Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.19. 11:35:39

Milyen kezdő várható szerdán?

Cillessen - SR ; Masch ; Umtiti ; Digne - Gomes ; Rakitic ; Ini - Rafinha ; Paco ; Arda
:?:
Marlon játszhat amúgy? Busi mennyire sérült meg?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.14. 19:33:52

palesz77 írta:MSN, and Piqué will go on vacation after the Espanyol game and won't play against Hercules in the Cup 2nd leg (coach's permission) [md]

Kiesunk.. :cry: :D
Majd Paco ver 5-öt 8) :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.14. 19:25:26

MSN, and Piqué will go on vacation after the Espanyol game and won't play against Hercules in the Cup 2nd leg (coach's permission) [md]

Kiesunk.. :cry: :D
Chino
Llegenda del Barça

2016.12.02. 11:07:55

Léfe írta:Ugy nagyjából egyetértek, de a Munir-Alcaser cserét utólag könnyü elbirálni. Másrészt, hogy a középpályások játékát rendbe kellen tenni, már más kérdés. Szerintem itt képességbeli gondok is vannak. Ezekben a fiukban nincsen tőbb, talán Gomes kinövi magát de nem biztos. És , hogy bonyolult is legyen a dolog Rakitics és Busi is visszaesett, de Suarez sem az elöző évi játékát hozza. Ney is visszaesett de - legalább- nagyon sokat dolgozik.
Ezzel kb. egyetértek. Nyáron még inkább arról szólt a fáma, hogy luxus egy olyan játékost hozni cserének Suarez mögé, mint Paco. Legalábbis a Valencias teljesítménye erre predesztinálta.
Ezt a "Busquets köré építeni a kp-t" sem tartom így igaznak. Rakitic például nagyon fontos láncszem a középpályán, de iszonyatosan visszaesett a formája, ez pedig nem azon múlik, hogy nincs Ini helyére valaki, vagy Busquets -aki szintén kritikán alul játszik- köré épül a kp. Itt LE sarát inkább abban látom, hogy túlságosan rotálja ezt a csapatrészt. Ott a Rafinha-Gomes-Denis trió, akik közül nem igazán teszi le voksát, így a játékpercek felhígulnak. Ha Ini visszatér pedig ez hatványozottan igaz lesz. Ugyanez volt Sandro és Munir esetében. Több, mint egy fél év kellett, hogy Munirral számoljon, azon a kevés játékpercen is osztozni kellett.
Ami pedig leginkább visszaüt az a helyzetkihasználás. A Sociedad ellen mondjuk sikerült, de rendre katasztrófálisan használjuk ki a lehetőségeinket. A Malaga ellen például egy négyest bőven rúghattunk volna és akkor még senki sem szólhatott volna semmit. De számos meccsen eljátsszuk ezt. Nem egy meccs úszott el ezen.

De, hogy ne offoljak, ez a kupában is előjött. A második félidővel szerintem nem volt akkora gond. A vezető gól után összekapták magukat és jöttek is a lehetőségek. Mondjuk abban szinte biztos voltam, hogy Lopeznek lesz valami ordító hibája, ezt a B-ben is rendre eljátssza. Amellett a felállás is elég rendhagyó volt. Igaz voltak A-csapatos cserék, de nagyon össze-vissza volt a csapat. Azt lehet mondani, hogy a kicsik elverték őket, de a két mérkőzés között nagy különbség volt. Itt a belüket is kihajtották a hazaiak, mintha az életükért játszanának és egy sündisznó formát rohadt nehéz feltörni, még a nagyoknak is sokszor gondot okoz, így meg pláne. Ahhoz nem kell olyan szintű tudás, hogy betömörüljenek. A második félidőben viszont többször is sikerült áttörni, csak hát elpuskáztuk ami adódott.
Nem azt mondom, hogy egy hű de nagy meccset játszottunk, de azért a második félidőt tekintve akkora katasztrófáról szerintem nem beszélhetünk.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2016.12.01. 21:09:19

LG írta:
Feast4 írta:Senki nem lenne kiakadva ha ezen az X-en ha alapjáraton nem lennék harmat gyengék.Tavaly a kutyát se zavarta az, hogy X-el kezdtünk a francot se zavarta mert sorban vertünk hülyére mindenkit.
Én egy kicsit akkor is kiadnék, nem az x-en, hanem azon, hogy a az ilyen meccsek remek alkalmat biztosítanak a peremembereknek a bizonyitásra, ehhez képest minden egyes meccs szenvedés, ahol tartalékosan állunk fel.
Tudod mély a keret stb.Az egész igazság csapatnak szerintem van egy komoly motivációs gondja, másrészt abban se vagyok teljesen biztos, hogy képességekben is mindenki a csúcsán van.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.12.01. 18:46:29

LG írta:
Feast4 írta:Senki nem lenne kiakadva ha ezen az X-en ha alapjáraton nem lennék harmat gyengék.Tavaly a kutyát se zavarta az, hogy X-el kezdtünk a francot se zavarta mert sorban vertünk hülyére mindenkit.
Én egy kicsit akkor is kiadnék, nem az x-en, hanem azon, hogy a az ilyen meccsek remek alkalmat biztosítanak a peremembereknek a bizonyitásra, ehhez képest minden egyes meccs szenvedés, ahol tartalékosan állunk fel.
Ez nagyjából mindig is így volt - úgymond - nem tétmeccseken. Mivel sosem játszanak együtt, nagy dolgot nem is lehet elvárni, mondjuk azt épp igen, h megverjenek egy harmadosztályú csapatot. Ahogy azt is le lehet várni, h Mascherano ne essen össze vagy rúgjon luftot, Busi ne rontson 5 méteres passzt, Suarez meg lőjön be 3 ziccerből egyet...nekik sem megy ez az apróság két hónapja. Igazság szerint senkinek nem megy, Messi lövi a gólokat, mert akkora klasszis, ezen kívül hozzá ő is csak ritkán tesz...de, bár mindenki csak ennyit tenne most hozzá.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.01. 18:17:50

Feast4
Director del Fútbol

2016.12.01. 17:55:40

Senki nem lenne kiakadva ha ezen az X-en ha alapjáraton nem lennék harmat gyengék.Tavaly a kutyát se zavarta az, hogy X-el kezdtünk a francot se zavarta mert sorban vertünk hülyére mindenkit.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2016.12.01. 17:08:18

Ugy nagyjából egyetértek, de a Munir-Alcaser cserét utólag könnyü elbirálni. Másrészt, hogy a középpályások játékát rendbe kellen tenni, már más kérdés. Szerintem itt képességbeli gondok is vannak. Ezekben a fiukban nincsen tőbb, talán Gomes kinövi magát de nem biztos. És , hogy bonyolult is legyen a dolog Rakitics és Busi is visszaesett, de Suarez sem az elöző évi játékát hozza. Ney is visszaesett de - legalább- nagyon sokat dolgozik.
Geri777
Barça B

2016.12.01. 11:25:00

Sziasztok!
Az a véleményem, hogy a Paco-Munir csere mindenképpen rossz volt. Nem látok Paco hozzáállásában és a pályán mutatott produkciójában reális esélyt egy olyan szintű fejlődésre, hogy Munir elmúlt szezon végi szintjét és fejlődési potenciálját valaha is elérje. Tehát igen drága és rossz üzlet volt. Ezt a vezetőségnek előre kellet volna látnia! Vidal produkcióját tekintve már semmi új nincs a nap alatt. Azért viszont nem hibáztatom a vezetőséget, hogy idén nyáron megtartották, hisz biztosan volt alapja annak, hogy kapott még egy esélyt. Ha viszont Munir megmaradt volna, akkor Paco vételárával most beljebb lennénk, és könnyedén vásárolhatnánk minőségi jobb hátvédet januárban, sőt akár Munir mellé is érkezhetne egy - nem Paco típusú túlárazott, hanem - kedvező árfekvésű (pl. a zenitjén túl lévő vagy kikiáltott tehetség fiatal) univerzális szélső, de legalább is egy jobb szélső. Azért írom ezt, mert Arda szerintem Neymar pótlására továbbra is alkalmas, csak egy kicsit több esélyt kéne kapjon. A szezon elei teljesítménye alapján méltatlan, hogy nem kap több lehetőséget. Ne felejtsük el, hogy a szezon azon szakaszának legjobbja volt, vitte a csapatot, és a teljesítménye nem is romlott le, csak Neymar visszaérkezése után automatikusan kikerült a kezdőből. A válogatott szünetek után, amikor a dél-amerikai játékosok terheltebbek a hosszabb utazások miatt, az első meccseken mindig őt játszatnám Neymar helyén, sőt kevésbé erős ellenfelek ellen máskor is adni kéne neki lehetőséget a Ligában és a BL-ben is. Azt se feledjük, hogy azért ő az Atletico egyik húzóembere volt, azé az Atleti-é, amely bajnok és BL döntős volt. Rendben, hogy más a stílus, de a szezon elején (ismétlem önmagam) nem egy meccsen, sőt tétmeccsen is komolyan bizonyította tudását nálunk. Mellékesen kívánom megjegyezni, hogy Neymar pedig nem hoz olyan szintet idén ősszel, hogy kirobbanthatatlan kéne legyen: kevés gól, sok rossz megoldás, persze sok zseniális megmozdulás és gólpasszok mellett. DE Arda teljesítményét látva, amikor rendszeres játéklehetőséget kapott és felelősség volt a vállán augusztusban és szeptemberben, vagy Neymar-ét azóta; azért nem észvesztő a különbség. Ma igen, de ha a megérdemelt mennyiséget játszhatná Arda, akkor - szerintem - a szezon elei szintet látnánk tőle, és akkor még a középpályán is hasznos tudott lenni. Talán nem mindig André Gomest kéne Ini helyén játszatni (bár ügyes gyerek), hanem Arda-t is lehetne bizonyos taktikák esetén... (nem részletezem, mert már így is hosszú az írásom)! Csak annyit még, hogy ne csodálkozzunk a teljesítményén: a méltatlan helyzet miatt ez pszichológiailag teljesen érthető. Ne vegyünk Arda Turan szintű és presztízzsel bíró játékost, ha a jó teljesítménye ellenére állandóan padoztatjuk, mert van nála jobb!
Én a Paco-n kívüli igazolásokat jónak tartom, szerintem a játékba állításukkal van probléma:
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... ossz/17795" target="_blank
A fenti cikk fejtegeti a problémákat. Én is úgy látom, hogy Busquets körül és a középpályán kell keresni a problémát. (Bár azért Ney és Suarez - korábbi két szezonhoz mért - kevés gólja és kevesebb jó megmozdulása nem kizárólag a középpálya hibájából fakad, sőt én két éve - Suarez érkezésekor - is azon a véleményen voltam, hogy ha a csatárok újra teszik majd a dolgukat: látványos, de precíz és kombinatív összjátékkal gólokat rúgnak és rúgatnak egymással, akkor a középpálya lehet majd ismét középpálya - nem csatár a csatárok helyett -, tehát támadást építhet, dominanciát teremthet a csatárok segítségével, stabilizálhat és védekezhet - a filozófiánkhoz illően minden csapattárs segítségével. Szerintem Ney és Suarez teljesítménye sajnos kezd hajazni David Villa és Pedro utolsó években látott teljesítményére, már ami a gólveszélyt és helyzetteremtést illeti, ezért nehezebb ismét a középpálya dolga!Ez két évig - általában - működött, idén nem...)
De zárójel bezárva, tehát a középpálya és Busquets: LE hibája, hogy nem veszi észre, hogy Busi ugyan kreatív játékos is a védekező képességei mellett; sőt az irányításban is részt tud venni, még a ritmushoz is hozzá tud tenni, de egyedül kevés hozzá a középpályán. Ha Ini egészséges, nincs semmi gond, ketten szablyák - Ini vezetésével - a középpálya fazonját, és Messi-vel kiegészülve, néha Neymar segítségével a teljes játékot. Ha nincs Ini, Busi egyedül kevés hozzá, ha nincs a középpályán játszótársa. Márpedig csak két játékos van a keretben, akik a középpályán tudnak segíteni, gyógyír lenni Ini kiesésére, úgy, hogy ne Messi kelljen átvegye ezt a szerepet. Mert ha Messi teszi, akkor elől súlytalanok maradunk (erről feljebb írtam, a két csatártárs halványabb teljesítménye miatt). Ez a két játékos: Rafinha és még inkább Denis Suarez! Az ő játékuk tud sebességet adni vagy elvenni, ritmusokat és fazont váltani, ill. játékot teremteni. Bár kétségtelen, hogy még kiforratlanok, no de ezért kell játszatni őket! Kettőjük közül is jelenleg Denis-t látom jobbnak erre a feladatra. Tehát Ini hosszú kiesésével szerintem nem Gomes-t kellett volna erőltetni, hanem Denis-t több alkalommal, ha nem is mindig. Ne felejtsük el, hogy Ini is korosodik már, és a helyére kell találni egy játékmestert. A jelenlegi keretből erre Denis a legalkalmasabb (ha egyáltalán alkalmas - de esélyt kéne kapjon), nem Gomes. A Sociedad elleni meccs képén a 2. félidőben csak az változtatott, hogy Denis jött Rakitic helyett, újra volt egy kis játék. Gomes ugyanis inkább alkalmas Rakitic játékát játszani (csak a másik oldalon), mint Ini-ét! Egyébként Arda is alkalmasabb a fazon szabására, mint Gomes... Nagyon nagy probléma még az is, hogy Busquets szinte mindig játszik! Többet kéne regenerálódnia! Nem értem, hogy LE miért nem nyúlt - a szezon elején sem, amikor egészségesek voltak a középhátvédek - többször Mascherano-hoz ezen a poszton. De a sérülések óta is lenne megoldása. Gomest vagy Rakitic-et játszathatná egyes meccseken Busi helyén, Rakitic már bizonyított is itt...
Tehát szerintem a problémák igen komplexek:
1. a csatárok ügyetlenkedése (a szintjükhöz képest) Messi-n kívül (nem véletlen az 4 meccsen 9 Messi találat a BL csoportkörében; nem ez szokott rá jellemző lenni, de a többieké mennyi is??? :))
2. A rendelkezésre álló középpályásaink nem megfelelő használata, rotálása. Ez teljesen LE hibája.
3. A védelmünk egyébként hozza a megszokott szintjét (így szoktunk mindent megnyerni); csak egy kis sérüléshullám nehezíti most a dolgukat, de ez pech kategória, és reméljük, hogy hamarosan túl leszünk rajta. Bár az, hogy Roberto-nak nincs cseréje, sőt, hogy nem ő a csere ezen a poszton, az elég elszomorító. De jövő hónapban ezen javíthatunk...
4. Arda Turan helyzete: ezt rendbe kell hozni, mert egyrészt így tényleg nem fog hozzátenni semmit a csapat játékához, pedig képes rá; és így ez egy ismét tekintélyes kudarc lesz az átigazolási politikánkat tekintve; nem beszélve arról, hogy egy komoly játékost értéktelenítünk el a piacon, ami se neki, se nekünk nem jó; és szót sem ejtve az emberi oldaláról...
Tudjátok, az igazolásainkat látva, tényleg úgy láttam, hogy most végre minden csapatrész tekintve mély a keretünk, lehet jól és minőséggel rotálni, végre jó tartalékokkal megyünk neki a kimerítő szezonnak. Csak a Munir Paco cserét nem értettem, ill. előre inkább Munir mellé kellet volna még egy jó univerzális szélső... DE úgy tűnik, hogy az FC Barcelona és LE elszokott attól, hogy van kispadja, így használni sem tudja azt. Ilyen kispaddal többet kéne kockáztatni. Ezt látom a legnagyobb problémának...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.01. 11:14:19

Plusz arról szól, hoy megteljen a CAmp ;)

Palesz, a beadásnál előbb Vidal ugye ellépett jobbra :mrgreen: , majd Umtiti próbált csukafejessel menteni, de nem érte el, aztán jött Borja, aki nem jött :twisted: , végül Digne sem tisztázott. Na, így legalább megtanultam Borja nevét.
Kép
palesz77

2016.12.01. 11:10:28

MQuCsabi írta:Umtiti "elé"fejelt a labdának, a kicsi visszahúzta a lábát
Az nem Borja volt? Nekem úgy rémlett, hogy ő nézte a labdát, aztán nem csinált semmit, Digne meg a csatár meg azt se tudták emiatt mi van, csak pont bepattant a gyerekről. Lehet nem, de azon a gólon én csak röhögni tudtam. :D
visca el barca írta:most a visszavágon megint messiéknek kell játszani. megint kevesebbet pihenhetnek, meg megint megsérül majd valaki
Nem tudom idén mi lesz, de tavaly a visszavágón a 0-0 ellenére olyan kezdővel álltunk fel, hogy: Masip; Alves, Bartra, Verma, Matyi; Samper, Masch, Adriano; Munir, Sandro, Aitor. Őszintén kétlem, hogy most gálakezdőt akarna majd felrakni Lucho, de persze lehet, hogy nem mer idén kockáztatni. Akkor tényleg kár ezért a meccsért.

És a félreértések elkerülése végett. Szerintem is van baj, szerintem is gáz összességében, hogy ez a meccs 1-1 lett. De MQuCsabi leírta röviden amit gondolok erről a meccsről :arrow:
MQuCsabi írta:Ez egy tipikus első kupameccs volt. Mindig ez van, én is csupán azért nyomtam ki a vezető góljuk után a streamet, mert ez már sok volt nekem a mostani formánkat figyelve :lol:
Annak ellenére, hogy általában ezeket a meccseket nyerni szoktuk, az esetek többségében az első felvonás mindig szenvedés és lötyögés csak - ahol amúgy rendre beárazzák sokan a padunkat, mint most is. :D Egyedül azért éri meg megnézni, mert a kicsik szerepet kapnak, ez tegnap se volt máshogy. Akkor nem, ha egy csapat bátran felvállalja, hogy ő most pofozózsák szerepet kapott a kupában, de tegnap érezhetően nem ez volt a helyzet. Szerintem ebből a meccsből sokat felesleges levonni, a valós téttel bíró bukták inkább aggasztanak, mint ez tegnapról.

Luchoon meg látszott, hogy pont nem érdekli ez a mai meccs, szerintem a 90 perc alatt is inkább a Clásicon rágódott.
pitta19
Jugador d'estrella

2016.12.01. 10:53:43

Ezt a csapatot a Barca B augusztusban 3-1-re verte idegenben a bajnokságban. Most gyakorlatilag az első keretből volt 7 játékos a kezdőben. No komment...
Decembert írunk, kicsit kezd emlékeztetni a játékunk a Tata utolsó pár hónapjára, annak tudjuk mi lett a vége. Tegnap párszor mutatta a kamera LE-t, engem meglepett, mennyire tanácstalannak tűnt.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.01. 10:32:41

Nyilván nem volt jo meccs, nagyon kiváncsi leszek a Clasicora, akkor kiderül hogy egy fontos meccsen hol tartunk.
Ezt már hallottuk idén LE szájából párszor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.01. 10:31:11

palesz77 írta:ajd a visszavagon galazunk, aztan megnyugodhat mindenki
persze meg majd tavaszalo, meg ha majd az újak felveszik a ritmust, meg ha izé, meg ha.... ennek a csapatnak kb tegnap 5-öt kellett volna nem szépítsük már itt a dolgokat. most a visszavágon megint messiéknek kell játszani. megint kevesebbet pihenhetnek, meg megint megsérül majd valaki
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.01. 10:30:49

palesz77 írta:...
Én speciel nem a csapatot temetem, de ennyire sz***l idényt nagyon régen kezdtünk, az meg, hogy Munír sem talált akkor be, igen de ő viszont az első támadó 3as minden helyén bevethető volt, mert sokkal jobb volt az összjátékban mint Paco. Lehet itt mondani, hogy lett volna lehetősége, csak egy 9-estől akinek már volt 3 szezonja a La Ligában azért többet várna el az ember, mint egy olyan Munírtól aki gyakorlatilag a Juvelin A-ból került fel az A csapatba fél év után és folyamatosan fejlődött, képes volt megcsinálni az 1-1-eket és mikor nem volt tavaly Messi, szerintem kifejezetten jó volt összjátékban Suárez és Neymivel.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.01. 10:30:25

Ez egy tipikus első kupameccs volt. Mindig ez van, én is csupán azért nyomtam ki a vezető góljuk után a streamet, mert ez már sok volt nekem a mostani formánkat figyelve :lol:

Egyébként annál a gólnál tiszta Benny Hill volt: Vidalt elküldték (miért is ne küldték volna... :twisted: ) , Umtiti "elé"fejelt a labdának, a kicsi visszahúzta a lábát (mondjuk szerintme az jogos volt, mert onnan csak kapuba bombázta volna a labdát, Digne pedig határozatlan volt. Szerintem neki kellett volna ott szögletre bombázni a labdát, ha már az első kettőnek nem sikerült szerelni/tisztázni.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.01. 10:27:19

Tavaly a Villanovense ellen meg 0-0 lett, nabumm.. :D

Bírom az ilyen cikkcímeket hogy "botlott a Barca"... :D

Nyilván nem volt jo meccs, nagyon kiváncsi leszek a Clasicora, akkor kiderül hogy egy fontos meccsen hol tartunk.
palesz77

2016.12.01. 10:15:17

Az mindenkinek megvan, hogy tavaly se nyertunk az elso meccsen ugye? Akkor raadasul ennel rosszabbul is jatszottunk, Munirral is a fedelzeten, aki tobb jatekperc mellett volt golkeptelen, es szinten nem tudott betalalni egy 3. ligas csapatnak - bar o pont jobban jatszott aznap. Szerintem is gyenge meccs volt amugy, es Paco se volt tul meggyozo, Cardona jobban szallt be, de ezek a messzemeno kovetkeztetesek 1-1 gyenge meccs utan kicsit tulzoak sokzor szerintem. Paco pl, volt hogy 1 percig csak ot neztem, amikor nalunk volt a labda olyan szinten folyamatosan lyukra mozgott, hogy miutan beindult visszafordult, visszament pozicioba, es ujra befutott. Ezt egymas utan tobbszor, nem o tehet rola, hogy 0 alkalommal ugrattak ki. Egyszer lett volna valos sansza golt szerezni, de Gomes ugy gondolta, hogy inkabb rafejeli kiszoritottabb helyzetbol.

Na mindegy igazabol, lehet temetni az egesz cserepadot a meccs miatt, de szerintem felesleges. Majd a visszavagon galazunk, aztan megnyugodhat mindenki.. :mrgreen:

u.i.: A kicsik meg azert nyertek 3-1-re, mert nem 11 ember allt azon a meccsen a 16-os elotereben az ellenfeltol.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.12.01. 10:00:10

Én nem láttam a meccset, de ez az eredmény vérciki, még a felállást tekintve is.
Elolvasva a cikket: ha a B csapat ezeket elkalapálta, ezeknek most hogy nem sikerült?
LE megint elszúrta a taktikát, vagy ezek ilyen gyenguszok?
Tudjátok azért eszembe jut, hogy a magyar válogatott milyen gyenge kerettel bír, és
mégis mit tudott letenni az asztalra az elmúlt években, kijutottak az EB-re, és ott is simán csoportelsők lettek. Mindezt úgy, hogy végre nem egy fogalmatlan edző ült a kispadon.
Persze nem mondom, h LE az lenne, de azért valahol érdekes, hogy ilyen eredmények születnek.
Anno Pep is adott lehetőséget a fiataloknak, volt, hogy a teljes B csapat játszott, még BL meccsen is, és még ott is ment a hajtás, gólokat rúgtak, stb. Nem pedig egy ilyen seholsincs csapat ellen.

Azért ez nagy részben LE sara is, nem csak a játékosoké.
Az meg, hogy Alcacer ilyen gyengén muzsikál... no comment. Inkább vették volna meg Szalait bagóért a padra, ennél még ő is többet csinál a pályán.
Hegeati
Barça C

2016.12.01. 09:16:15

#David Villa# írta:
Bob_Marley írta: Gomes kifejezetten jól mozog pl.
30 + millióért harmadosztályú csapat ellen jól mozog. Ritka gyenge produkció. Katasztrofális igazolások dupla-tripla áron elhozva. Paco, Denis, Gomes, Digne maguk se hitték el, komolyan akarja őket a Barca. Egyedül Umtiti nevezhető jó igazolásnak a padra, bár ha ilyen sérülékeny...

Maximálisan egyet értek.
mess2009
Director del Fútbol

2016.12.01. 08:59:36

jól láthatóan olyan "mély" a kispadunk mint a bajok manapság.
Alexandro
Jugador del Barça

2016.12.01. 08:27:26

Mindenki nyugodjon le! :arrow: Idegenben jó az X, és otthon egy 0-0-val (idegenben lőtt góllal "simán") továbbmegyünk. :mrgreen: Amúgy csak az első félidőt bírtam félig/végig-nézni ebből a szenvedésből.

Ja és szerintem a "meccs" legjobbja Vidal, mert a meccs végéig pályán volt. :twisted:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.01. 01:06:18

Reméljük sikerült elérni a szokásos mélypontot es akkor innen be is durranthatnánk egy jó 20-25 meccses gyozelmi szeriaval. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77

2016.12.01. 00:50:44

Tenyleg eleg gyenge produkcio volt, egyedul Alena golja miatt erte meg megnezni. Lekopiztuk a tavalyi kezdest, x a sokadosztalyu ellenfellel, majd jon a gala a Camp Nouban. Remelem.. :D

De legyunk optimistak, a hetvegi teljesitmenynel ez lenyegesen jobb volt.. :D
Válasz küldése