Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből még nem indulnék ki, mert az eddig is egyértelmű volt, hogy ez a kp hármas lesz az alap.
Majd 0-3-nál bejön, hogy megszakértsük Kessiét hogy mennyire egy 0 és kikaptunk vele.
ez a Barca. nincs olyan szezon, h ne lenne egy játékosunk, akit más poszton erőltetünk végig.visca el barca írta: ↑2022.08.13. 20:03:39En se értem, hogy liga egyik legjobb kozepso vedojet, aki szélen még robertonal is gyengebb minek pazaroljuk el ott...
A masik ami meglepo, h de jong kimaradt, eleg sokat sejtető...
Főleg itt, ahol center posztról érkezik a fő veszély. Christensen egyébként szinte mindig jobb oldalt játszott, sokkal ügyesebb mint Araujo, szóval akár ő is lehetne odabiggyesztve. De ha a támadósor akár csak 70%-on is ég, akkor nagy baj nem lehet.Kluivert92 írta: ↑2022.08.13. 19:58:35Nem rossz de sajnalom araujot a szelen, inkabb legyen ott roberto de a kozepe meg betonbiztosvisca el barca írta: ↑2022.08.13. 19:54:04hivatalos kezdo
ts alba christensen garcia araujo pedri busi gavi raphinha lewa dembele
topicot at lehetne nevezni 2022/23-ra?
Pipa!visca el barca írta: ↑2022.08.13. 19:54:04hivatalos kezdo
Nem rossz de sajnalom araujot a szelen, inkabb legyen ott roberto de a kozepe meg betonbiztosvisca el barca írta: ↑2022.08.13. 19:54:04hivatalos kezdo
RAcing Santander.davi10 írta: ↑2022.08.13. 13:18:16
0-1 a friss újonc Numancia ellen, akikkel azóta se nagyon találkozunk az elsőosztályban
Utána 1-1 otthon (talán tiziből szereztük azt az 1 gólt is), de arra már nem emlékszem ki ellen. Utána azért beindult a buli.
Xavi azért kapott egy fél évet már, reméljük meglátszik, hogy nem 1 hónapja dolgozik a srácokkal.
0-1 a friss újonc Numancia ellen, akikkel azóta se nagyon találkozunk az elsőosztálybanMQuCsabi írta: ↑2022.08.13. 13:07:52Talán Pep nyitómeccsèn volt az, hogy szèttámadták a srácok a meccset, aztán egy laza X lett a vège? Talán 0-0.
Èn azèrt rmeek meccset várok győzelemmel, de eredmèny szempontjából egy szoros meccset. Benne van mèg a lábakban a felkèszülès, sőt azèrt ez mèg az alapozás ideje. 2-1et tippelek.
Ha jól rémlik vereség volt a Numanciatol.MQuCsabi írta: ↑2022.08.13. 13:07:52Talán Pep nyitómeccsèn volt az, hogy szèttámadták a srácok a meccset, aztán egy laza X lett a vège? Talán 0-0.
Èn azèrt rmeek meccset várok győzelemmel, de eredmèny szempontjából egy szoros meccset. Benne van mèg a lábakban a felkèszülès, sőt azèrt ez mèg az alapozás ideje. 2-1et tippelek.
Ma lesz a meccs, gondoltam szólok
"...the new season schedule will be released on Thursday, 23 June with the event taking place at FA headquarters in Las Rozas at 17:00 CEST / 11:00 am (ET)."
Mondjuk arra nagyobb összegben fogadnék, hogyha annó nem penderítik ki Valverdét akkor nem írnám én sem amit írtam.bence0330 írta: ↑2022.05.25. 02:05:44Valverde végétől nem bizakodtam. Setienben lehetett volna valami érdekes, de megette az öltöző, Koeman alatt eljutottam oda, hogy nem néztem meg a meccseket, és semmi remény nem volt bennem, és nem az eredmények miatt. Most azért van optimizmusom, nert ha valami 2-3 hónapig ment, miért ne mehetne megint? Főleg erősebb kerettel.
És igen, kell hozzá megújulás, és ez van is Xaviban, még akkor is, ha 1-2 dologhoz ragaszkodik. Fog is még fejlődni.
Plusz szerintem most nem volt más kiutunk, mint a tiki-taka, ezért akartam ennyire a váltást ebbe az irányba. Pénz nuku, nem tudtunk 4 Hendersont venni, sok Masiásunk értéke itt tud kiteljesedni, és kevés igazolással tudtunk korrekt csapatot építeni, Xavi meg fillérekért idejött a legsötétebb órában. Kiderült majd, meddig jutunk vele, szerintem visszakerülünk a top8 csapat közé a kövi szezonban, és a top5-be két év múlva, de hát ki tudja.
Azért a Madrid Ancelotti kőkorszaki taktikájával duplázhat akár. Olyan veszett modernnek nem mondanám őket. Bár lehet, hogy neki ehhez semmi köze, hanem a sok győztes triplázó oldja meg.
Hát pedig nyugodtan mondd meg, senki nem fog érte megsértődni egy fórumon.