2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Védeni szoktam, amiket mond, de bazzeg. A Madrid 3 támadásból akarta megnyerni a meccset meg folyamatos nyifogással, a Barca meg birtokolta a labdát, küzdött, játszott.
Kicsit szerintem visszavehetne az arcból mert ez ennyi idősen teljesen indokolatlan. Nem vagyok ellene az ünneplésnek a frizurának semminek meg a neymar majmolásnak se de azert picit szálljon le a földre a posztolgatással meg kifigurázással. A teljesítmény sem annyira egetverő
sport2
Hidrogénszőke, mint anno Neymar
Pali valamelyik BL meccs előtt osztotta az észt ahol ilyeneket mondott, hogy raphinha műbrazil vinihez képest mert nézzük meg vini hányt cselt mutat be. A másik semmivel sem jobb elemző mondta neki, hogy a focit gólra játszák de a kollégát ez kicsit sem hatotta meg, hogy egy sok perces ódát írjon viniről. Nem baj ha reálos vagy az se ha tv-be vagy realos de azért hülyét nem kell emiatt csinálni magadból...
Ez oké, de a Mendy-Yamal és a Raphinha-Vasquez is egy akkora mismatch mint a ház. Azokon legalább ennyi fog múlni, szerintem 20-30 közötti kapuralövésig is eljuthatunk ilyen szélsőbekkek mellett.Mascherano14 írta: ↑2025.04.26. 21:23:40Szerintem is ez a döntő: GM - Rodrygo és Bellingham - Frenkie. Itt nem elég általában jobbnak lenni, hanem mindig. Főleg a nagyon alulértékelt Rodrígo a veszélyes, mert ott már nem lesz segítség, ha lelép GM mellől. Egy sárgáig biztos tartja, azért ebben jobb mint a jófiú Frenkie.