La Pulga írta: ↑2022.02.18. 09:34:09
En Adamat abbol a szempontbol megvedenem, hogy alapjaraton 2-en voltak rajta mindig, de volt olyan amikor 3-an is. Ha Dembele kezdett volna Ferran helyett akkor az elvont volna plusz embert(eket) Adamarol is.
Aki viszont nekem nagy csalodas volt megint az Dest. Sajnos semmivel nem tett hozza tobbet, mint Mingueza, sot..
Igen, tőle látványosan rettegtek. Párszor azért így is el tudott menni mellettük, de necces volt. De még így is miatta lett Ferránnak ennyi helyzete, azon túl, hogy mennyire okosan mozgott. A befejezést most nyilván hagyjuk, más téma.
Megfordítanám, Dest tényleg nem tett semmit hozzá, de mondjuk Minguezánál most nem volt nehéz gyengébbnek lenni. Nagyot játszott a srác, hátul is volt 1-2 komoly tisztázása, előrefelé is teljesen rendben volt. Jó jel, hogy ő így eltűnt a szemünk elől 1-2 hónapra, aztán mint nyúl a kalapból előbukkant látszólag egész más állapotban. Ez nálam egyértelműen Xavit dicséri, mert foglalkozik a játékosai állapotával, nem is kicsit. És ennek nagyon sok pozitív hozadékát látom a jövőt tekintve Ez a tavaly őszi Mingu volt, akit többen megkedveltünk. Kiváncsi vagyok, hogy ez kiugró volt tőle, vagy stabilan képes ezt a szintet produkálni.
Torres összeomlására reagálva: jobb lett volna, ha vigyorogva megy le? Szerintem azzal jobban kihúzta volna a gyufát.

Jó ez így, Garcia is összeomolva ment le, sőt, 1mp-el a hibája után már összeomlott. Kb ugyanígy nézett ki a pali a végén, most meg lehozott egy korrekt meccset, szerintem egyszer valaki meghúzta mellette a szélen, és kb ennyi volt, amit engedett. Nem feltétlenül árt, ha az ember kiadja magából, egyrészt benne is kevesebb marad, másrészt látják a többiek is, hogy rosszul érzi magát, mert nem félvállról veszi a dolgot. A profizmus nem itt jelenik meg, hanem utána. Garcia összeszedte magát, felszegte a fejét, hajtott extra motivációval, Torresnek is ezt kell tennie, a mai meccsnek igenis van pozitív oldala az ő részéről is, hisz mondjon valaki egy csatárt, aki ennyire jól tudott helyzetbe kerülni. Ha ezt hozza hosszútávon, kb 30 gólos csatár lehetne közepes helyzetkihasználással.

És ez sosem volt rá jellemző, spanyolban is pont ő volt az, aki Morata bénázásaihoz képest mindig érkezett, és gól lett belőle. Cityben sem volt 100 helyzete, és rúgott ahhoz képest elég sokat.
Erre kell építeni, a mait elfelejteni, van ilyen, nem csak vele. Látta valaki Mbappét az EB-n? Egy idő után ő is majdnem sírt, konkrétan minden ziccere kimaradt az egész tornán, nem is emlékszem, melyik meccs volt, amikor Torreséhez hasonlóan sorra puskázta el őket úgy, hogy már senki nem hitte el, hogy nem direkt csinálja.
Nem lett tőle rosszabb játékos. Mint ahogy Messi sem tavaly ősszel, amikor vagy 15 meccsen keresztül mindent mellérúgott. Téltől meg meccsenkénti 1 gólos átlagot hozott össze.
És a Minguezánál leírtak alapján szerintem Xavi tudni fogja, hogy kell kezelnie a dolgot, és helyre fogja tenni a srácot. Lehet, hogy nem a kövi meccsre, de szerintem márciusban már szórni fogja a gólokat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy