2020.08.09. 01:59:36
Nekem már elegem van, hogy három éve a Barca edzői beszariak. Puig volt a legjobb középpályásunk a karantén utáni időszakban, de ennek ellenére biztos voltam benne, hogy nem merik majd berakni, mert ez ugye már a BL és tök mindegy , hogy Puig az Atletico ellen is jol játszott, ez már a BL , itt már őt berakni túl nagy kockázat. Robertonak kell kezdeni, aki tök jó cserének a Barcába , de semmi több. Egy középszer szerintem. Setien még egy lapáttal rátett erre , hogy félt 3-1nél a Napoli ellen és visszaállt a Barca a második félidőben ( úgy, hogy nem voltak egy súlycsoportban az első félidőben) és nem mert továbbra sem cserélni és a végén sikerült két időhúzó cserét összehozni. Ő volt ugye, akit azért hozott a Barca, hogy bátor lesz és szép jatékot garantál stbstb. Sajnos megint kijön, hogy ő egy középszer edző, ahogy volt Valverde is. Ő BL nyolcaddöntőt eddig még csak tvben látott. Nagyon várom már Xavit, mert ő nem hiszem, hogy befosna egy BL nyolcaddöntőtől. Ezt látom Zidaneon is, hogy ő mindent megnyert játékosként és egy vezér , ő elhiteti a Reallal, hogy ők a legjobbak és nem fog megijedni még egy BL döntőben sem, nem hogy egy BL nyolcaddöntőben a Napoli ellen.
A Bayern ellen, ha megint töketlen lesz Setien és azok játszanak, akiknek nagyobb neve van, nem azok, akik jobb formában vannak, akkor szerintem kitömnek csúnyán.(amúgy is a Bayernt tartom esélyesebbnek)
Jó volt látni Messit , hogy úgy ment , mint tavaly , amikor a hátán vitte a Barcát a BL-ben és végül aranylabdás lett. Attól félek , hogy szegény megint fog kapni egy nagy pofont, amikor majd kiderül, hogy egy top csapat ellen , mint a Bayern a társaknak és az edzőnek is fel kellene nőni mellé. Az utolsó éveit középszerű edzők teszik tönkre. Vicc, hogy amikor összeszedi magát és akarja a győzelmet még mindig ennyivel a világ fölött van és a Barca ennyi pénz elköltése után sem tud egy méltó edzőt és megfelelő társakat odarakni mellé. 2-3 Bl győzelemmel kellene kb többnek lennie, ha nem ilyen dilettáns körülötte a vezetőség.