Élő közvetítések
Messinek sincs kedve játszani. LAbdát alig-alig kap, és mikor elveszti, nem megy utána, mint régen. Most is elvesztette, és sétált, miközben a Madrid hatalmas kontrát vágott le. Ő meg sétált.
Az egész csapat ötlettelenül, sablonosan játszik.
Nagyon remélem, hogy Tata felrázza a fiúkat.
Ezek a szélről beívelt labdák is, totál feleslegesek.
most el lehet gondolkodni rajta, hogy érdemes volt-e elengedni (elkergetni?) Thiagot, aki a középpályán képes lehetett volna valami újat hozni, és nem csak a sablonos szélre kipasszolt lasztikat.
Na, Tata, fel van adva a lecke. Remélem Tata nem lesz Tito.
Az egész csapat ötlettelenül, sablonosan játszik.
Nagyon remélem, hogy Tata felrázza a fiúkat.
Ezek a szélről beívelt labdák is, totál feleslegesek.
most el lehet gondolkodni rajta, hogy érdemes volt-e elengedni (elkergetni?) Thiagot, aki a középpályán képes lehetett volna valami újat hozni, és nem csak a sablonos szélre kipasszolt lasztikat.
Na, Tata, fel van adva a lecke. Remélem Tata nem lesz Tito.
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Én mindenképpen behoznám Neymart, úgyis besárgult a jobb oldali védőjük, eljátszadozhatna vele.
Vagy lábtörés... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB-Mate-FCB 2013.08.21. 23:49:22-kor.
Szimpatikus csapat az Atma...ejj de sok könyököst, talpast kiosztanék nekik.
A hétvégi meccset nem láttam, de ez eddig ugyanaz, mint tavaly...mondjuk mitől lenne változás, ugyanaz a csapat?!
Rinku: tündéri az optimizmusod
A hétvégi meccset nem láttam, de ez eddig ugyanaz, mint tavaly...mondjuk mitől lenne változás, ugyanaz a csapat?!
Rinku: tündéri az optimizmusod

Semmi támadójáték, a középpálya és az állítólagos támadó szekció egybe van olvadva, mintha a tavalyi szezont nézném, semmi változást nem látok a játékban, tök ugyanaz minden. A 25-s vonalánál passzolgatnak, várva a jó szerencsére. Ha bajnok is lesz a csapat, ugyanolyan nyomorult módon, amit utálok. Egy nagyot sem sikerül majd megverni, ha mégis, akkor is alig-alig, valahogy összemákolva, a kicsiket meg ki fogják tömni. Nekem semmit nem ér a bajnoki cím, ha a Realt nem bírja megverni a csapat, már pedig, ez egy hatalmas nagy áthúzott nulla, semmi nem változott, ugyanaz lesz, mint tavaly. Ha lesz is bajnoki cím, olyan rohadt halványan fog csillogni, nálam biztosan...
Football, bloody hell. /SAF/
- visca el barca
- Presidente del Barça
alves tiszteletből átvette abi 22-es számát, igy a 2-es üres lett.rrobbiefcb írta:Nekem kicsit furcsa, hogy Alves száma 22-esre változott és Montoya kapta meg a 2-est. Tudtok erről valamit?
szörnyű. brutálisan görcsölünk, csak nyögés van. tata megmutathatja mit tud.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- geridoss
- Director del Fútbol
Abidal iránti tiszteletből kérte Alves a 22-es mezt, és így Montoyáé lett a 2-es.rrobbiefcb írta:Nekem kicsit furcsa, hogy Alves száma 22-esre változott és Montoya kapta meg a 2-est. Tudtok erről valamit?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Az Athletico 10 emberrel védekezik. Még Villa is max 25-30 méterre van a kaputól.
Tiszta cselszkij. csak hatékonyabb.
Tiszta cselszkij. csak hatékonyabb.
Alves kérte hogy 22-es mez lehessen az övé
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Nekem kicsit furcsa, hogy Alves száma 22-esre változott és Montoya kapta meg a 2-est. Tudtok erről valamit?
amúgy magyarázza el valaki, hogy miért játszunk most így. nem, nem azért mert erősebb az ellenfél, mert full ugyanazt csinálják, mint a levante, két sorban a tizenhatos előtt és tolódnak, ha van valami. egyszerűen nem csináljuk azt, mint legutóbb.
piqué most nem passzol első szándékból, és mire emelné a lábát már rámennek az emberre. aztán a gólnál messi labdát veszít, nem visszatámadtunk, hanem messi ült a fűben, alves emelte a kezét a bíróra, és mire észbe kaptak két passzból kijátszották őket. nem középen keressük az összjátékokat, hanem iniesta hátra és szélre helyezkedik, és ha belövünk egy labdát messinek, ő három emberrel áll, de most nincs neki ott cesc, akivel játszhatna. tényleg ennyit számítana ő, és a stílusa? hogy egy kényszerítőt nem csináltunk még, vagy egyérintőt a tizenhatos előtt, amivel az előző meccsünket megnyertük?
piqué most nem passzol első szándékból, és mire emelné a lábát már rámennek az emberre. aztán a gólnál messi labdát veszít, nem visszatámadtunk, hanem messi ült a fűben, alves emelte a kezét a bíróra, és mire észbe kaptak két passzból kijátszották őket. nem középen keressük az összjátékokat, hanem iniesta hátra és szélre helyezkedik, és ha belövünk egy labdát messinek, ő három emberrel áll, de most nincs neki ott cesc, akivel játszhatna. tényleg ennyit számítana ő, és a stílusa? hogy egy kényszerítőt nem csináltunk még, vagy egyérintőt a tizenhatos előtt, amivel az előző meccsünket megnyertük?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2013.08.21. 23:34:35-kor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Kash
- Entrenador del Barça
Bár nem haraggal ment el a klubtól, azért biztos gondolta magában: "Ezt nektek!!"
Most jön az, hogy kiegyenlitünk szünet előtt, aztán meg bedaráljuk őket.
Nem értem, miért nem lehet már kezdő Neymar...

Most jön az, hogy kiegyenlitünk szünet előtt, aztán meg bedaráljuk őket.
Nem értem, miért nem lehet már kezdő Neymar...

Ez eddig egy hatalmas nulla az "idei" első normális ellenfél ellen.
Villa végre felszabadult, neki kb. ennyi kellett, olyan helyen van, ahol újra fontos, örülök neki és fáj a szívem.
Alexis szokás szerint hozza a gyári munkás mentalitást, a belét kidolgozza, csak hiányzik belőle minden, hogy nagy lehessen. Pedrot a pálya közelébe nem engedném (már évek óta teszem hozzá).
A védelem pedig siralmas, szóval külön öröm, hogy Tata tizenötször elmondta, hogy nem jön védő. Pedig nem ártana.
Villa végre felszabadult, neki kb. ennyi kellett, olyan helyen van, ahol újra fontos, örülök neki és fáj a szívem.
Alexis szokás szerint hozza a gyári munkás mentalitást, a belét kidolgozza, csak hiányzik belőle minden, hogy nagy lehessen. Pedrot a pálya közelébe nem engedném (már évek óta teszem hozzá).
A védelem pedig siralmas, szóval külön öröm, hogy Tata tizenötször elmondta, hogy nem jön védő. Pedig nem ártana.
csak nekem tűnik úgy mintha a Bayern München elleni meccset nézném újra?Messit szépen leveszik a pályáról
Ugyanolyan gólt kaptunk, mint 2010-ben az Inter ellen, majd tavalyalőtt a Chelsea ellen a BL-elődöntőkben. Messi labdavesztés után teljesen szétfutják a középpályánkat és gól. Hihetetlen, hogy ezt mindig meg tudják etetni velünk. Gyakorlatilag 2-3 ember csinál totálisan hülyét a teljes védelmünkből.
Van hangulat..
- visca el barca
- Presidente del Barça
tiszta káosz... ívelgetünk, nincs labdatartás, u játszunk mintha égne a ház 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szinte fáj...még az ötösről is tökön lőtte magát...kristop írta:annyira alap, hogy most nem hagyja ki a helyzetét, helyzeteit, mint nálunk
annyira alap, hogy most nem hagyja ki a helyzetét, helyzeteit, mint nálunk 

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Hàààt igen.
Villa...hát ő ünnepel.
Ugyanaz, mint eddig, 5-en nem tudunk 2 embert megfogni.
Ugyanaz, mint eddig, 5-en nem tudunk 2 embert megfogni.
- geridoss
- Director del Fútbol
Ezért kellett eladni. 100%-ig biztos voltam benne, hogy gólt fog lőni, zseniális, még mindig...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- visca el barca
- Presidente del Barça
istenem... az összes védekező játékos rohangált balra-jobbra, azt sem tudták hol vannak... mint tavaly...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát őt sajna ismerjük, jól betette Villa, nagyon kell innentől figyelni.