Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd Paco ver 5-ötpalesz77 írta:MSN, and Piqué will go on vacation after the Espanyol game and won't play against Hercules in the Cup 2nd leg (coach's permission) [md]
Kiesunk..![]()
Ezzel kb. egyetértek. Nyáron még inkább arról szólt a fáma, hogy luxus egy olyan játékost hozni cserének Suarez mögé, mint Paco. Legalábbis a Valencias teljesítménye erre predesztinálta.Léfe írta:Ugy nagyjából egyetértek, de a Munir-Alcaser cserét utólag könnyü elbirálni. Másrészt, hogy a középpályások játékát rendbe kellen tenni, már más kérdés. Szerintem itt képességbeli gondok is vannak. Ezekben a fiukban nincsen tőbb, talán Gomes kinövi magát de nem biztos. És , hogy bonyolult is legyen a dolog Rakitics és Busi is visszaesett, de Suarez sem az elöző évi játékát hozza. Ney is visszaesett de - legalább- nagyon sokat dolgozik.
Tudod mély a keret stb.Az egész igazság csapatnak szerintem van egy komoly motivációs gondja, másrészt abban se vagyok teljesen biztos, hogy képességekben is mindenki a csúcsán van.LG írta:Én egy kicsit akkor is kiadnék, nem az x-en, hanem azon, hogy a az ilyen meccsek remek alkalmat biztosítanak a peremembereknek a bizonyitásra, ehhez képest minden egyes meccs szenvedés, ahol tartalékosan állunk fel.Feast4 írta:Senki nem lenne kiakadva ha ezen az X-en ha alapjáraton nem lennék harmat gyengék.Tavaly a kutyát se zavarta az, hogy X-el kezdtünk a francot se zavarta mert sorban vertünk hülyére mindenkit.
Ez nagyjából mindig is így volt - úgymond - nem tétmeccseken. Mivel sosem játszanak együtt, nagy dolgot nem is lehet elvárni, mondjuk azt épp igen, h megverjenek egy harmadosztályú csapatot. Ahogy azt is le lehet várni, h Mascherano ne essen össze vagy rúgjon luftot, Busi ne rontson 5 méteres passzt, Suarez meg lőjön be 3 ziccerből egyet...nekik sem megy ez az apróság két hónapja. Igazság szerint senkinek nem megy, Messi lövi a gólokat, mert akkora klasszis, ezen kívül hozzá ő is csak ritkán tesz...de, bár mindenki csak ennyit tenne most hozzá.LG írta:Én egy kicsit akkor is kiadnék, nem az x-en, hanem azon, hogy a az ilyen meccsek remek alkalmat biztosítanak a peremembereknek a bizonyitásra, ehhez képest minden egyes meccs szenvedés, ahol tartalékosan állunk fel.Feast4 írta:Senki nem lenne kiakadva ha ezen az X-en ha alapjáraton nem lennék harmat gyengék.Tavaly a kutyát se zavarta az, hogy X-el kezdtünk a francot se zavarta mert sorban vertünk hülyére mindenkit.
Én egy kicsit akkor is kiadnék, nem az x-en, hanem azon, hogy a az ilyen meccsek remek alkalmat biztosítanak a peremembereknek a bizonyitásra, ehhez képest minden egyes meccs szenvedés, ahol tartalékosan állunk fel.Feast4 írta:Senki nem lenne kiakadva ha ezen az X-en ha alapjáraton nem lennék harmat gyengék.Tavaly a kutyát se zavarta az, hogy X-el kezdtünk a francot se zavarta mert sorban vertünk hülyére mindenkit.
Az nem Borja volt? Nekem úgy rémlett, hogy ő nézte a labdát, aztán nem csinált semmit, Digne meg a csatár meg azt se tudták emiatt mi van, csak pont bepattant a gyerekről. Lehet nem, de azon a gólon én csak röhögni tudtam.MQuCsabi írta:Umtiti "elé"fejelt a labdának, a kicsi visszahúzta a lábát
Nem tudom idén mi lesz, de tavaly a visszavágón a 0-0 ellenére olyan kezdővel álltunk fel, hogy: Masip; Alves, Bartra, Verma, Matyi; Samper, Masch, Adriano; Munir, Sandro, Aitor. Őszintén kétlem, hogy most gálakezdőt akarna majd felrakni Lucho, de persze lehet, hogy nem mer idén kockáztatni. Akkor tényleg kár ezért a meccsért.visca el barca írta:most a visszavágon megint messiéknek kell játszani. megint kevesebbet pihenhetnek, meg megint megsérül majd valaki
Annak ellenére, hogy általában ezeket a meccseket nyerni szoktuk, az esetek többségében az első felvonás mindig szenvedés és lötyögés csak - ahol amúgy rendre beárazzák sokan a padunkat, mint most is.MQuCsabi írta:Ez egy tipikus első kupameccs volt. Mindig ez van, én is csupán azért nyomtam ki a vezető góljuk után a streamet, mert ez már sok volt nekem a mostani formánkat figyelve![]()
persze meg majd tavaszalo, meg ha majd az újak felveszik a ritmust, meg ha izé, meg ha.... ennek a csapatnak kb tegnap 5-öt kellett volna nem szépítsük már itt a dolgokat. most a visszavágon megint messiéknek kell játszani. megint kevesebbet pihenhetnek, meg megint megsérül majd valakipalesz77 írta:ajd a visszavagon galazunk, aztan megnyugodhat mindenki
Én speciel nem a csapatot temetem, de ennyire sz***l idényt nagyon régen kezdtünk, az meg, hogy Munír sem talált akkor be, igen de ő viszont az első támadó 3as minden helyén bevethető volt, mert sokkal jobb volt az összjátékban mint Paco. Lehet itt mondani, hogy lett volna lehetősége, csak egy 9-estől akinek már volt 3 szezonja a La Ligában azért többet várna el az ember, mint egy olyan Munírtól aki gyakorlatilag a Juvelin A-ból került fel az A csapatba fél év után és folyamatosan fejlődött, képes volt megcsinálni az 1-1-eket és mikor nem volt tavaly Messi, szerintem kifejezetten jó volt összjátékban Suárez és Neymivel.palesz77 írta:...
#David Villa# írta:30 + millióért harmadosztályú csapat ellen jól mozog. Ritka gyenge produkció. Katasztrofális igazolások dupla-tripla áron elhozva. Paco, Denis, Gomes, Digne maguk se hitték el, komolyan akarja őket a Barca. Egyedül Umtiti nevezhető jó igazolásnak a padra, bár ha ilyen sérülékeny...Bob_Marley írta: Gomes kifejezetten jól mozog pl.