Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
Alexis meghúzodott. Már csak 2 Barca kapufa hiányzik a meccsből, meg egy utolsó perces Gijón gól és megvan a tipikus idei meccs.
Jah hogy ma ez se volt elég hogy ne győzzünk. Szép volt srácok, szép volt spori.
Jah hogy ma ez se volt elég hogy ne győzzünk. Szép volt srácok, szép volt spori.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Barça B
Néha a falba verem a fejem az önzetlenségüktől...főleg Alves és Xavi akik szinte mindig lepasszolják.zola8787 írta:Xavi kinézett oldalra, de szerintem nem a partjelzőt nézte, hanem, hogy jon-e egy társ, akinek lepasszolhatja
Kb támadósor nélkül lőttünk 3mat, szép volt középpálya.
zúg az Iniesta!nem véletlen
Alexis??
- westerngom
- Entrenador del Barça
- wazze alexis
, remélem nem komoly...

- mekkora
- Jugador d'estrella
Nem a nyelvtani tartalomra értem, hanem a szellemi. Sztem fölösleges bírózni és összeesküvés elméleteket gyártani hogy a Madrid meg ez meg az. Ez ugyanolyan mint amikor ránk UNICEFEZNEK. Érted, lehet mondogatni, de parasztság, hülyeség és értelmetlen.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Sánchezzel mi történt? Le ne sérüljön, mert tökön szúrom magam.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
....én èrtem...mekkora írta:Negyedik kommentedként nem sikerült valami értelmesre !
Xavi kinézett oldalra, de szerintem nem a partjelzőt nézte, hanem, hogy jon-e egy társ, akinek lepasszolhatja 

Ez igen! Így kell ezt lereagálni fiúk! Szembeszélben, emberhátrányban verünk nekik kettőt a végén.
BOCSÁNAT:):)
1-3
LOL
1-3
LOL
- westerngom
- Entrenador del Barça
Xavi hány gólos??
-
- Director del Fútbol
OTT VAN NI!

....megvan.
-
- Jugador del Barça
Régen örültem ennyire egy gólnak, remélem most már behúzzuk.
A Madridnak meg nemtom mi köze van ehhez a mérkőzéshez?
Behúzzuk
A Madridnak meg nemtom mi köze van ehhez a mérkőzéshez?

Behúzzuk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lego 2012.03.03. 21:44:08-kor.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Spanyol szövetség(real margit)- BARCA 1-2
Iniesta 

Amolyan "kabbe k.öcsög bíró"-sat.Logan10 írta:Milyen gólt lőtt Keita?
- westerngom
- Entrenador del Barça
- Alves besárgult?
- Deus
- Boixos Nois
KEEEEEEEEEEIIIIIIIITTTTTTTTEEEE!
Huh...
Most védekezni kell de nagyon! Nem kicsit pörgött fel Pep Keita gólja után: rendesen átszervezte az egész felállást gondolom.
És az a Puyi pofon Keitának, az mekkora lol volt
Huh...
Most védekezni kell de nagyon! Nem kicsit pörgött fel Pep Keita gólja után: rendesen átszervezte az egész felállást gondolom.
És az a Puyi pofon Keitának, az mekkora lol volt

Hát Keita lehet ezzel a meccsel nálunk marad, vagy ha megy is, pár millióval többért 
Szép volt, Messinek is tetszett
Klasszis megmozdulás.
A kelleténél jobban örülök, mert ez a Gijón hasonlít megye 3mas aberrált csapatok "játák"stílusához.

Szép volt, Messinek is tetszett

A kelleténél jobban örülök, mert ez a Gijón hasonlít megye 3mas aberrált csapatok "játák"stílusához.
- barca2010
- Jugador d'estrella
Így is van!!!Stalkyard írta:Mekkora gól te atyaisten!!! Le..phat az egész spanyol szövetség, bíróstul, madridostul!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
SOHA! SOHA! SOHA! Nem szabad eladni ezt az embert! Elképesztően nagy gól!
Mekkora gól te atyaisten!!! Le..phat az egész spanyol szövetség, bíróstul, madridostul!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
csokoládé vanília, a középpályánk 2 legjobbja a 2 gólszerzőnk, szép visszatérés Seydou