recrea írta:Melyik szabálytalanságok voltak sérülésveszélyesek vagy durvák?! Komolyan érdekel. Messi taposásán kívül én nem emlékszem ilyenre, de abban se volt semmi sérülésveszély, csak undorító megmozdulás volt.
Albára csúszott rá meg a kájszédó, de ott se telibe találta el, Alba meg akkorát akart esni, h ahelyett, h a lábát tette volna le, inkább fejre esett, ki is röhögtem, h lehet ilyen hülye. Bármelyik classikon Mourinho alatt több hentelés ment, mint itt.
Az egyik piros két sárgából lett, a másik szöveg miatt, egyik sem durva szabálytalanság miatt. Annyi ferdítést meg túlzást írnak néhányan, komolyan, mintha sosem játszottak volna nagypályás meccset...gondolom nem is tették.
Hülyék voltak (mi meg adtuk a lovat alájuk), nem a focival foglalkoznak, nem is tudtak volna, mert akkor kapnak 10-et, de én nem éreztem a meccsben, h itt most karrierek fognak tönkremenni.
https://www.youtube.com/watch?v=lAFciQiVenk" target="_blank
9:19-nél mondjuk sztem ez sérülésveszélyes, ha itt eltalálja Neymart térdmagasságban ilyen lendülettel, akkor az minimum szakadás, ha sípcsonton, akkor meg törés. nem rajta múlott, hogy nem sikerült neki és beborult. ez kiegészítve a szándékos taposással mondjuk 2 eset, sztem elég egy meccsre. az meg, hogy anyázással kezdenek a kijáróban, amit aztán folytatnak a meccsen is, hadd vesse már fel a gyanút, hogy nem sportemberi megfontolásból nem adtak többet, hanem csak azért, mert abból káruk lenne. az ilyen mentalitás meg szerintem belefér a sérülésveszélyes kategóriába.
de az sem baj, ha te ezekből nem érzed, hogy ez sérülésveszélyes lenne, csak ne azzal szóld már le légyszi azt, aki meg igen, hogy te játszottál a magyar nagypályás favágásban (ha nb1-ben játszottál, akkor elnézést). én is játszottam, és semmi olyat nem adott, amitől ezt a meccset sokkal magasabb színvonalon tudnám megítélni, mint a többi ember...
szerk: azt meg sztem jó lenne elfelejteni, hogy a Barca ellen csak és kizárólag rugdosással lehet eredményt elérni, mert van rá ellenpélda, idén a Depor vagy a Celta, tavaly a Malaga, akik pontot szereztek vagy legyőztek minket úgy, hogy közben nem anyáztak meg tapostak rá emberekre. vagy még belefér ebbe az Espanyol elleni bajnoki meccs is múltkor, mert ott még határon belül maradtak és jól csinálták, amit csináltak, de ez a tegnapelőtti dologra egyáltalán nem igaz.