Tello: két gólpassz.
Most kéne gyorsan rúgni még egyet, aztán jöhet a busz.

Inkább S. Robertot nézegetném, hozna valami újítást, lendületet a középpályára.kamcore írta:Annyi a gáz, hogy ha jönne Ini Xavi helyett nem biztos hogy minőségben javulnánk. Talán egy Busit megnéznék az öreg helyett.
Inkább ő ívelje be, mint Alvesbojankrkic27 írta:egy észrevétel: egyáltalán nem értem, hogy Xavi barátunk miért áll oda a szabadrúgásokhoz.... szerintem kb az elmúlt 5 évben 2, maximum 3 szabadrúgásgólt lőtt... köze nincs a műfajhoz! ezt ott senki nem látja???? :S
Perez papa keze mindenhova elér...1 este 2 bírót fizetett le.Deus írta:Mi van ezzel a sporival? Jogos tizit nem adott meg.
Előbb pont azt csinálta..a nigga csávó bexopatta Adriánót meg pikét és Bartra tisztázott.Tobias88 írta:Eljutottunk oda hogy Bartra is gyorsabb és jobban védekezik mint Pique... Viszont arra szerintem nem képes, hogy Pique hibáit kijavítsa mint Masche szokta, hogy 1.5 ember munkáját végzi
Tobias88 írta:Eljutottunk oda hogy Bartra is gyorsabb és jobban védekezik mint Pique... Viszont arra szerintem nem képes, hogy Pique hibáit kijavítsa mint Masche szokta, hogy 1.5 ember munkáját végzi
ez nagyon ott van, és nagy igazságbojankrkic27 írta:ez a Tello olyan egyszerű, mint a faék.... :@