2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ekkora mákot!!MichaaBee írta:Ekkora makkot!Aug. 1-jén pont Los Angelesben leszek, így kimegyek a Galaxy elleni meccsre is.
90.000-es Rose Bowlban lesz a meccs Pasadenában, majd nyomok be képet.
![]()
Na meg ugye egy füst alatt előkészítendő a terepet az esetleges jövendőbeli MLS fiókcsapatunknak,megmutatjuk évente az állománytbarca99 írta:Valamit valamiért. Egyedülálló módon lemondunk a mezszponzorról (sőt...) valahol vissza kell hozni ezt a kiesést.socio66 írta:Szerintem nem kellene erőltetni annyira ezt az amerikai túrázgatást,fárasztó is,meg szakmailag sem ér sokat,de hát pénz beszél.
Köszi, nekem ez úgy tűnik kimaradt.Etooka írta:http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9466
Valamit valamiért. Egyedülálló módon lemondunk a mezszponzorról (sőt...) valahol vissza kell hozni ezt a kiesést.socio66 írta:Szerintem nem kellene erőltetni annyira ezt az amerikai túrázgatást,fárasztó is,meg szakmailag sem ér sokat,de hát pénz beszél.
Szerintem nem kellene erőltetni annyira ezt az amerikai túrázgatást,fárasztó is,meg szakmailag sem ér sokat,de hát pénz beszél..barca99 írta:Ez az angliai edzőtábor ez micsoda? Külföldi Barcás oldalon olvastam róla, de mivel itt nem jelent meg semmi róla, így azt hittem hogy kamu, vagy tervezet... de ott van a következő meccsek rovatban.
Idén szakítunk a skóciai edzőtáborozással? Vagy mikor fogunk felkészülni a szezonra? Lenyomjuk ez a felkészülési kupát meg az amerikai haknit plusz a kupameccseket és ezzel vágunk neki a jövő évnek?
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9466barca99 írta:Ez az angliai edzőtábor ez micsoda? Külföldi Barcás oldalon olvastam róla, de mivel itt nem jelent meg semmi róla, így azt hittem hogy kamu, vagy tervezet... de ott van a következő meccsek rovatban.
Idén szakítunk a skóciai edzőtáborozással? Vagy mikor fogunk felkészülni a szezonra? Lenyomjuk ez a felkészülési kupát meg az amerikai haknit plusz a kupameccseket és ezzel vágunk neki a jövő évnek?
Hivatalos dátumok még nincsenek, de a katalán Sport értesülései szerint a Barca a felkészülést egy London melletti edzőtáborban kezdi, miután a játékosok részt vettek június 20-tól egy 3 napos erőnléti teszten Barcelonában. A későbbiekben a csapat egy amerikai túrán vesz részt, majd jöhet Ázsia, ezen belül Japán, Üzbegisztán, Kuwait, Szaúd-Arábia. De ezek még nem biztos helyszínek. A Barcának erre az időszakra valószínűleg több játékosát is nélkülözni kellesz a VB selejtezők, Konföderációs Kupa és az U-21-es EB miatt.House írta:nem tudja valaki, hogy nyáron milyen felkészülési meccsek lesznek? vagy mikor lehet majd megtudni?
Április 8. szerda, 20,45 órahenry1994 írta:senki se tudja hogy akk jövöhéten lesz bajmokokligája???vagy mikor???????????:)
Köszi Bányász. Ezzel azt hiszem le is zárulhat ez a találgatás.Bányász írta:Túlragozzátok!Rivaldo11 mondta meg az igazat de már réges rég...
However, in both 1996 and 1998 it was contested, even though Atlético Madrid and FC Barcelona also won the double, respectively. The losing finalist in La Copa del Rey was selected to play and won both times.
Azt hiszem ezekből a sorokból is valami olyasmi derül ki amit R11 mondott...
Én úgy tudom, hogy a bajnoki 2. helyezettel játszanánk. De lehet, hogy hülyeséget beszélek.Rivaldo11 írta:Amikor legutóbb, 1998-ban összejött a dupla, akkor a szuperkupáért a KUPADÖNTŐS ELLENFÉLLEL, a Mallorcával játszottunk. Ha a vonatkozó szabály azóta nem változott, úgy nyáron ISMÉTLŐDIK A KUPADÖNTŐ.
Ennyit a nyári két classicoról.
Ezt egyszer már leírtam egyébként, de közben látom, recrea is megerősít.
Colos írta:Milyen jó meccs lenne már!Rivaldo11 írta:Valdes-D.Alves, Piqué, Marquez, Sylvinho-Keita, Xavi, Busquets-Messi, Bojan, Hleb.
Pinto-Puyol, Milito, Cáceres, Abidal-Yaya, Iniesta, V.Sanchez-Pedro, Eto'o, Henry.
Játékvezető: Pep.
Szerintem kiegyenlített, küzdelmes meccs után a Barca emelhetné magasba a szuperkupát.
És a legszebb az egészben, hogy a 22 két játékos közül szinte mindenki folyamatosan kap játéklehetőséget (kiv. 3-4 embert).Colos írta:Milyen jó meccs lenne már!Rivaldo11 írta:Valdes-D.Alves, Piqué, Marquez, Sylvinho-Keita, Xavi, Busquets-Messi, Bojan, Hleb.
Pinto-Puyol, Milito, Cáceres, Abidal-Yaya, Iniesta, V.Sanchez-Pedro, Eto'o, Henry.
Szerintem kiegyenlített, küzdelmes meccs után a Barca emelhetné magasba a szuperkupát.
Milyen jó meccs lenne már!Rivaldo11 írta:Valdes-D.Alves, Piqué, Marquez, Sylvinho-Keita, Xavi, Busquets-Messi, Bojan, Hleb.
Akkor már legyen úgy,h a BARCA 2 csapatot állít ki,és egymással játszik.Az egyik a hazai mezben a másik a vendégben.Ennyisocio66 írta:ez hülyeség.szerinted meccs nélkül ideadják a kupát nekünk ajándékba?MichaaBee írta:Jön a harmadik verzió, amit én hallottam: Ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát, akkor automatikusan megnyerjük a szuperkupát is.![]()