Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen jogos volt, ezis meg az első sárga is. szutyok meccset produkált, gólban is 80%-ig ő a sáros#David Villa# írta:Mocskos bíró elintézi ezt is. Na innen kemény lesz...
igen de tőle szokatlanul sok (na jó: néhány )eladott, vagy veszített lasztija is volt erre utaltam.Messidona10 írta:Mondjuk a második gól alapján szerintem Xavi nem annyira pontatlanmess2009 írta:az volt az érzésem, 2:0 nál kissé nagyképűre vettük a figurát! Alvest dícsérni akartam, de így elúszott. feltűnően sok az eladott labda és a másik feltűnő: a Fabre Iniesta páros is haloványabb, Xavi lassú és pontatlan!!? szóval ha nem nyomják meg a második elejét bajban lehetünk!
Mondjuk a második gól alapján szerintem Xavi nem annyira pontatlanmess2009 írta:az volt az érzésem, 2:0 nál kissé nagyképűre vettük a figurát! Alvest dícsérni akartam, de így elúszott. feltűnően sok az eladott labda és a másik feltűnő: a Fabre Iniesta páros is haloványabb, Xavi lassú és pontatlan!!? szóval ha nem nyomják meg a második elejét bajban lehetünk!