A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ha jól tudom már megvannak az ágak és ValenciaNero. írta:De jó lenne ha a Mirandes/Las Palms/Rayo(?) hármasból kapnánk valakit, de tuti hogy nehezet fogunk.
azért azt adjuk meg neki, hogy az ominózus két esetben sajnos tisztán megverte a Vermalen-Masc kettőst (nem néztem vissza még, lehet hogy más is volt ott még hunyó tőlünk.)TripleH írta:Na mondjuk Munirnak én is örülök, hogy végre eredményes tudott lenni.Bob_Marley írta: Bőven volt lehetőségük a gólszerzésre, sőt kis túlzással ennyi az elmúlt időben összesen nem volt.Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen.
De a lényeg, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább és Munir újra betalált ebben az évezredben.
Látszott, hogy centerben ér is valamit a gyerek, innen látszik, hogy igenis számít a poszt.
Én az odacsapottat úgy fogalmaznám, hogy a legkevésbé fairplaydíjas megmozdulásokkal próbálta emelni az este fényét az espanyol szurkolók számára.
Na mondjuk Munirnak én is örülök, hogy végre eredményes tudott lenni.Bob_Marley írta: Bőven volt lehetőségük a gólszerzésre, sőt kis túlzással ennyi az elmúlt időben összesen nem volt.Nem csak a vádlik voltak a lényeg. Caicedo odacsapott rendesen.
De a lényeg, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább és Munir újra betalált ebben az évezredben.
Bőven volt lehetőségük a gólszerzésre, sőt kis túlzással ennyi az elmúlt időben összesen nem volt.TripleH írta:Én nem értem, hogy aki múltkor védte őket, hogy ez benne van, látszott, hogy ezen a meccsen sem, a gól rúgás lebegett a szemük előtt, sokkal inkább a térd vádli és hajlatok.

Azért hála a fiúknak azért néha fociztak is. Tahó csapat az biztos.TripleH írta:Én nem értem, hogy aki múltkor védte őket, hogy ez benne van, látszott, hogy ezen a meccsen sem, a gól rúgás lebegett a szemük előtt, sokkal inkább a térd vádli és hajlatok.
http://www.sport365.live/en/player/5696 ... na/960/540" target="_blankbiandrata írta:Kérek szépen egy linket, mert természetesen ismét nem tudom tv-ben nézni. Előre is köszönöm!
Aha, mar nehany hete.zsoltfree írta:Nolito most sérült? A Celta most játszik és a keretben sincs:)
zsoltfree írta:Digisport2-n.
Nolito most sérült? A Celta most játszik és a keretben sincs:)
Digisport 2matteo írta:Most hol lesz kozvetitve a meccs?????

Pedig szimpla feltételezés semmi több.noname írta:[ Neymar ugyan sérülékenységnek még nem mutatta jelét, de ezek az állatok mindent megtennének h lesérüljön. Es ha most jön valaki azzal h ez nem igaz, az megy nálam tiltólistára.