Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ez a honlap jó szokott lenni.soadroli írta: Jah!! Vagy itt: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16485&part=sports
Jah!! Vagy itt: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16485&part=sportsskadi írta:gondolom rojadirecta.com...Carles Puyol Saforcada írta:ha tényleg csak 23ig van akkor interneten hol lehet nézni?
legalábbis remélem
gondolom rojadirecta.com...Carles Puyol Saforcada írta:ha tényleg csak 23ig van akkor interneten hol lehet nézni?
Én is erre gondoltam, bár úgy nem az igazi.hát ebben nem tudok segíteni. majd megnézed felvételről, sport klubbon tutira leadják a Barca Tv-ben.
hát ebben nem tudok segíteni. majd megnézed felvételről, sport klubbon tutira leadják a Barca Tv-ben.Bogi63 írta:Na ja! Mondj egy ilyen helyet Komlón, és beszéld meg a szüleimmel!!!akkor menny el egy sport pubba és nézd ott...![]()
Nem hinném, hogy 14 évesen csípőből elengednének. Ráadásul apa a legfőbb focigyűlölő itthon.inkvizítor
A színházi előadást szereti? Mert akkor eladhatod Édesapádnak, hogy ez egy díszelőadás, páratlan szereposztással...Bogi63 írta:Na ja! Mondj egy ilyen helyet Komlón, és beszéld meg a szüleimmel!!!akkor menny el egy sport pubba és nézd ott...![]()
Nem hinném, hogy 14 évesen csípőből elengednének. Ráadásul apa a legfőbb focigyűlölő itthon.inkvizítor
Na ja! Mondj egy ilyen helyet Komlón, és beszéld meg a szüleimmel!!!akkor menny el egy sport pubba és nézd ott...
akkor menny el egy sport pubba és nézd ott...Bogi63 írta:
Azt tudom, de a családi összefogás győz.Kijelentették, hogy nem igazságos az amit csinálok. Van még 3 testvérem, és ki vannak akadva azon, hogy majdnem minden este meccset nézek, pedig ők is akarnak a neten lógni. DE EZ NEM ÉR!!!!!!!!!
![]()
Azt tudom, de a családi összefogás győz.socio66 írta:mert? ha nincs TVE csatornád,akkor tudod nézni neten is...Bogi63 írta:Ma nem tudok meccset nézni.
mert? ha nincs TVE csatornád,akkor tudod nézni neten is...Bogi63 írta:Ma nem tudok meccset nézni.
Meccs előtt egy fél órával kb.Adam04 írta:Kezdőcsapatot mikor tudtok mondani???
Ma Yaya Túró is beköszön , valami olyat mutathatna mint tavaly.danko94 írta: TeleVision Espana![]()
![]()
Amu ma sztem sima győzelem Eto'o2,Titi,Hleb gólokkal
Mié Teo nélkülözhetetlen a vizesfiú?Theo írta:Én mindenképpen jöttem volna, ha nem Vasárnap lenne az első bajnokimbarca19 írta:Sajnálattal kell közölnöm hogy a két jegy amit a Joan Gamper kupára árusitottam elkelt....
jó szórakozást a meccshez
majd integetek a lelátórol
nha csalán....
Új csapat és az első meccset nem akarom kihagyni.
Jó meccsnézéstHa máskor van ilyen lehetőség, nyugodtan szólhatsz
Akkor én egy nagy makker vagyok mert nálam maradt a barca mecspalesz77 írta:A txt 23.50-ig írtaVarga Tamás írta:23h-ig. Onnantól kezdve nem meccset fogsz nézni, hanem a Hustler TV építő jellegű adását.palesz77 írta: Isten áldja a UPCt, azon van TVE. JEEEEEEE
nem tom lehet,akkor bocs.nem tartozik a kedvenc adóim közé...palesz77 írta:
A TVE nem Spanyol? szerintem igen
hmm,kinek is kell a Barca meccs?Varga Tamás írta:23h-ig. Onnantól kezdve nem meccset fogsz nézni, hanem a Hustler TV építő jellegű adását.palesz77 írta: Isten áldja a UPCt, azon van TVE. JEEEEEEE
A TVE nem Spanyol? szerintem igensocio66 írta:TVEcsabimo írta:Hali!
Adja valamelyik tv csatorna a ma esti meccset??? Vagy ha nem akkor marad megint a netes változat??? de azt már eléggé unom
egy olasz adó,nekem pl. nincs...
TVEcsabimo írta:Hali!
Adja valamelyik tv csatorna a ma esti meccset??? Vagy ha nem akkor marad megint a netes változat??? de azt már eléggé unom