2025.04.05. 23:53:47
Ne legyen igazam, de nekem kicsit a decemberi lejtmenet sejlett fel a látottak alapján. Rengeteg pontatlanság, a mindig labdabiztos Pedrinek az eddigi 29 meccsén összesen nem volt ennyi eladott labdája, Balde, de még Yamal is gyakorlatilag sikeres csel nélkül, a befejező csatároktól értelmes megmozdulásra nem emlékszem, hátul pedig egy szöglet, és ennyi elég a fájdalmas döntetlenhez. Persze, a jelenségre tökéletes magyarázat van, a neve: fáradtság. Ráadásul ezért még megrovás sem érheti a csapatot, ellenkezőleg, dícséret, amiért olyan élményben részesítettek bennünket az eddigiekben, amire józan ésszel a szezon indulásánál senki sem számíthatott, és mindezt hosszú ideig tartó vegetálás után. A rövid pad előbb-utóbb óhatatlanul visszaeséssel jár, és ez függetlenül hat attól, mennyire hibás benne a klub. Mi most ennek isszuk a levét, és innentől magam abban reménykedem, hogy a vetélytársak is elfáradtak, meghagyva ezzel az esélyt valamelyik hazai trófeára. Őszintén szólva a BL-t én már elengedtem, az ahhoz szükséges frisseséghez kevesen vagyunk. De........ahogy a mondás tartja, a remény hal meg utoljára