Élő közvetítések
Remélem nem rúgjak szét...
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Végre ahogy kértem: Pedro le,Neymar be! 

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Végre megtörtént a Pedro-Neymar csere... remélem kiegyenlítünk lassan..

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Temessük a csapatot, így van!
Ez aztán a hozzáállás...
Busi passzjátéka [auto_cenzúra] (statisztika nemérdekel, nézzétek), a bíró engedi a kemény játékot (ide is-oda is), szerintem full jó a játékvezetés. Az ívelgetést el kéne felejteni, mert Pedrito nem a labdalevételi képességei miatt tart ott ahol. Vagy pont azért
Alexis szószó, Iniesta oda-odalép, Messi szürke, Masch-t tudnám kiemelni egyedül, bár a gólnál kicsit elbaszarintották a dolgot.
Hopp, Messi OFF, Martinonak van töke.
Ez aztán a hozzáállás...
Busi passzjátéka [auto_cenzúra] (statisztika nemérdekel, nézzétek), a bíró engedi a kemény játékot (ide is-oda is), szerintem full jó a játékvezetés. Az ívelgetést el kéne felejteni, mert Pedrito nem a labdalevételi képességei miatt tart ott ahol. Vagy pont azért

Alexis szószó, Iniesta oda-odalép, Messi szürke, Masch-t tudnám kiemelni egyedül, bár a gólnál kicsit elbaszarintották a dolgot.
Hopp, Messi OFF, Martinonak van töke.

Na, Alba is kezdi az ívelgetést...
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Sárgulnak szépen lassan. Ez jól jöhet majd.
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem kell rögtön vágóhidra vinni, az is lehet, hogy valami probléma merült föl Messinél, ez az optimista véleményem.19Messi19 írta:Azt megértem, hogy 6-0ás eredménynél lekapja Messit. De egy gólos hátrányban? Ennek mi értelme van? Egyelőre nagyon nem tetszik "Tata" munkássága. Attól függetlenül ez a véleményem, hogy ez csak a második tétmeccse.
A pesszimista meg az, hogy Tata-nak elege lett Messi fikázásából, és kőkeményen megmomdta hogy "Már pedig épp azért is lejössz a páyláról". Messi ezt követően bontja szerződését és eligazol a R.Madridba.
Szerk...: Egy Neymar-t látok mozgolódni a kispadnál, (Öltözik) végre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2013.08.22. 00:16:22-kor.

megértelek, az igazi férfi nem sír.recrea írta:
Ez a sok sirankozás kikészít...köze nincs az Atmanak a meccshez, lőttek egy mázlis gólt, 25 méteren védekeznek és szétrúgnak minket...nagy dicsőség.

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
nem volt az ott tizi az előbb?
- Messithebest
- Director del Fútbol
na akkor mostmár itt az ideje Neymart behozni, nem birom már nézni Pedro szerencsétlenkedését....

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Most az elején sokkal veszélyesebbek vagyunk messi nélkül
Igen. Messi semmit nem nyújtott az első félidőben. Mindegy, hogy most miért: sérült, vagy nincs kedve játszani. jogos, hogy lehozta. Mondjuk lehet, hogy én Neymart hoztam volna, de ők jobban tudják.
Ez a helyzet... Fabret nem felrúgták? Nekem eléggé tizigyanús volt. Persze nem ismétlik neg úgy, hogy láthassuk.
Ez a helyzet... Fabret nem felrúgták? Nekem eléggé tizigyanús volt. Persze nem ismétlik neg úgy, hogy láthassuk.
igen én is erre gondoltam mivel hiába volt sérülés ami vagy rendbe jött vagy nem, azon a sok sz*r gálameccsen meg minden felesleges sörmeccsen Messinek kötelező volt játszani ha jól tudom még szerződésbe is volt foglalva hogy neki játszani kell.. itt az eredménye valószínülegsörvirsli írta:Ennyit arról,hogy Messinek nincs semmi baja...![]()
Lefogadom,hogy a tavaszi combsérülése megint kiújult, vagy teljesen el sem múlt még azóta sem.
közben szerintem ez 11-es volt de legalább támadunk
azzal a résszel tökéletesen egyetértek, hogy nincs közük a meccshez, de az a baj, hogy nekünk sincs. egyik csapatnak sincsenek igazából helyzeteik, ők egyet jól végigvittek, nekünk ami volt az meg kihagytuk.recrea írta: Ez a sok sirankozás kikészít...köze nincs az Atmanak a meccshez, lőttek egy mázlis gólt, 25 méteren védekeznek és szétrúgnak minket...nagy dicsőség.
de pont ez a baj is, hogy ŐK SE JÓK, és mégis ennyi.
cesc, te meg lődd már el egyből azt a labdát, az istenit.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Elvileg izom problémái vannak ezért hozta le öt Tata
- 19Messi19
- Jugador del Barça
Azt megértem, hogy 6-0ás eredménynél lekapja Messit. De egy gólos hátrányban? Ennek mi értelme van? Egyelőre nagyon nem tetszik "Tata" munkássága. Attól függetlenül ez a véleményem, hogy ez csak a második tétmeccse.
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
- geridoss
- Director del Fútbol
Ilyen lesz*rom hozzáállással hozza is le! Ez volt a baj Titonál, hogy Messi még akkor is játszott, amikor nem kellett volna. Az első lépés a Messi-függőség leküzdése felé. Csak nehogy túlságosan is leszokjunk róla..Messithebest írta:Messit miért hozta le Martino
Amúgy benne van a combizom sérülés is, és a kommentátor is épp mondja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2013.08.22. 00:08:32-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Ennyit arról,hogy Messinek nincs semmi baja...
Lefogadom,hogy a tavaszi combsérülése megint kiújult, vagy teljesen el sem múlt még azóta sem.

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
na Messi le, kíváncsi vagyok hogy képzeli el Tata
-
- Capitá del Barça
Lehozza Messit...ki akarja magát rúgatni? 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Messit miért hozta le Martino 
szerk.: Diginél Mundora hivatkozva azt mondják hogy megint valami izomprobléma.

szerk.: Diginél Mundora hivatkozva azt mondják hogy megint valami izomprobléma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2013.08.22. 00:06:47-kor.

MI AZ H MESSI JÖN LE???????