Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindketten folyamatosan rosszul döntenek ma, sajnos.
csak nekik nem adnak aranylabdát... (mégDeluigi írta: ↑2024.10.26. 21:59:29Vini mellett még hasonlóak: Favágó Rudi és Hey Jude.csababarca írta: ↑2024.10.26. 21:57:30Én Vinicius játéktudását is megkérdőjelezem, főképp megnézve az elődöket. Emberileg meg egy rongy, semmi tisztelnivaló nincs benne, legalábbis számomra.
Vini mellett még hasonlóak: Favágó Rudi és Hey Jude.csababarca írta: ↑2024.10.26. 21:57:30Én Vinicius játéktudását is megkérdőjelezem, főképp megnézve az elődöket. Emberileg meg egy rongy, semmi tisztelnivaló nincs benne, legalábbis számomra.
Igyál egy sört pajtás…hapci írta: ↑2024.10.26. 21:56:33Ha 11 Messi játszana, és 625364:0 -ra vezetne a Barca, a foltelzsenik akkor is fanyalognának... Mindegy, hogyan játszik a csapat, mindegy, mi az eredmény - a fikázás és a saját vélemény sulykolása mindenek felett. Olyan kívácsi lennék végre egyszer: mi a jó játék, mi a jó eredmény, ki a jó edző? Tudom, válasz nem lesz, csak valami újabb fikázás ....
Ha 11 Messi játszana, és 625364:0 -ra vezetne a Barca, a foltelzsenik akkor is fanyalognának... Mindegy, hogyan játszik a csapat, mindegy, mi az eredmény - a fikázás és a saját vélemény sulykolása mindenek felett. Olyan kívácsi lennék végre egyszer: mi a jó játék, mi a jó eredmény, ki a jó edző? Tudom, válasz nem lesz, csak valami újabb fikázás ....
Szerintem ordít a Fermin-Olmo csere.Mascherano14 írta: ↑2024.10.26. 21:53:54Hát igen, eddig a bírjuk szintet hozzuk. De azért ez mégis egy fiatal, tartalékos csapat. Lehetetlennek tűnik gól nélkül megúszni, ezért több kéne támadásban. Jöhetne Olmo, de félidőben nem szoktunk cserélni.
Nem tudom objektívan megítélni a tevékenységét, de ha mégis megpróbálnám, akkor is elképesztően egyoldalúan a Madridnak fúj. Ettől függetlenül nem találjuk a játékunkat. Nem nagyon sikerült eddig igazán pofás támadást végig vinni. Remélem Flick valamit varázsol a félidőben az öltözőben. Talán 1-2 csere is jól jönne, de nem nagyon tudom, hogy kit. Olmó? Gavi? Huh, ez nagyon nehéz.
Az aranylabda a futball legmagasabb szintje egyénileg. Ergo az a játékos a sportág legjelesebb képviselője, arca. Kellene, hogy legyen egy emberei kritérium benne valahogy. A játéktudását nem kérdőjelezem meg az 1. helyre, de ilyen ember ne kaphasson már aranylasztit...