2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért hála a fiúknak azért néha fociztak is. Tahó csapat az biztos.TripleH írta:Én nem értem, hogy aki múltkor védte őket, hogy ez benne van, látszott, hogy ezen a meccsen sem, a gól rúgás lebegett a szemük előtt, sokkal inkább a térd vádli és hajlatok.
http://www.sport365.live/en/player/5696 ... na/960/540" target="_blankbiandrata írta:Kérek szépen egy linket, mert természetesen ismét nem tudom tv-ben nézni. Előre is köszönöm!
Aha, mar nehany hete.zsoltfree írta:Nolito most sérült? A Celta most játszik és a keretben sincs:)
zsoltfree írta:Digisport2-n.
Nolito most sérült? A Celta most játszik és a keretben sincs:)
Digisport 2matteo írta:Most hol lesz kozvetitve a meccs?????
Pedig szimpla feltételezés semmi több.noname írta:[ Neymar ugyan sérülékenységnek még nem mutatta jelét, de ezek az állatok mindent megtennének h lesérüljön. Es ha most jön valaki azzal h ez nem igaz, az megy nálam tiltólistára.
Szerencsétlen belga általában nem abba sérül meg, hogy lerúgják, hanem mert rosszul lép.Rinku írta:Na pont ezért nem küldeném fel, Messit és Iniestát, Robertot sem. A többiek mehetnek.visca el barca írta:a parasztok minden bizonnyal a hentelésben fogják kiélni magukat.
vidal, turan játszhatna, akárcsak vermaelen
Remélem nem ez a kezdő lesz. Bartra nem érdekel különösebben(bár a Bartra-Mathieu páros olyan mintha -2-ről indulna a meccs), de az h Ini, Messi és Neymar kezdjen életveszélyes.BarcaPamp írta:A spanyol AS sportlap szerint a Barca kezdője:
Ter Stegen
Mathieu-Mascherano-Bartra-Alves
Iniesta-Busquets-S. Roberto
Arda-Messi-Neymar
messit látszólag tisztelték annyira, hogy nem rugdosták alattomosan. de majd 8kor eldől a kérdésRinku írta:Na pont ezért nem küldeném fel, Messit és Iniestát, Robertot sem. A többiek mehetnek.visca el barca írta:a parasztok minden bizonnyal a hentelésben fogják kiélni magukat.
Na pont ezért nem küldeném fel, Messit és Iniestát, Robertot sem. A többiek mehetnek.visca el barca írta:a parasztok minden bizonnyal a hentelésben fogják kiélni magukat.