A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Az szép volt, utolsó 20-25 percre feljavult, az egy korrekt teljesítmény volt. Viszont az elején ő is ugyanolyan gyenge volt, labdakihozatalokban továbbra sem látom benne a megoldást ettől függetlenül.MQuCsabi írta:Gomes "Busis" visszahúzásához mit szólsz Matyi?
Gomes szerintem sem volt jó, az 1. félidő 2. felére feljavult valamelyest, de nagyon messze van ez a korrektől. Ugyanazt éreztem, mint a Bilbao ellen, nem nagyon érzi a mozgásokat.S.Agüero írta: Első húsz percben Gomes is botrány volt, de aztán feljavult szerencsére, viszont Rakiticnek és Denisnek ez nem sikerült.
Carrasco ziccere?Giriz fejesén kívül nagy lehetőségük egyáltalán nem volt.

http://www.sport365.live/en/main" target="_blankvargazoli írta:Használható linket valaki??
Plíííííííííz!

Titinho írta:MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...
Csak egy kis infó arról, hogy is áll Lucho streak-je Simeone ellen. 10 meccs - 8!!! győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Az első 7!!! meccset oda-vissza nyerte Lucho.![]()
Izgalmas meccset várok én is, sőt az Atletico-tól, már már a megszokott és most kettőzött mocskosságot, aljasságot és undorító játékot. Remélem sérülés nem lesz benne és bízok ma is a győzelemben.![]()
A legnagyobb álmom hogy 5-0-ra verjük őket és Arda ver egy mesterhármast nekik...

1 meccsen voltak jobbak az elmúlt 2 és fél évben...MessiNeymarSuarez írta:Bennem azért eléggé benne van az ideg.
Oké hogy 10 éve meg minden, de tavaly láthattuk hogy semmire se mentünk Lucho Simeone elleni streak-jével a legfontosabb összecsapásban és kiestünk
Mint mondtam, nem hiszek az ezotériában meg ilyenekben, de optimista vagyok + egy kicsit babonás.Messias2 írta:Ezeknél a meccs előtti írásaidnál fellapozod a közhelyszótárat, vagy magadtól jönnek ezek az elcsépelt mondatok?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a lehető legjobb kezdőt küldi ki - a kp kivételével. Lehetett volna erősebb is a középső hármas, de gondolom Iniék még nem 100%-osak, mostmár pedig nem tudunk mit tenni, csak bízni Rakiticékben.
Nem várok könnyű meccset, de valahogy mégis tovább kell jutni. Minél előbb találunk be, annál könnyebb lesz a meccs. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és sikeresen jussunk tovább.
Visca El BARCA!!!( no offense)

Ezeknél a meccs előtti írásaidnál fellapozod a közhelyszótárat, vagy magadtól jönnek ezek az elcsépelt mondatok?ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a lehető legjobb kezdőt küldi ki - a kp kivételével. Lehetett volna erősebb is a középső hármas, de gondolom Iniék még nem 100%-osak, mostmár pedig nem tudunk mit tenni, csak bízni Rakiticékben.
Nem várok könnyű meccset, de valahogy mégis tovább kell jutni. Minél előbb találunk be, annál könnyebb lesz a meccs. Mindenesetre a legfontosabb, hogy ne sérüljön le senki és sikeresen jussunk tovább.
Visca El BARCA!!!
Jó kis helyed van. Szurkolj helyettünk is szívvel-lélekkel!Nyiri81 írta:Kértétek hogy legyen info honnan nézem.
https://www.instagram.com/p/BQONoFfjqL5 ... sXgiL2YI0/" target="_blank
Szerintem ennél jobb nem kell
Most jött ki az biroi gárda. Katalánok füttyögnek és átkokat szórnak
Igen, én is az elejétől tartok. Simeone nem hülye, pontosan tudja, hogy ezt a kp-t meg lehet zavarni a labdakihozataloknál. Erős letámadást várok tőlük az elején.durva az atletico kezdő, most megmondom hogy az első 15-20 percben majd csak pislogunk mint hal a szatyorban. ha nem bírjuk a presszionálást és nem tudunk egy-két kontrából elszaladni, akkor félek, hogy gyorsan találnak egy gólt, megzavarodunk és jön is a következő.
itt az a baj, hogy a DS, AG duónak nem egy gyengébb meccse volt eddig, hanem szinte az összes amin pályára léptekntibi67 írta:Ha valaki hibázik vagy van egy gyengébb meccse már le van húzva és rögtön jön,hogy nem Barca szint.