Váltsa=valdesMezner2 írta:Mit jelent a következő mondat :"Szerintem váltsa nem fogadta hiszen xavi odaadhatta volna messinek a karszalagot akkor is amikor lement és akkor nem adta volna piqenek"Alfa írta:Kijavítottam valdest írtam csak a szótár átrakta mert nem ismerte a valdes szótMezner2 írta: mivan?
I don't understand...
Akkor javítsd ki a többi részét is, mert én még mindig nem értemAlfa írta:Kijavítottam valdest írtam csak a szótár átrakta mert nem ismerte a valdes szótMezner2 írta: mivan?
Mit jelent a következő mondat :"Szerintem váltsa nem fogadta hiszen xavi odaadhatta volna messinek a karszalagot akkor is amikor lement és akkor nem adta volna piqenek"Alfa írta:Kijavítottam valdest írtam csak a szótár átrakta mert nem ismerte a valdes szótMezner2 írta:mivan?Alfa írta:Most mar rájöttem h miért nem victor kapta a karszalagot ! Szerintem váltsa nem fogadta hiszen xavi odaadhatta volna messinek a karszalagot akkor is amikor lement és akkor nem adta volna piqenek
Kijavítottam valdest írtam csak a szótár átrakta mert nem ismerte a valdes szótMezner2 írta:mivan?Alfa írta:Most mar rájöttem h miért nem victor kapta a karszalagot ! Szerintem váltsa nem fogadta hiszen xavi odaadhatta volna messinek a karszalagot akkor is amikor lement és akkor nem adta volna piqenek
mivan?Alfa írta:Most mar rájöttem h miért nem victor kapta a karszalagot ! Szerintem váltsa nem fogadta hiszen xavi odaadhatta volna messinek a karszalagot akkor is amikor lement és akkor nem adta volna piqenek
Állítólag csak felet ér,éppen ezért ! Viszont egyértelműen sokkal szebb amikor 40ről csakúgy vaktában pic*án rúgjuk a labdát,és 20ból egy beakad,sokkal tudatosabb az egészsörvirsli írta:Ugyan már,ez nem volt szép gól mert nem a 16oson kívülről lőtte!recrea írta:Majd valaki linkeljen már be egy hasonló CR gólt, mint amit Messi lőtt.
Nem tudtad?
Lehet h rájöttek arra h victor tényleg elmegyTT írta:hogyhogy nem vv lett a csk?