Élő közvetítések
Busi bedobott egy kis Zizou-t
Elképesztően elegáns ez a srác

- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Busi aláz.
Messi azért csúcs ma is.... 

na rá fáztam...Fabréval. ezért nem érdemes ezeket piszkálni, elég egy-két villanás...
-
- Az Év fórumozója 2013
Cesc!!!!!!!
Messi mekkora gólpassz

Messi mekkora gólpassz

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Na erről van szó. Mekkora passz volt,és a befejezés is gyönyörű 

-
- Director del Fútbol
CESC 

- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Micsoda góóól!!!!
-
- Az Év fórumozója 2013
Végül is Ini helyett is jöhetne Thiago. A friss Andrés-lábak jól jönnének majd a kupameccsen.kristop írta:iniesta kevesebbet, fabregas mintha többet vállalna ezen a meccsen. nekem tetszik is, hogy ugyan nagyobb hibaszázalékkal, de mer cselezni, futni, lőni cesc. én tuti nem hoznám ilyenkor le.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ej, de éles szeműek voltak ismét... Nem sokon múlott.
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Én behoznám Tellot, mert ki mernek támadni és kontráknál jó lehet Tello gyorsasága.
iniesta kevesebbet, fabregas mintha többet vállalna ezen a meccsen. nekem tetszik is, hogy ugyan nagyobb hibaszázalékkal, de mer cselezni, futni, lőni cesc. én tuti nem hoznám ilyenkor le.
Alexis-Fabre cserét megnéznék, illetve Villát is, de hát ő meg sérült.
Jó lenne ez a 3 pont most, hogy az ATM nyert, a RM meg ikszelt csak.
18 pont, de szép is lenne.
Ha ezt a Malagát megverjük, akkor az nagy fegyvertény lenne.
Egy ilyen masszív csapatot megverni nem semmi.
Jó lenne ez a 3 pont most, hogy az ATM nyert, a RM meg ikszelt csak.
18 pont, de szép is lenne.
Ha ezt a Malagát megverjük, akkor az nagy fegyvertény lenne.
Egy ilyen masszív csapatot megverni nem semmi.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Villa sérült.Sanama írta:Cesc nagyon pontatlan, de mindenki tompa. Messi szemfülessége jelentheti a 3pontot...
Egy Sanchez-Villa duot lehet behoznék, illetve Thiagot is felküldeném, valami életet kéne lehelni a csapatba
Thiagot csak akkor hoznám be, ha valamelyest feljebb játszana, egy labdavesztés itt nem lenne jó...
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
az tény, jó csapat a Malaga. egyelőre viszont jól zár a védelmünk. középen kissé bajban vagyunk, mert ezek ott is erősek!! és mert Fabregas gyengus. elől Pedro ismét nem csatár, Messi az elején bealudt kissé, de mostmár pörög, bár volt néhány rossz passza. az a fő gond, hogy a tizenhatos magasságában egyszerűen elfogy a lendületünk, jó néhány kontrára lett volna lehetőség de elpuskázzák, vagy eleve leállnak. Alba alig jön előre, de nem is lehet mert rögtön baj van hátul, Iniesta is kissé haloványabb ma volt két kirívóan rossz megoldása. a másodikban több kell, mert ezek hajtani fognak!
Cesc nagyon pontatlan, de mindenki tompa. Messi szemfülessége jelentheti a 3pontot...
Egy Sanchez-Villa duot lehet behoznék, illetve Thiagot is felküldeném, valami életet kéne lehelni a csapatba
Kemény csapat ez a Malaga, nagyon össze lettek kapva, nem véletlen, hogy az 5. helyen állnak, és az, hogy a Realt megverték.
Nagyon jól tolják, volt egy-két meleg pillanat, nekünk pedig nincsen sok helyzetünk.
A gól azért lógott a levegőben, és egy nagy mákos góllal vezetünk.
Nagyon jól tolják, volt egy-két meleg pillanat, nekünk pedig nincsen sok helyzetünk.
A gól azért lógott a levegőben, és egy nagy mákos góllal vezetünk.
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem egy meccset nézünk akkor.davi10 írta:Nagyon bírom Iniestát, de ma nem nagyon megy neki :S Nem mondom, hogy félidőben, de be kéne hozni a helyére Thiagot
Cesc sokkal gyengébben teljesít ma. Én Sanchez-t hoznám be a helyére.
Thiago ma nem fog játszani, mert ide stabil középpálya kell, és vele az nem az igazi.
Mivel a Málaga nem áll be védekezni, viszonylag nagy terünk van, ezt jobban ki lehetne gyorsabb kontrákkal használni.
- davi10
- Llegenda del Barça
Nagyon bírom Iniestát, de ma nem nagyon megy neki :S Nem mondom, hogy félidőben, de be kéne hozni a helyére Thiagot

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"