Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Elsőre úgytünt, hogy senki sem hibázott hátul, és mégis gól lett belőle.
Azért érdekes volt látni, hogy Bravo mekkora fáziskéséssel ugrott el, ha nagyon odafigyelsz, észre lehet venni. De nem ő tehet a gólról.
Hát, eddig elég nehéz meccsnek néz ki. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, Suarez maga eldönhette volna már a meccset. A Villarrel kontáiban pedig a gól előtt is volt veszély, a gól előtti kontránál meg Alves szokás szerint nem volt sehol.
Nah, ez kemény meccs lesz. Villareal 4 meccse nem kapott gólt ami azért elég szép teljesítmény. A 18 veretlen meccs meg még inkább. Első percek alapján akarnak a skacok
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw