Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legutobb is youtube-on neztem, a Barca TV+ adta es eloben ment YT-onvisca el barca írta: ↑2022.08.06. 12:18:01Gondolom a holnapi gampert megint nem adja egyik tv csatorna se.
Én nem találtam semmit, marad a stream, vagy utólagos full match ismétlés. Mondjuk eleve voltak már nézőcsalogatóbb ellenfeleink a kupán.visca el barca írta: ↑2022.08.06. 12:18:01Gondolom a holnapi gampert megint nem adja egyik tv csatorna se.
Teljesen jogos. Baldétól én tavaly óta nem láttam gyenge meccset, nagyon stabilan hozza ezt az elegáns, pontos, energikus játékot előre és hátra is. Valahogy számomra alap, hogy mekkorát játszik, elkényeztetett minket Fati, Gavi, Pedri tinédzserként, és magától értendőnek tekintem, pedig hát nyilván nem az. Remélem idén Xavinak is meglesz benne a bizodalma. Én odáig megyek, hogy mivel sokkal jobban védekezik, már most méltó versenytársa lehet a még magas szinten játszó, de azért már lassan lefelé ereszkedő Albának... Ha megragadna legalább csereként, szerintem jövőre már top10 esélyes lesz a Golden Boy díjra is.Chino írta: ↑2022.07.31. 22:57:56Amúgy kicsit csodálkozom, hogy Baldét nem említette meg senki. Szerintem hatalmasat játszott, a mezőny egyik legjobbja volt.
Fatit sajnálom, hogy nem jött össze a gól neki, többször is hajszálon múlt.
EG meglepőn jól játszott. Magabiztos volt, volt egy hatalmas mentése és jól lépett fel a támadásokba is.
Összességében nem volt rossz meccs, bár ez is simán lehetett volna 6:0
Hát igen. Vagy ha nem húzzák be akkor Koundé hamarabb kerüljön oda, ő tud focizni, Araujo borzalmas, ha nem rombolnia kell... Viniciuosk ellen rakjuk oda bátran, amúgy ne.
Igen, baromi jól váltogatnak egy helyzeten belül is.