Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg annak örülnék, ha egyáltalán nem találkoznánk velük. A túl sok Klasszikus csak elveszi a rangadó varázsát, emlékezzünk csak rá, mi volt pár éve, mikor mindig, mindenhol összekerültünk velük. A Klasszikusokra mindig jól vissza tudok emlékezni, kivéve azt az időszakot, mert akkor annyi volt, hogy egy nagy masszává állt össze a fejemben.MessiNeymarSuarez írta:Én amúgy nem bánnám ha nem döntőbe találkoznánk a Real Madriddal, 2 meccsen szerintem valamennyivel esélyesebbek lennénk.
évek óta 1szer jön nehéz ág a kupában. csak kibírjuk.MessiNeymarSuarez írta:Túl szép hogy igaz legyen..Ki is derült hogy nem azVaratrix írta:Jah és az ágakkal ezúttal mi jártunk jól ahogy nézem, két mumus ott van nekünk Sociedad, és a Celta személyében, de Madridéknak: Valencia jön, az tuti, aztán elődöntő: Atma, Sevilla, Villareal.![]()
Wikipédiát valaki jól átkamuzta, mert nincs semmilyen ágazat, és holnap lesz sorsolás.
Ami amúgy Wikipédián is írva van, szóval kicsit ellentmondásos.
Én is meglepődtem amúgy tegnap amikor mondta a kommentátor, mivel tavaly már nem volt ágazat, minden fordulóban sorsoltak.
Szóval jöhet a Sevilla-Celta-Atletico-Real Madrid ág![]()
Amit a horvát egy szemfüles passzal meg is tett...valamelyikükre még ráfér a spanyol tanárvisca el barca írta:A szöglet előtt Arda azt mondta nekem: »Tesó, passzold le nekem a labdát, triplázni akarok«. Tíz másodperccel később sikerült neki” – emlékezett vissza Rakitic.
Túl szép hogy igaz legyen..Ki is derült hogy nem azVaratrix írta:Jah és az ágakkal ezúttal mi jártunk jól ahogy nézem, két mumus ott van nekünk Sociedad, és a Celta személyében, de Madridéknak: Valencia jön, az tuti, aztán elődöntő: Atma, Sevilla, Villareal.
Elég nagy homály a dolog, lehet igazad van...Wikipédián eleve ott van hogy dec 23-án lesz a sorsolás, nade ha állítólag megvan az ágazás akkor minek sorsolnának?Gauchomester írta:Kérlek benneteket ne adjátok a lovat a kommentátor alá. És ha már hinnénk a Wikipédiának, akkor a továbbjutó csapatok miért nincsenek még beírva az üres helyekre??MessiNeymarSuarez írta: Sőt, szerintem nem is Spanyol kupában játszottak most![]()
Amúgy Wikipédia szerint is ágak vannak, bár ez meglepett engem is.
Felületes tájékozódással ne jelentsünk ki dolgokat. Ezt csinálta szegény srác is a stúdióban, és hülyét csinált magából egész este, olyan ökörségek hagyták el a száját. A következő kör sorsolása 23-án, pénteken lesz.
Kérlek benneteket ne adjátok a lovat a kommentátor alá. És ha már hinnénk a Wikipédiának, akkor a továbbjutó csapatok miért nincsenek még beírva az üres helyekre??MessiNeymarSuarez írta: Sőt, szerintem nem is Spanyol kupában játszottak most![]()
Amúgy Wikipédia szerint is ágak vannak, bár ez meglepett engem is.
Sőt, szerintem nem is Spanyol kupában játszottak mostÜdv.
Megnyugtatnék mindenkit. A mai ellenfelünk a Hercules, annak ellenére, hogy a Digi kommentátorának erre a 90 perc alatt senki sem hivta fel a figyelmét. Xavi sem az Al-Ahlyban játszik, ahogy azt ő állította az első félidőben. Ágrajz pedig nincs a kupában, a következő kör párosítását 23-án, azaz pénteken sorsolják. Hihetetlen, hogy beültetnek egy ennyire hozzá nem értő, buta embert meccset közvetíteni....
Mondjuk akkoriban nem is vettük annyira komolyan a kupát. Az a kiesés még szerintem mindig kisebb gáz volt, mint a Getafe elleni zakó.Nero. írta:Ez elég kell hogy legyen. Anno Rijkaardék megcsinálták azt a mutatványt hogy kiestünk az első körbe egy harmadosztályú csapat ellen, remélem most ilyen nem lesz.visca el barca írta:Barca line-up vs Hercules: Cillessen, Aleix, Mascherano, Umtiti, Digne, Denis, Rakitic, Gomes, Rafinha, Alcacer, Turan
Ez elég kell hogy legyen. Anno Rijkaardék megcsinálták azt a mutatványt hogy kiestünk az első körbe egy harmadosztályú csapat ellen, remélem most ilyen nem lesz.visca el barca írta:Barca line-up vs Hercules: Cillessen, Aleix, Mascherano, Umtiti, Digne, Denis, Rakitic, Gomes, Rafinha, Alcacer, Turan
Aztán kikapcsolja a PS-t.MessiNeymarSuarez írta:
Majd Paco ver 5-öt![]()
Marlon idén csak a nemzetközi kupában játszhat. Majd januártól - ha nem szúrják el megint az adminisztrációt.S.Agüero írta:Milyen kezdő várható szerdán?
Cillessen - SR ; Masch ; Umtiti ; Digne - Gomes ; Rakitic ; Ini - Rafinha ; Paco ; Arda
![]()
Marlon játszhat amúgy? Busi mennyire sérült meg?