Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ez a piros egy hajszálon múlt, Olmo annyira dobta magát. Őszintén nem tudom miért nem futott tovább. Az emberhátránnyal csak jobban fognak védekezni és feladják a támadást,nekünk nem olyan jó. A gól fontosabb lett volna.
Les volt valóban, de jó lenne odafigyelni hátul, szép akciót toltak a socisok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Flicknek az Atletico lesz a mumus ugy tunik. Nem igy kellett volna most sem meg decemberben sem. Ketszer kell iden a metropolitanoban jatszani es nem sok joval kalkulalok
De megint minek nyílunk ki ennyire, és toljuk fel tökig a védekezést vezetésnél, a 93. percben?
Flick elcserélte magát, Olmo-Pedrit lehozni nagy hiba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pedri/Olmo/Rapha/Ferrán egyszerre sok volt lehozatalban, mezőnyben teljesen elvesztünk így. Nyilván Pedrivel leginkább. De Gavi is rossz, Lewy lőtt egy szép gólt, de azóta egy labdaátvételt nem tudott megoldani, hogy megtartsuk fent, Pedrit meg tényleg nincsk i pótolja, az érthető. Rapha meg nincs ott segíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.25. 23:28:06-kor.
Nem akarom Flicket szidni, de Pedri, Raphinha,Olmonlement, mintha nem akarnáng több gólt lőni. Azért Yamal sem ad ezer olyan passzt,hogy a csatárnak két méterre üres kapura kelljen pöckölni. Ötnél ugye már nem ment Lewának.
Valahol értem is,hogy elég a négy lőtt gól, de hátul gyengébbek vagyunk akármennyien is védekezünk. A gólnál is ott volt Gavi, csak rossz helyen..
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw