2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is azt látom, hogy Koemannak sikerült végül megtörnie a kisgyereket. Azelőtt virgonc volt, szaladt , kapura lőtt(juve elleni bombája). Utána a piás gondolom, ráparancsolt hogy vagy azt csinálja amit mond, vagy mehet a lecsóba… És úgyfest nehezen jön ki ebbölVakmacska írta: ↑2022.03.14. 07:45:23Könnyed győzelem volt, egy borzalmasan gyenge napot kifogó Osasuna ellen.
Szerintem erre egyikünk sem számított, hogy ilyen könnyedén átgázolunk rajtuk.
Nekem Puig gólja tetszett a legjobban. Az, hogy a távoli lövésére ő reagált a legjobban, a leggyorsabban, és hogy övé lett a kipattanó, és az a higgadt csel!
Nem hiszem, hogy gond lenne a sráccal, csak a játékpercek hiányoznak neki, Koeman borzalmasan leépítette az egész csapatot, őt meg pláne.
Két totálisan eltérő posztról beszélsz. Mbappé szélső/csatár, míg Pedri 8-as (vagy 6-os). Ne vicceljünk már.pep71 írta: ↑2022.03.14. 10:52:49Pedri pedig nagyon lassú. Businál is lassabb végsebességre képes ennyi idősen. Még szerencse, hogy nála azért valamivel gyorsabban indul meg, vagyis ahogy te írtad fürgébb, de hogy ez fontosabb mint a végsebesség a mai fociban, na arra pont Mbappe is az egyik példa , hogy nem így van. Ha nem lenne Ilyen végsebessége akkor egy közepes csatár lenne.
Mielőtt további hülyeségeket beszélnél, itt hagyom a spanyol csapat EB statisztikáit, Pedri az egyik leggyorsabb kp volt (Alba is 2km/h-val tud csak jobb sprintet), arról nem beszélve, hogy olyat tud, amit nem lehet tanítani:
Pedri pedig nagyon lassú. Businál is lassabb végsebességre képes ennyi idősen. Még szerencse, hogy nála azért valamivel gyorsabban indul meg, vagyis ahogy te írtad fürgébb, de hogy ez fontosabb mint a végsebesség a mai fociban, na arra pont Mbappe is az egyik példa , hogy nem így van. Ha nem lenne Ilyen végsebessége akkkr egy közepes csatár lenne , így meg a világ legjobbjai közt van, pedig technikailag abszolút nem egy Neymar vagy Messi, sőt..legegyszerűbb csel, ha meg tolod az ellenfél mellett a labdát és lefutod, nem a glikol-flakkok, Adama is ezt tudjasansz írta: ↑2022.03.14. 00:24:27Az első és utolsó mondatoddal nagyon nem értek egyet. Egyfelől Pedri szerintem nem lassú. Átlagos inkább és tud fürge lenni,ami fontosabb a végsebességnél is. A teljesítménye viszont erősen hullámzó, egy meccsen belül ispep71 írta: ↑2022.03.13. 21:52:23Ha Messi nézi a meccset , akkor biztos , hogy fogja a fejét. Ebben a rendszerben még mindig nagyon élne, Alves-el mehetne a tiki-taka
Busi óriási tanár ma, Dembi is nagyon jó , Ter Stegen meg végre megtudja milyen évei voltak Valdes-nek. Pedri-nél viszont aggasztó, hogy ilyen fiatalon is ennyire lassú, viszont labdával zseni a srác.
Messi pedig nem miattunk és nem az Osasuna miatt fogja a fejét. Azért ő más kávéházba járt idén teázni, baromira nem érdekelné,hogy hogyan érjük utol a Realt,vagy,hogy a bénaligában hogyan ejtünk ki éppen egy félamatőr, gyenge török csapatot.
Messi BLt akart és sok pénzt, mindkettőre a PSGben volt esélye és a Real ellen is inkább pechjük volt.
És nagyon kedvelem Alvest, de tétmeccsen én nem lennék kíváncsi kettejük játékára. Kinek a helyén lenne 90perces bérelt helye? Senki sem olyan jó,mint Messi volt, de nekem tetszik az a helyzet,hogy Busit leszámítva senkinek sem érinthetetlen.
Messi ebben a rendszerben a szokásos helyén nem élne meg. Ha itt lenne és égne esetleg a BLben, ugyanúgy kifütyülnék,mint Párizsban.
Én Messit szívesen látnám valami búcsúmeccsen, de én félnék tőle akár játékosként,akár más szerepben térne vissza.
Amúgy nem értem ma miért nem Dembele volt a meccs embere. Szerintem ő volt a győzrlem kulcsa, persze az Osasuna sincs egyben és a bíró azért megtolta a hajónkat egy kegyes döntéssel.
Igen, és amúgy azt is megjegyezném, hogy szegény Garcia mindig kapja a savat, és valóban nem volt tegnap túl sok dolga, de figyeltem, hogy lábbal nagyon jó a csávó, iszonyat jó meglátásai vannak, mikor fel kell lőni gyorsan, pontosan a labdát a KP-ra. Nagyon jól nyomja ezt.davi10 írta: ↑2022.03.14. 09:48:40EG-nek ugyan sok dolga nem volt, de reméljük jót tett neki, hogy játszott egy gálán, amit lehoztunk kapott gól nélkül.
Pedri meg szépen lassan a másik kedvencemmé növi ki magát Araujo mellett, nagyon kemény, amit tol az utóbbi időben. (Lehet amúgy valaki 2x Golden Boy?)
Gavi-val is kezdek kibékülni, egyre okosabban szerelget. Reméljük ha őt is orrvérzésig nyomatjuk, akkor legalább annyira rutinosnak fog tűnni legkésőbb jövőre, mint Pedri. Meglepődnék, ha a következő Golden Boy nem valamelyikük lenne, pláne ha még a válogatottban is nyomják.
Azért De Jong nem született védekező középpályás. Ő inkább box-to-box, egyik legnagyobb erénye, hogy milyen jól tud a kapu elé megérkezni. Az Ajax-ban sem elsősorban vkp volt, mert egy duplaszűrős rendszer egyik 6-osa volt, ő inkább a dinamikáért felelt.Res írta: ↑2022.03.14. 08:16:39Nem tudom nem észrevenni, hogy mennyivel versenyképesebb a középpályánk, ha Busquets és De Jong közül csak az egyik játszik. Mindketten született védekező középpályások. Amíg vannak előttük / mellettük olyan kreatív elemek, mint Pedri, Gavi, Dembele, Alves, vagy Alba addig van remény.
Erre ne vegyél mérget. Xavi még Koemannál is kevésbé játszatja, ha akarta volna, rég beépítette volna. Szerintem a mostani játéka annak szólt, hogy egyrészt kezd kiesni Nico a középpályáról, másrészt pihentet Xavi mindenkit akit fontos pihentetni, harmadrészt megnyert mérkőzésbe szállt be. Illetve voltak pletykák,hogy végre elfogadta Puig,hogy mennie kell, talán így Xavi is másként áll hozzá.
Az első és utolsó mondatoddal nagyon nem értek egyet. Egyfelől Pedri szerintem nem lassú. Átlagos inkább és tud fürge lenni,ami fontosabb a végsebességnél is. A teljesítménye viszont erősen hullámzó, egy meccsen belül ispep71 írta: ↑2022.03.13. 21:52:23Ha Messi nézi a meccset , akkor biztos , hogy fogja a fejét. Ebben a rendszerben még mindig nagyon élne, Alves-el mehetne a tiki-taka
Busi óriási tanár ma, Dembi is nagyon jó , Ter Stegen meg végre megtudja milyen évei voltak Valdes-nek. Pedri-nél viszont aggasztó, hogy ilyen fiatalon is ennyire lassú, viszont labdával zseni a srác.
A nagy real ellenességemben megfeledkeztem hogy nekünk csütörtökön látogatás van isztambulban,szóval visszavonva a hétfői játéknapkmb írta: ↑2022.03.13. 20:43:40Mindenképpen meg kell nyerni ezt a meccsett nincs mese.Viszont a játék képe sokkal fontosabb lesz számomra,remélem a gördülékeny támadójátok látjuk újra.Nem jó ez a csütörtök vasárnap kombó,ezért is nem szabad többet szerepelni az euroligábanAzért a ligától megkérdezném hogy miért nem mi játszunk hétfőn a real helyett.