Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:25:18

Nero. írta:Főleg, hogy tavaly is ez volt ugye Villarreal, Elche. :roll: Ágak vannak vagy megint sorsolnak?
Ha jól tudom nincsenek ágak idén( nem tudom miért, tavaly már ha jol emlékszem decemberben eldőltek az ágak, és hogy a 2 főágon egy ágra került az Atleti-Real-Barca hármas.

így néz ki:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 0883_o.png" target="_blank

(igen, figyeltem a linkre :mrgreen: )

Celta- Atleti azért elég kemény lesz
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.15. 12:23:09

Főleg, hogy tavaly is ez volt ugye Villarreal, Elche. :roll: Ágak vannak vagy megint sorsolnak?

Az Espanyol elleni meccshez meg csak annyit, hogy a bíró nem jelentette a molinókat. Gyalázat ez a spanyol szövetség. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.01.15. 12:27:51-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:22:54

BarcafanTomee írta:Nem örülök a Bilbaónak, hasonló hangulatú meccsek lesznek mint az Espanyol ellen. Láttuk a kupa döntőkben is. Hétvégén ütni kell őket a bajnokságban, az a prioritás.
Jobban jártunk mintha az Atleticóval játszottunk volna háromszor januárban. :D
Az is igaz :D

Amúgy remélem még döntő előtt megkapjuk az Atletit, jobb lenne egy egyszerűbb ellenféllel döntőzni, főleg hogy ha esetleg tegyük fel megnyerjük a bajnokságot és a kupát is, akkor a Szuperkupában is találkozunk... :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.01.15. 12:24:04-kor.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.01.15. 12:20:38

Nem örülök a Bilbaónak, hasonló hangulatú meccsek lesznek mint az Espanyol ellen. Láttuk a kupa döntőkben is. Hétvégén ütni kell őket a bajnokságban, az a prioritás.
Jobban jártunk mintha az Atleticóval játszottunk volna háromszor januárban. :D
ZolTano
Jugador d'estrella

2016.01.15. 12:18:36

MessiNeymarSuarez írta:
Nero. írta:Bilbao.. Mekkora vicc :evil: Megint 10 napon belül 3 meccs ugyanazzal a csapattal istenem... [-o<
Nem is kell ide sorsolás, nézzük kivel játszunk a következő Kupaforduló előtt (persze ha tovább jutunk) a Bajnokságban, és meg is van az ellenfél :D

Celta Vigo- Atletico..Kemény lesz :lol:
Remélem, most a bajnoki 3 pont azért jönni fog!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:17:35

Nero. írta:Bilbao.. Mekkora vicc :evil: Megint 10 napon belül 3 meccs ugyanazzal a csapattal istenem... [-o<
Nem is kell ide sorsolás, nézzük kivel játszunk a következő Kupaforduló előtt (persze ha tovább jutunk) a Bajnokságban, és meg is van az ellenfél :D

Celta Vigo- Atletico..Kemény lesz :lol:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.15. 12:13:13

Bilbao.. Mekkora vicc :evil: Megint 10 napon belül 3 meccs ugyanazzal a csapattal istenem... [-o<
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:03:58

Most indult a Spanyol Kupa sorsolás.

Akit érdekel, az tudja nézni Youtube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=_6UAjXa1R78

SZERK:Ismétlődik a döntő párharca, az Athletic Bilbaot kaptuk!
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.14. 12:34:20

nzxtpo írta:Én az Atlecio,Bilbao,Sevilla hármast azért ha egy mód van rá elkerülném, persze az összeset ütni kell, ha esetleg úgy adódik, de jobb lenne akkor fogadni őket/valamelyiket amikor kicsit jobb formában van a csapat.
2 meccsen bárkinél jobbak vagyunk, főleg most. Az a bilbao(?) elleni 4-0 most nem lényeges, akkor még nagyon szezon elején voltunk. :lol:

Minél gyorsabban zavarjanak le mindent, hogy átvehessük végre a kupánkat. :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 12:30:30

nzxtpo írta:Én az Atlecio,Bilbao,Sevilla hármast azért ha egy mód van rá elkerülném, persze az összeset ütni kell, ha esetleg úgy adódik, de jobb lenne akkor fogadni őket/valamelyiket amikor kicsit jobb formában van a csapat.
Ők se finomkodnának és valóban okoztak nekünk mostanában gondot. Én is azért a könnyebb utat választanám, de ha ennyire akarnak minket akkor hajrá. :lol: De logikus esetben akiket felsoroltál jó lenne elkerülni és még a Valenciat is idevenném. És a legjobb a Mirandes lenne, lenne egy kis népünnepély náluk és "kényelmesen" pihentetve lehetne továbbmenni.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.14. 12:22:11

Én az Atlecio,Bilbao,Sevilla hármast azért ha egy mód van rá elkerülném, persze az összeset ütni kell, ha esetleg úgy adódik, de jobb lenne akkor fogadni őket/valamelyiket amikor kicsit jobb formában van a csapat.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 12:05:50

visca el barca írta:a tegnapi meccs jó jelölt lesz jövőre az év szavazásán az 'év legrosszabb meccsére'

mikor lesz a sorsolás?

légyszi ne kezdjétek már el megint ezt az értelmetlen vitát.

Bob, te meg fogadd el, ha 100 emberből 99 azt mondja, h az espanyol egy sunyi alattomos, tapló paraszt csapat akkor az. nyeld le, lapozzál.
Rég elfogadtam, hogy máshogy látja valaki de túlzások voltak, ítélkezések voltak. Azokat meg nem fogadom el, bocs. :D
Erre gondoltam egyébként Alvaro vs Messi:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CYoiKnhWAAAMm0x.mp4
Alvaro "You're really small" - Messi "And you're really bad..." És röhögnek, pedig előtte rugdosta. Na erről beszéltem, hogy odapörkölés volt, de ha vége akkor vége, megy mindenki dolgára. A meccsen mindent megteszel, érezteted ki az úr a háznál, ha meg vége isztok egy sört.

Sorsoláshoz meg:
Ernesto Valverde would ‘prefer to play Barcelona’ in the next round of the Copa del Rey after eliminating Villarreal.

An Inaki Williams goal confirmed victory for the Basques over the Yellow Submarine and with the quarter-finals in mind, Valverde was asked who he wanted to meet next.

“I’d prefer to play Barca. We’ve played them a lot and we know what they can produce,” he replied, AS reports.

“I’m satisfied to go through and with how we played. We played a serious game. It was a close match and we wanted to dominate it and I think we did.

“The idea was to score and not concede. It went well and in the end we got through, which is what we wanted.”

Tőlem jöhet a Bilbao. :D
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.14. 11:15:07

visca el barca írta:a tegnapi meccs jó jelölt lesz jövőre az év szavazásán az 'év legrosszabb meccsére'
Nagyon remélem, hogy az évünk legrosszabb meccsén nyerünk. :) Persze értem mire gondolsz.
visca el barca írta:mikor lesz a sorsolás?
Holnap
visca el barca írta:légyszi ne kezdjétek már el megint ezt az értelmetlen vitát.

Bob, te meg fogadd el, ha 100 emberből 99 azt mondja, h az espanyol egy sunyi alattomos, tapló paraszt csapat akkor az. nyeld le, lapozzál.
Én nagyon adom, azt amit előtted leírt Bob.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.14. 10:56:55

Nálam sok dolog belefér ugye, ahogy a tegnapi könyökös is, csak piros lap jár érte, a szándékot kellett volna büntetni, zuhany. Rossz mozdulat esetén ott tényleg bajban lett volna az állkapocs.

Nekem az tetszett, ahogy (igaz véletlen) Masch ledarálta Alvaro vádliját az egyik szögletnél, az meg ugatott, közben pedig a legnagyobb sunyi volt mindhárom meccsen. Akkor csinálta a dolgait, amikor senki nem látta.

Kicsit off: akkor nem olvastam ennyi felháborodást, amikor Messi rendezte át Maicon állkapcsát pár éve, pedig az igazi tuskó dolog volt. Az a problémám, h sok embernél az objektivitás legkisebb jelét sem látom.

A tegnapi meccs nosztalgikus volt, Pep-féle szokásos idegenbeli altató volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 10:55:15

a tegnapi meccs jó jelölt lesz jövőre az év szavazásán az 'év legrosszabb meccsére'

mikor lesz a sorsolás?

légyszi ne kezdjétek már el megint ezt az értelmetlen vitát.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.01.14. 10:59:18-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 10:03:01

csababarca írta:
Bob_Marley írta: Valahogy ezek akkor valamit nagyon rosszul tudnak, mert valahogy megint nem történt semmi sérülés. :D Újrakezdhetjük, de semmi értelme szerintem. Az meg mióta világ a világ úgy volt, hogy ha valakinek tudják hogy fáj valamije arra rá kell menni. Caicedo volt egyedül, ami morcos volt. Odament egyet, lépni és vállazni. Megállni nem nagyon akart ez tiszta sor. Rá is dobtak egy sárgát.
Most írok egy vad példát, de már nehéz szó nélkül elmenni emellett, hogy szerinted akkor súlyos egy szabálytalanság vagy durvaság,ha sérülés a következménye.
Egyszer rádlő valami félkegyelmű az utcán,de csak megsúrolja a kabátodat, erre mi a reakciód?
"Keblemre cimbora, ez még belefért!!"
Vagy ezt hogy kell elképzelni? Mert kiforgatom kicsit,de ezt próbálod itt fejtegetni,hogy nincs sérülés=nem durva.
Azért ez nem igazán így van.

Most ez független a tegnapi meccstől, mert tegnap pl nem éreztem különösebb paraszt viselkedést az espanyolos gyerekeken, 1-2 kivétel volt csak.
De ezt fejtsd már ki,mert lehet nem így gondolod,hogy csak akkor durva és paraszt valaki, ha lábat tör, de nekem így jön le mintha mégis így gondolnád. De nem feltételezem ezt rólad.
Akkor viszont totál félreérted, mert én nem mondom hogy akkor durva ha sérülés a vége. Caicedo vagy a kapus vagy más esete nem volt szép. Sunyi, genyó dolog volt. De ezt írtam előzőleg is, hogy ez azért fér bele nálam, mert a játék hevében ilyenek benne vannak. Nem oltári nagy durva leharapom a fejét dolgok ezek. Büntetés is van maga után (ha észreveszik) lsd Caicedo, de túlzás olyanokat írni, hogy pl valaki ebbe belerokkan. Odamenni izomból vállal nálam benne van kategória. Akkor durva ha látod, hogy szándékosan sérülést akar okozni. Felállni a másikról nem sérülést akar okozni hanem hogy érezze az ellenfél. Odamenni vállal az ember arcába nálam ugyanez. Viszont lehet nem lesz sérülés a vége, de úgy becsúszni hogy abból az lehet na az durva. Vagy verekedni az durva. Leköpni a másikat az nálam a durva. Térdre menni szintén durva. Mert az nem a "játék része". Értem amit írsz, hogy alapesetben ez sem a játék része, de egy férfias sportban inkább legyen az hogy valaki odamegy jó keményen mintsem köp. Mert nálam pl az a legalja, s nem az hogy odamegyek vállal, alkarral az ellenfélbe. Feláll, anyázik egy sort, érezte a törődést és megy tovább a játék. Leköpés viszont a megalázás kategória.

szerk: ott volt pl Messinél is, hogy felrúgták rá pár percre már röhögött rajta ő is meg a védő is.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 09:42:56

Bob_Marley írta: Valahogy ezek akkor valamit nagyon rosszul tudnak, mert valahogy megint nem történt semmi sérülés. :D Újrakezdhetjük, de semmi értelme szerintem. Az meg mióta világ a világ úgy volt, hogy ha valakinek tudják hogy fáj valamije arra rá kell menni. Caicedo volt egyedül, ami morcos volt. Odament egyet, lépni és vállazni. Megállni nem nagyon akart ez tiszta sor. Rá is dobtak egy sárgát.
Most írok egy vad példát, de már nehéz szó nélkül elmenni emellett, hogy szerinted akkor súlyos egy szabálytalanság vagy durvaság,ha sérülés a következménye.
Egyszer rádlő valami félkegyelmű az utcán,de csak megsúrolja a kabátodat, erre mi a reakciód?
"Keblemre cimbora, ez még belefért!!"
Vagy ezt hogy kell elképzelni? Mert kiforgatom kicsit,de ezt próbálod itt fejtegetni,hogy nincs sérülés=nem durva.
Azért ez nem igazán így van.

Most ez független a tegnapi meccstől, mert tegnap pl nem éreztem különösebb paraszt viselkedést az espanyolos gyerekeken, 1-2 kivétel volt csak.
De ezt fejtsd már ki,mert lehet nem így gondolod,hogy csak akkor durva és paraszt valaki, ha lábat tör, de nekem így jön le mintha mégis így gondolnád. De nem feltételezem ezt rólad.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 09:27:14

noname írta:
Bob_Marley írta: Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen.
Persze h nem. A céljuk az volt h Messi lesérüljön. Kedvenc jelenetem, amikor becsúsznak h buktassák, de a paraszt azért megemeli a lábát pont annyira h bele tudjon rúgni Messi jobb térdébe, ami nemrég volt sérült. Amikor volt egy kemény ütközése, akkor is érdekes módon a sérült térdét támadták.
Ki hallott amúgy olyanról h a kapusnak majdnem kiütik a fogát, miközben a labda fél pályányival arrébb volt?
Valahogy ezek akkor valamit nagyon rosszul tudnak, mert valahogy megint nem történt semmi sérülés. :D Újrakezdhetjük, de semmi értelme szerintem. Az meg mióta világ a világ úgy volt, hogy ha valakinek tudják hogy fáj valamije arra rá kell menni. Caicedo volt egyedül, ami morcos volt. Odament egyet, lépni és vállazni. Megállni nem nagyon akart ez tiszta sor. Rá is dobtak egy sárgát.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.14. 09:05:27

Bob_Marley írta: Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen.
Persze h nem. A céljuk az volt h Messi lesérüljön. Kedvenc jelenetem, amikor becsúsznak h buktassák, de a paraszt azért megemeli a lábát pont annyira h bele tudjon rúgni Messi jobb térdébe, ami nemrég volt sérült. Amikor volt egy kemény ütközése, akkor is érdekes módon a sérült térdét támadták.
Ki hallott amúgy olyanról h a kapusnak majdnem kiütik a fogát, miközben a labda fél pályányival arrébb volt?
A Fifa egy szégyen
P.Kluivert9
Barça B

2016.01.14. 08:26:58

Nero. írta:De jó lenne ha a Mirandes/Las Palms/Rayo(?) hármasból kapnánk valakit, de tuti hogy nehezet fogunk. :(
Ha jól tudom már megvannak az ágak és Valencia
mess2009
Director del Fútbol

2016.01.14. 08:23:38

TripleH írta:
Bob_Marley írta: Bőven volt lehetőségük a gólszerzésre, sőt kis túlzással ennyi az elmúlt időben összesen nem volt. :D Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen. :D De a lényeg, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább és Munir újra betalált ebben az évezredben. :D
Na mondjuk Munirnak én is örülök, hogy végre eredményes tudott lenni. :D Látszott, hogy centerben ér is valamit a gyerek, innen látszik, hogy igenis számít a poszt. :) Én az odacsapottat úgy fogalmaznám, hogy a legkevésbé fairplaydíjas megmozdulásokkal próbálta emelni az este fényét az espanyol szurkolók számára.
azért azt adjuk meg neki, hogy az ominózus két esetben sajnos tisztán megverte a Vermalen-Masc kettőst (nem néztem vissza még, lehet hogy más is volt ott még hunyó tőlünk.)
de ha már erről szólunk, Mathieu és később Bartra is jobban elbírt vele. (T.S. mellett természetesen)
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.14. 08:16:40

Bob_Marley írta: Bőven volt lehetőségük a gólszerzésre, sőt kis túlzással ennyi az elmúlt időben összesen nem volt. :D Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen. :D De a lényeg, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább és Munir újra betalált ebben az évezredben. :D
Na mondjuk Munirnak én is örülök, hogy végre eredményes tudott lenni. :D Látszott, hogy centerben ér is valamit a gyerek, innen látszik, hogy igenis számít a poszt. :) Én az odacsapottat úgy fogalmaznám, hogy a legkevésbé fairplaydíjas megmozdulásokkal próbálta emelni az este fényét az espanyol szurkolók számára.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 02:47:00

TripleH írta:Én nem értem, hogy aki múltkor védte őket, hogy ez benne van, látszott, hogy ezen a meccsen sem, a gól rúgás lebegett a szemük előtt, sokkal inkább a térd vádli és hajlatok.
Bőven volt lehetőségük a gólszerzésre, sőt kis túlzással ennyi az elmúlt időben összesen nem volt. :D Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen. :D De a lényeg, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább és Munir újra betalált ebben az évezredben. :D
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.14. 00:41:36

De jó lenne ha a Mirandes/Las Palms/Rayo(?) hármasból kapnánk valakit, de tuti hogy nehezet fogunk. :(
bzozo
Jugador d'estrella

2016.01.13. 23:24:14

minden jó ha jó a vége..
senki nem sérült le reméljük. :D
VISCA EL BARCA
Válasz küldése