recrea írta:
Ehhez annyit tennék még hozzá, h nem élete meccsét játszotta a Pool, hanem a szezonban először találkoztunk értelmes csapattal. Magyarul ilyen gyengék vagyunk, csak elhittük a szezon közben EV-nek meg a csapatnak, h milyen k. jók vagyunk.
Nevetséges, szégyen, bohózat...a kiesés, is meg az is, ami ennél a klubnál folyik, menjen az anyjába mindenki, akinek ebben része volt. Hogy mer egy elnök vagy edző ezután a posztján maradni, mit képzelnek magukról?
Meg annyit, h a túlértékelt Klopp kétszer egymás után vezette döntőbe a csapatát, és csak a jó isten tudja, h nincs a balfék kapusa, akkor most mennyi bl lenne neki.
Szerintem egyedül az odavágós eredmény volt kicsit csalóka.
Győzelmet érdemeltünk, még ha nem is ilyen arányban.
A reális eredmény valahol 2-1, 3-1, 4-2 körül lett volna, nagyon jól játszott a Pool, de mi is jók voltunk, még az 1-2 fékkel is a csapatban.
A többivel viszont 1000%-ban egyetértek. Szánalmas
3-0, vazze.Akármilyen is volt az első meccs, ilyen eredményről még egy Getafenek is a föld alá kellene bújnia szégyenében, ha ezt leadja.
SZÉGYEN!
Az elnökség, a csapat, a vezetőedző..Nézzen mindegyik annak a 99ezer szurkolónak a szemébe, akik éltették őket teljes torokból az odavágón, és szurkoltak! És mindenki másnak, aki a Barcának szurkolt a tv előtt.
NA őket lopták meg a visszavágóval! Nem azért mert kiestek, hanem AHOGYAN kiestek, ahogyan a pályára kimentek, így még egy bajnoki kiesés ellen menekülő Levantének sem szabad kiesnie.
3-0-ról nem véletlen, hogy eddig nem sikerült még kiesni (PSG-n kívül) senkinek sem, egy ilyen eredményről még egy kiscsapat is kiharcolja a továbbjutást.
De a legszomorúbb az, hogy semleges szemmel nem a Barcának szurkolna az ember.
Nemrég az volt, hogy ha valaki a Barca ellen szurkolt, az a foci ellen szurkolt.
Most meg se nem fociztunk, se nem voltunk szimpatikusak, semlegesként én is a keményen hajtó, és a továbbjutásban hívő Liverpoolnak szurkoltam volna hogy jól tömje ki a Barcát, akik nagyképűen kimentek egy BL elődöntő visszavágóján(főleg tudva hogy milyen csapat jön a döntőben) mert azt hitték minden rendben egy olyan Liverpool ellen, akik tavaly is 3-mat vágtak fél óra alatt a Citynek.
De sajnos vagy nem sajnos, nem vagyok semleges, ezért életem messze a legfájóbb kiesését éltem át Barca szurkolóként.
Ehhez képest a Bayern elleni 7-0, Inter elleni 2010, Chelsea elleni 2012 sehol sincs!
Tavaly Róma elleni pocsék volt, de az egy rohadt negyeddöntőben volt.
Most meg 3-0-ról, a hőn áhított és megígért Bl cím meghódításának kapujában képesek voltak így kiesni..Erre nem lehet mit mondani, szégyen és gyalázat!
Biztos megérdemlik ezek, hogy jövőre is több tízmillióan, százmillióan szurkoljanak értük?
És mindez ha nem elég, még az edző flegmán kiáll hogy köszöni szépen jól van, mikor normális esetben még Guardiolát, Cruyffot is ki kellett volna rúgni 2 ilyen után, Valverde meg hol van hozzájuk képest?
Sehol.
Valverdének is ha lett volna gerince, másnap bejelenti hogy a szezon végén feláll, és elnézést kér a 2 megmagyarázhatatlan BL zakó miatt.