Élő közvetítések
Malaga goooooool!! 

Hát Neymar! Abban azért egyetértünk, hogy Pedronak, Alexisnek és Maschnak is mennie kell!gránit írta:Én csak azért nem szeretnék nagy mozgásokat a nyárra, mert szkeptikus vagyok a minőségi igazolásokat illetően. Ki volt az utolsó nagy fogásunk...? Cesc...? Villa? Mert egyébként mehetne Alexis, Pedro, Mascherano is.

Elképesztő bugyuta a taktikánk is, nem tudom, hogy hanyadjára keresik már Messi fejét a beívelésekkel... és csodálkoznak, hogy nem jön be...
Tata is megérdemelne egy tökön rúgást.

2-0 a Celtának 
és vezet a Malaga is XD

és vezet a Malaga is XD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2014.05.11. 20:20:41-kor.
- Leon
- Director del Fútbol
Ez a Pedro egy nulla már megint!
Tata behozhatná Tellot helyette!

Tata behozhatná Tellot helyette!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Jojjon mar Pedro helyere Tello. Legalabb o rameri vezetni a vedokre 1v1-be.
Masch hibarol meg annyit, hogy mar megszokhattuk sajnos...
szerk: kozben celta 2-0
Masch hibarol meg annyit, hogy mar megszokhattuk sajnos...

szerk: kozben celta 2-0

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára etooka9 2014.05.11. 20:19:36-kor.

Én csak azért nem szeretnék nagy mozgásokat a nyárra, mert szkeptikus vagyok a minőségi igazolásokat illetően. Ki volt az utolsó nagy fogásunk...? Cesc...? Villa? Mert egyébként mehetne Alexis, Pedro, Mascherano is.
"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
Na igen, mi meg már fejben a katalán kupa elődöntőnél járunk... elvégre az fontosabb.LG írta: Ha mi sem nyerünk, meg az Atma sem, akkor nagyon megérte nekik.

Ha mi sem nyerünk, meg az Atma sem, akkor nagyon megérte nekik.crixus írta: (a Real szerintem egyenesen feladta ezzel a kezdővel)

Pedro és Masc lehet azon versenyezni ki múlja alul a másikat 

"Absque pugna non est victoria"
Ha Mascherano játszik az Atletico ellen, nem sok esélyünk lesz. Hihetetlen, hogy ennyi ki nem kényszerített hibát csináljon valaki. Remélem, valami favágó angol csapatra rá tudjuk sózni a nyáron.
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
Pedro ---> Juve
Én ezt nem hiszem el... amiket csinál...
Nincs baj amíg még az Atma nem vezet...
Én ezt nem hiszem el... amiket csinál...

Nincs baj amíg még az Atma nem vezet...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2014.05.11. 20:15:39-kor.

Elképesztő ez a bíró, ilyenért sárgát. Atma meccsen meg már 2 sárgát kapott a Malaga időhúzásért. érdekes...
94:39 6 - 1
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
ha így folytatjuk semmit nem nyerünk...
Egyenlőre nyerjük meg ezt a meccset.
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
És teljesen mindegy, pontegyenlőségnél már döntetlennél is mindenképpen nyerünk, mivel a gólarányunk is sokkal jobb.
94:39 6 - 1
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na hát legalább hajtás van. Fabregas jól kezdett, egy labda a védők közé Sancheznek amibe bele tudott csúsztatni, Ini felsőkapufájánál ő adta szintén, meg még egy Alexisnek, amit lesre fújtak, de kimaradt amúgy is.. Amúgy most jól kijön a Pedro-Alexis közti különbség, mi mégis inkább a chileitől válnánk meg..
Na meg egy középcsatár nekem hiányzik - pont a napokban néztem egy Eto'os hosszú videót, azóta még inkább -, most sincs meg az az igazi gólveszély folyamatosan..
Na de mindegy, legalább nem csak lötyögés megy, remélem a második félidő elején beverünk egyet, aztán onnantól megnyílnak a gólcsapok.
Közbe meg hajrá Celta!!

Na de mindegy, legalább nem csak lötyögés megy, remélem a második félidő elején beverünk egyet, aztán onnantól megnyílnak a gólcsapok.
Közbe meg hajrá Celta!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
ebben az esetben nem számít az idegenben lőtt gól, tehát ha 26-26 lesz, akkor is mi leszünk a királyak.bence-barca írta:Csak a 0-0, 'gólós' döntetlen esetén Atma lenne a bajnok, mivel a Calderónban 0-0 született. Ergo igazán nem lennénk könnyebb helyzetben, mert 0-0ra játszani... hát nagyon yolo lenne.visca el barca írta: viszont ha kikapnak, mi meg nyerünk, nekünk uccsó meccsen elég az x is
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nincs mese, őszre keríteni kell egy igazi gólvágót. Messinek kezébe kell vennie a stafétabotot, ha más megoldás nincs.
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
-
- Llegenda del Barça
Csak a 0-0, 'gólós' döntetlen esetén Atma lenne a bajnok, mivel a Calderónban 0-0 született. Ergo igazán nem lennénk könnyebb helyzetben, mert 0-0ra játszani... hát nagyon yolo lenne.visca el barca írta: viszont ha kikapnak, mi meg nyerünk, nekünk uccsó meccsen elég az x is

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem tudom hogy akarunk nyerni, merthogy semmiféle váratlant nem tudunk húzni, így pedig nehéz lesz gólt lőni. Hoznám a szünetben Tellot, nincs mire várni, Pedro ki jobbra, Alexis meg be Messi elé. Gyerünk!
Rivaldo-A Legnagyobb.
én ugyan határozottan mondtam, hogy megérdemeljük...HA! meg tudjuk csinálni. nos egyelőre nem úgy néz ki. tipikusan az a meccs. amikor mindent eltaknyolnak aztán egy kontrából megkapják a gólt.
Pedró borzasztó, Sanchez a szokásos jól mozog de 0 gólveszély, Busquets úgy kóvályog a pályán, mintha nem kapna levegőt, Messi prőbálkozik, de ő is pontatlan és bénákkal van körülvéve.
fogy az időnk.......
Pedró borzasztó, Sanchez a szokásos jól mozog de 0 gólveszély, Busquets úgy kóvályog a pályán, mintha nem kapna levegőt, Messi prőbálkozik, de ő is pontatlan és bénákkal van körülvéve.
fogy az időnk.......
Messiben egy parányi láng gyúlt..talán elég lesz egy gólra tőle. Iniesta stabil jó teljesítmény. Pedro menjen a Juveba Alexis helyett !!!
Messi talán többet vállalhatna. Volt egy egész szép szólója, sajnos a kapusba püfölte. Kevesebb tili-toli, több lövés.
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)