Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
TV6Roniee21 írta:Kedden melyik tv-csatorna közvetíti a barca-celticet?
Ha egyáltalán közvetíti
m1(múlt héten ezt mondták).Roniee21 írta:Kedden melyik tv-csatorna közvetíti a barca-celticet?
Ha egyáltalán közvetíti
(Bár a port.hu szerint a TV6)
Kedden melyik tv-csatorna közvetíti a barca-celticet?
Ha egyáltalán közvetíti
Ha egyáltalán közvetíti

Március 9. Vasárnap 21:00 Sportklub Barcelona - Villarreal
-
- Eurobarca Staff
Érdekes. Nálam továbbra is TÖKÉLETES, hogy egy kis képzavarral éljek, mint a biliárdasztalOvaMind írta:Nekem ez csak hang kép nélkül.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Nekem ez csak hang kép nélkül.
-
- Eurobarca Staff
Aki szeretné neten követni az eseményeket, annak EZT tudnám ajánlani, nálam tökéletesen fut, semmi akadás semmi szaggatás.
De CSAK IE-vel!
De CSAK IE-vel!
A Celtic - Barca meccset is netről néztem. Itt találtam a linket, valami www.champions.ws.vmi... ilyesmi volt. és az nem szaggatott és a minősége is jó volt. pedig csak 384 es netem van. Buffer se volt meg semmi ilyesmi. Ezt a meccset nem lehet vmi hasonlón nézni? mert ez a TVU szaggat nagyon. Köszi.
-
- Eurobarca Staff
Az még nem jutott senki eszébe, hogy a meccs előtt fél órával semmit nem fog találni az adott csatornán? Legalábbis a meccsel kapcsolatban.orska írta:Bezony, mindig félóra tökölés van vele, jobb előbb rákészülni.
- Messi-#19
- Capitá del Barça
mennyi idő alatt jött be??messi1918 írta:Én már mézem a GOLTV-t és nagyon jó minőségben bejön! Aki tudja azon nézze! TVU Playert lell letölteni, és ott megkeresni egy olyan csatornát, hogy Football! Vagy a Rojadirectan is megtaláljátok!

Més que un club
- orska
- Jugador del Barça
nekem ezen Bremen-Frankfurt meccs megy!!!messi1918 írta:Én már mézem a GOLTV-t és nagyon jó minőségben bejön! Aki tudja azon nézze! TVU Playert lell letölteni, és ott megkeresni egy olyan csatornát, hogy Football! Vagy a Rojadirectan is megtaláljátok!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
egy olyan link lenne jó mint amin a celtic meccset néztük
olyan szépen még neten nem néztem meccset...

olyan szépen még neten nem néztem meccset...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én már mézem a GOLTV-t és nagyon jó minőségben bejön! Aki tudja azon nézze! TVU Playert lell letölteni, és ott megkeresni egy olyan csatornát, hogy Football! Vagy a Rojadirectan is megtaláljátok!
..................................