Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És ezt a mai meccsből szűrted le? Nevezd már meg nekem azt a játékost, aki ma kimagaslóan jót játszik. A katalánoktól.[/quote]geridoss írta:humi0007 írta:
Messi még a pályán van? Mi az, hogy nem illik bele Pedro, Keita és PIQUE?!??
Pedro egy kalap sz...., Piqué szintén, Keita lassú nem ide való!
hady írta:Pep vereseggel kezdett,...vereseggel vegez....igy kerek...(de csak a bajnoksagban, a kupat nyerni kell)...![]()
Teljesen igazad van..humi0007 írta:geridoss írta:Messi még a pályán van? Mi az, hogy nem illik bele Pedro, Keita és PIQUE?!??humi0007 írta:Ez a meccs is bebizonyítja, hogy kik nem illenek bele a Barca játékába( Pedro, Piqué, Keita) .
Aki meg azt mondja nem kell csatárt venni, az hülye, Messi egyedül nem fogja tudni megnyerni a bajnokságot, ha nincs aki vele együtt tudjon gólokat lőni!
Keita lassú nem ide való!
És ezt a mai meccsből szűrted le? Nevezd már meg nekem azt a játékost, aki ma kimagaslóan jót játszik. A katalánoktól.humi0007 írta:
Pedro egy kalap sz...., Piqué szintén, Keita lassú nem ide való!
köszKash írta:Amikor én legutóbb akartam okoskodni Alves-el kapcsolatban, akkor lelettem hordva, azóta sem merek megszólalni ilyen ügyekben, humi-t is sajnálom előre, remélem nincs mitől.geridoss írta:Messi még a pályán van? Mi az, hogy nem illik bele Pedro, Keita és PIQUE?!??humi0007 írta:Ez a meccs is bebizonyítja, hogy kik nem illenek bele a Barca játékába( Pedro, Piqué, Keita) .
Aki meg azt mondja nem kell csatárt venni, az hülye, Messi egyedül nem fogja tudni megnyerni a bajnokságot, ha nincs aki vele együtt tudjon gólokat lőni!
Nem nem nem...azzal nem értek egyet ,hogy az egész idényben ki sem akartak jönni...ez egy elhamarkodott szólás volt.G.Gabe írta:Annyira komplett vagyok, mint te.MessiBarca10 írta:Ki sem akartak jönni a pályára?Ember te itt mindig felkapod a vizet..komplett vagy?Nem hiszem...vagy divathoz van szerencsénk?G.Gabe írta:ez a meccs tökéletesen jellemző az egész idényre . Látszódott rajtuk, hogy ki sem akartak jönni a pályára. Messi mintha nem is lenne a pályán .
Ezt a divatdrukkert meg max magadra mondogasd.
Áruld el, hány kapuralövésük volt a 2. félidőben?
Messi ma ott sincs a pályán. Az egyetlen támadásnál Pedro mellett csak Piqué volt ott, ő valahol a félpályán kolbászolt.
Alves az egy külön téma. Ő egész évben ilyen volt.
Az egész csapaton látni, hogy semmi kedvük itt lenni. Ennyi.
Amikor én legutóbb akartam okoskodni Alves-el kapcsolatban, akkor lelettem hordva, azóta sem merek megszólalni ilyen ügyekben, humi-t is sajnálom előre, remélem nincs mitől.geridoss írta:Messi még a pályán van? Mi az, hogy nem illik bele Pedro, Keita és PIQUE?!??humi0007 írta:Ez a meccs is bebizonyítja, hogy kik nem illenek bele a Barca játékába( Pedro, Piqué, Keita) .