Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szép volt, utolsó 20-25 percre feljavult, az egy korrekt teljesítmény volt. Viszont az elején ő is ugyanolyan gyenge volt, labdakihozatalokban továbbra sem látom benne a megoldást ettől függetlenül.MQuCsabi írta:Gomes "Busis" visszahúzásához mit szólsz Matyi?
Gomes szerintem sem volt jó, az 1. félidő 2. felére feljavult valamelyest, de nagyon messze van ez a korrektől. Ugyanazt éreztem, mint a Bilbao ellen, nem nagyon érzi a mozgásokat.S.Agüero írta: Első húsz percben Gomes is botrány volt, de aztán feljavult szerencsére, viszont Rakiticnek és Denisnek ez nem sikerült.
Carrasco ziccere?Giriz fejesén kívül nagy lehetőségük egyáltalán nem volt.
http://www.sport365.live/en/main" target="_blankvargazoli írta:Használható linket valaki??
Plíííííííííz!
Titinho írta:MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...
Csak egy kis infó arról, hogy is áll Lucho streak-je Simeone ellen. 10 meccs - 8!!! győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Az első 7!!! meccset oda-vissza nyerte Lucho.![]()
Izgalmas meccset várok én is, sőt az Atletico-tól, már már a megszokott és most kettőzött mocskosságot, aljasságot és undorító játékot. Remélem sérülés nem lesz benne és bízok ma is a győzelemben.![]()
A legnagyobb álmom hogy 5-0-ra verjük őket és Arda ver egy mesterhármast nekik...
1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
Mint mondtam, nem hiszek az ezotériában meg ilyenekben, de optimista vagyok + egy kicsit babonás.Messias2 írta:Ezeknél a meccs előtti írásaidnál fellapozod a közhelyszótárat, vagy magadtól jönnek ezek az elcsépelt mondatok?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a lehető legjobb kezdőt küldi ki - a kp kivételével. Lehetett volna erősebb is a középső hármas, de gondolom Iniék még nem 100%-osak, mostmár pedig nem tudunk mit tenni, csak bízni Rakiticékben.
Nem várok könnyű meccset, de valahogy mégis tovább kell jutni. Minél előbb találunk be, annál könnyebb lesz a meccs. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és sikeresen jussunk tovább.
Visca El BARCA!!!( no offense)
Ezeknél a meccs előtti írásaidnál fellapozod a közhelyszótárat, vagy magadtól jönnek ezek az elcsépelt mondatok?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a lehető legjobb kezdőt küldi ki - a kp kivételével. Lehetett volna erősebb is a középső hármas, de gondolom Iniék még nem 100%-osak, mostmár pedig nem tudunk mit tenni, csak bízni Rakiticékben.
Nem várok könnyű meccset, de valahogy mégis tovább kell jutni. Minél előbb találunk be, annál könnyebb lesz a meccs. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és sikeresen jussunk tovább.
Visca El BARCA!!!
Jó kis helyed van. Szurkolj helyettünk is szívvel-lélekkel!Nyiri81 írta:Kértétek hogy legyen info honnan nézem.
https://www.instagram.com/p/BQONoFfjqL5 ... sXgiL2YI0/" target="_blank
Szerintem ennél jobb nem kell
Most jött ki az biroi gárda. Katalánok füttyögnek és átkokat szórnak
Igen, én is az elejétől tartok. Simeone nem hülye, pontosan tudja, hogy ezt a kp-t meg lehet zavarni a labdakihozataloknál. Erős letámadást várok tőlük az elején.durva az atletico kezdő, most megmondom hogy az első 15-20 percben majd csak pislogunk mint hal a szatyorban. ha nem bírjuk a presszionálást és nem tudunk egy-két kontrából elszaladni, akkor félek, hogy gyorsan találnak egy gólt, megzavarodunk és jön is a következő.
itt az a baj, hogy a DS, AG duónak nem egy gyengébb meccse volt eddig, hanem szinte az összes amin pályára léptekntibi67 írta:Ha valaki hibázik vagy van egy gyengébb meccse már le van húzva és rögtön jön,hogy nem Barca szint.
Nem kövezlek, de nem is adok igazat.Nem olyan egyedi dolgokat várnak el a Masian sem amit máshol nem tanítanak, csak az a baj, hogy a jatekrendszert nem mindenki egyformán gyorsan van aki meg soha nem tudja megszokni.Ha visszaemlékeztek még Neymar is aki azért elég pengés us nehezen szokta meg.A baj, most az Rakiticnek nem megy Denis meg ettől nagyon messze Gomes meg szerintem az életben nem fogja megszokni.Lassú körülményes, nem is tudom...crixus írta: Kövezzetek meg, de azért is akadozik a játékunk, mert folyamatosan Barca-focit akarunk nyomni olyan középpályás sorral, aminek köze sincs a Masia-hoz, Denis is csak a B-ben húzott le egy évet, ami szinte nulla. Én mondjuk megpróbáltam volna Vidal-t betenni a szélre és Roberto-t berakni Gomes (vagy Rakéta) helyett.
Az igen, elég támadó kezdő. Csak ne zavarodjunk meg az elején.Messias2 írta:Atletico Madrid XI vs. Barcelona: Moya; Juanfran, Godin, Savic, Luis; Koke, Saul, Gaitan, Carrasco; Griezmann, Torres.
Simeonétől ez meglepően offenzív kezdő. Szerintem az elejét nagyon meg fogják húzni.
Figyelni kell, hogy az 1. félidőben ne kapjunk gólt.
A hivatalos kezdők után fel is ment az oddsunk 1,5-ről 1,7-re, ami a meccs megnyerését illeti.