Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ebben maximálisan egyetértünk. Pont ez vele a probléma. Hogy "soha" nem volt az, az azért nem igaz, voltak 20 gól feletti szezonjai 2014-2016 között, amivel most vígan ellennénk. De drasztikusan visszaesett a teljesítménye. Mára már valóban nem egy gólzsák, pont ez a gond.
Egyetlen ember akadályozta meg őt ebben: saját maga.
A sarkazása szép volt. A második félidőben viszont mellé lőtt egy hatalmas gólhelyzetet. Nála az a rendhagyó, ha belő egy ilyen helyzetet.
Így van. Ismét egyetértünk. Hogy más is hagy ki ziccereket, az őt nemigen menti fel. Fati is kapott itt kritikát az elbénázott ziccerért, Messit meg már mióta savazzák, hogy "rajta halnak el a támadások" meg "mindenki őt keresi, nem Griezmann-t" stb.
Szerintem nem, nem ugyanazon a poszton játszanak. A neve azért merült fel megint, mert Messi hatékonyabb lenne a jobboldalon, ahol kevesebb ember tömörülne előtte, és 1 vs 1-ben könnyebben kapura törhetne. Ha pedig többen támadják, felborul az ellenfél védelme. Középen viszont hatékonyan tudnak előtte tömörülni, így nehezebben tud kapura törni, főleg most, hogy a kora miatt lassul, és nem tudja már áthámozni magát három emberen. Ezzel szemben Puig "csak" irányítana, és nem akarná becselezni magát a gólvonal mögé.
nos a Griezmann mantra nálad is pörög.... csakúgy mint a meccs alatt és után itt szinte mindenkinél. Griezmann nem egy gólzsák. soha sehol nem is volt az. megrúgja az évi 12-16 gólját gondolom ezt itt is megtenné, megteszi ha hagyják. mások az erényei amit ki kellene, lehetne hozni belőle. nem én mondom! a múltja igazolja és pl. a nemzeti válogatottbéli edzője...tegnap pl. szerintem korrekt meccset hozott de érdekes!! ugyanúgy szidják itt mintha ez nem történt volna.(üdítő kivétel A.Ákos értékelése) nem lőtte be a helyzeteit? nem. ez tény. tegnap a gól összefoglalóban láttam nagy nevektől cca. tucatnyi hasonlót, ha Messit és Fatit oly bocsánatosan kell is kezelni hasonló hibákért.gránit írta: ↑2020.10.28. 23:19:23A "Griezmann nem kap labdát Messitől"-féle mantra korábban is egy baromság volt, tavaly is alig volt meccs, hogy Griezmann-nak ne lett volna legalább egy 100%-os ziccere. Egyszerűen kihagyja őket. Megvolt a lehetősége ma is, nem élt vele. Menthetetlen a fazon. Ennél több helyzete Gerd Müllernek sem volt meccsenként annak idején. Nem lehet mit kezdeni azzal, aki egyszerűen képtelen belőni a ziccerét.
Messinek volt pár jó passza, a Griezmann-nak kiosztott passza gólpasszt érdemelt volna (az első félidőben meg ő kapott egy nagy labdát Griezmann-tól, azt meg Messi puskázta el). Viszont sokszor erőlteti középen, és fennakad a tumultusban. Kitenném jobbra, a szélen kevesebben tömörülnének előtte, a szervezést meg átadnám Puig-nak.
A bíró pedig Danny Makkelie. Jegyezzük meg ezt a nevet, szenzációsan vezette a meccset.
Ez lehetne fizikailag magyarázat, csakhogy jóval utána dobta el magát,mint ahogy Lenglet meghúzta!
gránit írta: ↑2020.10.28. 23:02:54Ezúttal egyetlen rossz szavunk nem lehet sem a bíróra, sem a VAR alkalmazására. Túlzás nélkül a legjobb játékvezető, akit valaha láttam, gyakorlatilag hibátlanul hozta le a mérkőzést. Mindhárom eset feketén-fehéren les volt, tökéletesen alkalmazták a videóbírót. A bíró emellett pazar döntést hozott Cuadrado műesésénél, sajnos nagyon kevés bíró bünteti sárga lappal a műeséseket. Dybala és Morata kezezéseit is ragyogóan kiszúrta, hibátlan teljesítményt nyújtott a játékvezető.
Az viszont elképesztő, hogy mennyi ziccert hülyéskedtünk el. Messi megint be akarta cselezni magát a gólvonalon túlra, Fati elbénázott helyzete szintén döbbenetes volt.
jó azért amíg ilyen kis porbafingós, inkább legyen önzetlenebb a kelleténél, mint hogy minden labdát rálőjön. Mert abban biztosak lehetünk, hogy ha azt kapura teszi akkor gól, nem egy vinijuni az emberünk
Értem, hogy Puigot akarnád mindenképpen, de teljesen más a két játékos. Egyáltalán nem gyenge előre inkább alázatos és hasznos. Abban meg nagy szerepe van neki is,hogy nincs minden csapatnak 8 ajtó-ablak helyzete ellenünk és nem folyamatosan egy brillírozó kapus menti meg a pontjainkat. Egy éve volt, de páran nagyon nem emlékeztek rá.csababarca írta: ↑2020.10.28. 22:24:19Nem tudom, gondoltam majd rámondják higy nincs perdöntő kameraállásuk:DMatyiG írta: ↑2020.10.28. 22:17:23Miért nem gondoltad? Előrébb volt, les.csababarca írta: ↑2020.10.28. 22:15:41
Fixen előrébb volt a bal lába.
Mondjuk nem gondoltam hogy ezt is elveszik.?Súlytalan ez a gyerek ma is.
Jól játszik, hasznosan és éretten. 17 éves.
Szerintem semmit nem csinál, ügyes ahhoz kétség nem fér, de előre gyenge.
Van benne potenciál, azt nem tagadom, de semmivel nem mutat többet mint Trincao, Puig szintjétől meg messze van ha már tehetséget nézünk.
Amiben jó, az a védekezés része, szépen olvassa a játékot, passzsávokat.
Pláne egy Juve ellen nem szabad azert bohockodni, majd egy Leganes ellencsababarca írta: ↑2020.10.28. 22:52:10Jajj Fati, be kell verni az ilyet, ott nem kell önzetlennek lenni.