagyon sokat melóznak, küzdenek minden labdáért és iszonyatosan agresszívak.
Igazából most pont fordítva éljük át azt, amit eddig a szezonban az ellenfeleink.

szerk: közben Zubimendi jelezte, hogy jönne hozzánk a nyáron

Teljesen enrváltak a fiúk, sok volt ez a hajtás, menetelés.
Kipukkadt egy kicsit a lufi, ez van
Kipukkadt egy kicsit a lufi, ez van
- bence0330
Remélem nem tudták meg, mi történt.
Angol kommentátorok:
Aaand Bigfood Lewandowski comes back into the pitch XD
Na de akármi is történt, megtörtént, Flicknek helyre kell tennie a csapatot, most mutassuk meg, milyen fából faragtak minket. Elhiszem, hogy kimerítő hónap volt, de egy félidőt nyomjunk meg valahogy.
Jellemző volt a mai meccsünkre ez a jelenetsor, Pena elpasszolja, Cubarsitól elpattan rögtön utána...
Angol kommentátorok:
Aaand Bigfood Lewandowski comes back into the pitch XD
Na de akármi is történt, megtörtént, Flicknek helyre kell tennie a csapatot, most mutassuk meg, milyen fából faragtak minket. Elhiszem, hogy kimerítő hónap volt, de egy félidőt nyomjunk meg valahogy.
Jellemző volt a mai meccsünkre ez a jelenetsor, Pena elpasszolja, Cubarsitól elpattan rögtön utána...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.11.10. 22:15:54-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Olmo jött DJ helyére... Gondolom Hansi ért hozzá , hogy miért ő ...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Na ez jó csere!
-
- Entrenador del Barça
Nem játszunk jól, de egy teljesen szabályos gólt vettek el. Ez hihetetlen. Azért nem mindegy, ha előnyről játszunk, vagy futunk az erdemény után
Az a gól a játékosokat is megnyugtatta volna.
Kíváncsi leszek mi lesz a meccs utóhangja, mert ilyen tévedést nem lehet elkövetni.
Az a gól a játékosokat is megnyugtatta volna.
Kíváncsi leszek mi lesz a meccs utóhangja, mert ilyen tévedést nem lehet elkövetni.
Na ez hol volt les?
https://www.reddit.com/r/Barca/comments ... &rdt=41033
https://www.reddit.com/r/Barca/comments ... &rdt=41033
- bence0330
Yamal hiányzik, kvázi két támadóval focizunk, de sokat nem tudna ma eddig tenni azon kívül, hogy végigcselezi magát a pályán és gólt lő. Nem sűrűn jutna el hozzá a labda ezzel a duplanulla, lassú, fáradt középpályával. Egy Belgrádot elvernénk így is, de ez azért egy Soci.
Azzal nem lenne gondom, hogy kikapunk...
Kard ki kard, harcoljunk és ha nem sikerül, ez van.
De miért lőjük tökön önmagunkat Frenkievel, Ferminnel? Egyetlen meccs sem indokolja, hogy kezdők.
Mit nyerünk ezekkel a dolgokkal?
Ott van a padon Olmo, Gavi, Fati.
HA állítólag Raphinha az egyik legjobb jobb oldali támadó, akkor Yamal hiányában miért nincs ott azon a poszton?
Kard ki kard, harcoljunk és ha nem sikerül, ez van.
De miért lőjük tökön önmagunkat Frenkievel, Ferminnel? Egyetlen meccs sem indokolja, hogy kezdők.
Mit nyerünk ezekkel a dolgokkal?
Ott van a padon Olmo, Gavi, Fati.
HA állítólag Raphinha az egyik legjobb jobb oldali támadó, akkor Yamal hiányában miért nincs ott azon a poszton?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.11.10. 22:03:26-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól kezdtünk,full diktaltuk a meccset a lesmizeria megzavarta a fejeket, azóta labda sincs meg, passzok se pontosak. Bízom benne második félidőben sikerül összerakni a játékot mert jól indult.

Az egyetlen szép,életerős és góllal végződő támadásunk az egyedül neki volt köszönhető. Volt két-három szép labdakihozatala. Szerintem se élete meccse, de egy jó Pedri, Yamal, Raphinha az ilyen labdakihozatalaiból szoktak gólhelyzetet kialakítani. Pedri olyan bizonytalan,hogy elképesztő, Kounde majdnem öngólpasszt ad. Rég nézett ki ilyen rosszul meccsünk. Fermin szerintem társakkal se lenne hasznos, FDJvel önmagában ma nem lenne gond. Raphinhát és Pedrit fel kéne rázni, Fermin helyére Fati,vagy Olmo.. FDJt is le lehet cserélni, csak kevés a lehetőség. Olmot előrébb kéne tenni. Gavitól meg félek,az első meccsén is belement majdnem egy piros lapba ostobán, komoly vezetés mellett..én félnél tőle, de lehet más lehetőség nem lesz.PorSiempre írta: ↑2024.11.10. 21:45:50
Mondjuk DJ a posztján nem csinál semmit.
Fermin pedig totál nem megszokott helyén tolja...
De igen tompa mindenki...
Olmo kell DJ helyére, mert kikapunk...
Na, de egy-két ilyen meccs belefér. Az elmúlt években kb minden meccsünk erről szólt..
-
- Capitá del Barça
Amúgy jó ez a csőcselék effektus ami itt most zajlik egy rossz félidő után.
Sajnos a csapat egyelőre le van játszva a pályáról minden poszton, a Sociedad játékosai fejben sokkal agresszívabbak. Nagyjából minden 1v1 harcot nyernek mindenkivel szemben, a passzaink pedig borzasztóan pontatlanok, egy-két szép begyakorolt háromszögelést leszámítva.
Összességében pontatlan a csapat és teljesen hiányzik az eddig jellemző agresszivitás csapatszinten. Még a védelem van talán a leginkább jó passzban, de azért ott is volt pár kimaradás.
A szép pedig az, hogy ha nincs az az elcsalt (les)gól még lehet így is döntetlenre állhatnánk simán. Én hiszek Flickben, hogy ahogyan eddig is sokszor, most is jól nyúl majd bele a meccsbe a félidőben. Nem néztünk ki eddig jól ,de pont ezért most van hova fejlődni

Sajnos a csapat egyelőre le van játszva a pályáról minden poszton, a Sociedad játékosai fejben sokkal agresszívabbak. Nagyjából minden 1v1 harcot nyernek mindenkivel szemben, a passzaink pedig borzasztóan pontatlanok, egy-két szép begyakorolt háromszögelést leszámítva.
Összességében pontatlan a csapat és teljesen hiányzik az eddig jellemző agresszivitás csapatszinten. Még a védelem van talán a leginkább jó passzban, de azért ott is volt pár kimaradás.
A szép pedig az, hogy ha nincs az az elcsalt (les)gól még lehet így is döntetlenre állhatnánk simán. Én hiszek Flickben, hogy ahogyan eddig is sokszor, most is jól nyúl majd bele a meccsbe a félidőben. Nem néztünk ki eddig jól ,de pont ezért most van hova fejlődni

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Rendkívül enervált a csapat. Lehet mégse kellett volna kihagyni azt a pénteki edzést. Persze, a Soci ellen mindig nehéz idegenben, de borzasztó az egész csapat. Vagy ennyit jelent Yamal és hogy nem lőttünk véletlen gólt az elején.
Igazából De Jong most kifejezetten lassítja a játékot, Koundénak alig volt pontos megmozdulása, Fermín jobboson szerintem teljesen vakon van, nem értem, miért nem Raphinha játszik ott, a brazilnak sem volt épkézláb megmozdulása.
Ui, bár amennyi ocsmány reálos lett volna a gólunk, azért nevetséges, hogy annyi múlik egy gól, hogy valakinek 2 számmal nagyobb a lába. Már írtam máshol, de nagyon jó lenne, ha tömegközéppontot tudna nézni a féleautomata rendszer, mert ezek mindkét irányba nevetségesek (mint ahogy Kane-nél is nevetséges volt.)
Igazából De Jong most kifejezetten lassítja a játékot, Koundénak alig volt pontos megmozdulása, Fermín jobboson szerintem teljesen vakon van, nem értem, miért nem Raphinha játszik ott, a brazilnak sem volt épkézláb megmozdulása.
Ui, bár amennyi ocsmány reálos lett volna a gólunk, azért nevetséges, hogy annyi múlik egy gól, hogy valakinek 2 számmal nagyobb a lába. Már írtam máshol, de nagyon jó lenne, ha tömegközéppontot tudna nézni a féleautomata rendszer, mert ezek mindkét irányba nevetségesek (mint ahogy Kane-nél is nevetséges volt.)
- bence0330
Ez egy focimeccs, és elfogult szurkolók vagyunk, hadd drámázzunk már! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.11.10. 21:57:45-kor.
Ennyi! Veled értek egyet. Kb mint a gyerekek úgy drámáznak egyesek! Örüljünk, h csak ennyi van közte, mert ma finoman szólva sz***k vagyunkcsababarca írta: ↑2024.11.10. 21:51:35Nem tudom miért kell itt már megint drámázni, meg ekézni minden pályán lévőt kb, mikor semmi nem történt, egyszerűen jobb a Soci.
Vagy tényleg azt hittétek, hogy majd 100 pontokkal nyerjük meg a bajnokságot?
Rossz napunk van, nagyon gyenge félidő volt, de így is simán benne van, hogy megnyerjük a meccset.
Soci itt a végén ki is végezhetett volna minket, de nem tették, majd megbüntetjük ezt.
Nagyon kemény meccs, a fiúk tompák fejben nagyon
- bence0330
Pedri képtelen ma egy előrepasszt megjátszani, mi történik? Valaki a fülükre súgta, mi történt a gólnál?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem tudom miért kell itt már megint drámázni, meg ekézni minden pályán lévőt kb, mikor semmi nem történt, egyszerűen jobb a Soci.
Rossz napunk van, nagyon gyenge félidő volt, de így is simán benne van, hogy megnyerjük a meccset.
Soci itt a végén ki is végezhetett volna minket, de nem tették, majd megbüntetjük ezt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jézusom, Pedri, Kounde, eddig csak Lewa nem tudott passzolni