Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Perez: „Nincs esély arra, hogy a Bernabéu adjon otthont a Barcelona – Alaves Király-kupa döntőnek, mert már folyni fognak a Santiago Bernabéu felújítási munkái. Nincs szó semmi másról”S.Agüero írta: Másik lehetőség, hogy gyepcsere lesz.![]()
Calderón vagy San Mamés lesz ebből.
Nem a második is ha a kupagyőztes bajnoki helyezés alapján BL vagy EL induló.Tobias88 írta:Én úgy tudom, hogy csak a győztes EL induló. Nagyon be kéne ahhoz aludnunk, hogy ne nyerjünk ellenük a döntőben. Egy kupa szinte biztos idénNero. írta:Mar ezzel is EL indulok. Komoly. Verni kell oket.

Mi se adnánk oda a Camp Nout ez nyilvánvaló. Anno kellett volna rúgni meg egyet az Internek és akkor unnepelhettunk volna a cibelesen egy BL címvédést.visca el barca írta:nem tudja valaki, hogy a május 27-i madridi bruce springsteen koncentre lehet már valahol jegyet venni?
Másik lehetőség, hogy gyepcsere lesz.visca el barca írta:nem tudja valaki, hogy a május 27-i madridi bruce springsteen koncentre lehet már valahol jegyet venni?

Főleg, hogy bajnokin kikaptunk tőlük, nem kellene mérvadónak lenni egy kupa döntőben, de tuti, hogy emiatt is jobban fognak a fiúk hajtani.Tobias88 írta:Én úgy tudom, hogy csak a győztes EL induló. Nagyon be kéne ahhoz aludnunk, hogy ne nyerjünk ellenük a döntőben. Egy kupa szinte biztos idénNero. írta:Mar ezzel is EL indulok. Komoly. Verni kell oket.
Én úgy tudom, hogy csak a győztes EL induló. Nagyon be kéne ahhoz aludnunk, hogy ne nyerjünk ellenük a döntőben. Egy kupa szinte biztos idénNero. írta:Mar ezzel is EL indulok. Komoly. Verni kell oket.
Nekem igazából az fáj AHOGY megnyerték...Ha fölényes játékkal, korrekt sorsolással, komoly csapatok ellen mentek volna nagyot és úgy nyerik meg akkor gratula nekik, megérdemlik, nade lesgóllal, vicc ággal, úgy hogy már egy City ellen a legszínvonaltalanabb párharcot voltak képesek nyújtani, az nálam már nem a "belefér" kategória, és akkor is ezt mondanám ha mondjuk egy Bayern tette volna ezt..Nero. írta: Rosszul fogalmaztam. A Real 11. BLje egy elég keserű pirula volt a tavalyi évben ami egy kicsit beárnyékolta a mi amugy fantasztikus szezonunkat.
Szerintem ez abszolút nem róható fel a tavalyi csapatnak. Tulajdonképp az egész szezonban parádéztunk a szuperkupát meg azt a bő egy hónapot kivéve. Nyertünk 4 kupát, amik között ott volt a bajnoki cím. Ha azt nézed, hogy az etalon, Pep, mit nyert az első két évében, akkor a LE is pont ugyanannyi kupát nyert. A bajnoki cím meg akárhogy is, de hozzánk került, talán a hazai klasszikust hozhattuk volna legalább egy X-re, de egyébként szinte hullámvölgyünk sem volt, a játékunk pedig összességében szép volt. A tavalyi szezon miatt szerintem egy rossz szavunk nem lehet. A Real ágán mi is nyertük volna a BL-t, de döntőig biztos mentünk volna. Az a sorozat meg ilyen lutri (bunda). Sosem lehet elvárás - szerintem, pláne a címvédés.Samper írta: Majdnem az lett, amikor bizonytalanná vált a bajnoki cím. Akkor ment el végképp a kedvem LE-től. Az idei szezon már csak erre lapátol.
Rosszul fogalmaztam. A Real 11. BLje egy elég keserű pirula volt a tavalyi évben ami egy kicsit beárnyékolta a mi amugy fantasztikus szezonunkat.Tromort77 írta:Keserű volt a tavalyi szezon?Nero. írta:Tavalyi szezon szerintem azért volt ennyire keserűJókor szóltok Ti is.
SzéépNero. írta:Mar ezzel is EL indulok. Komoly. Verni kell oket.