Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez meg a másik.Sanama írta:Ráadásul ilyen talajon,ha nem sikerült tökéletesen átvenni, annyi.
ha a németeket feltüzelik a szünetben és picit mernek kockáztatni, simán vernek egy gólt... akkor a végén meleg lehet a pite...socio66 írta:az előnynek örülök,és nyugodt vagyok a játék képe alapján,de a passzivitásunk azért túlzottnak tűnik.
jól mondta hajdú b.,mintha egy nagy csapat játszana egy hírverő meccset, ez viszont a mi kritikánk is,egy bl-meccsen,amire elvileg tartalékoltunk, bele lehetne vinni kicsit több életet,pörgést.
kíváncsi leszek hogy mit mer kockáztatni a leverkusen,de tőlünk mindenképpen nagyobb kedvet várnék.
Ráadásul ilyen talajon,ha nem sikerült tökéletesen átvenni, annyi.lui1698 írta:De nem csak ő, többen is.Sanama írta: Mascheranot sem értem miért ívelget...
Nem értem, még ha meccs előtt külön nem is lett elmagyarázva nekik, akkor is ésszerű lenne, hogy 190 magas német védők közé nem ívelgetünk fel, pláne, ha a csapattársaim átlagban 170 magasak.
De nem csak ő, többen is.Sanama írta: Mascheranot sem értem miért ívelget...
Hát itt a végén 2.gólt lőhettük volna,ha nem akar annyira gólt lőni.szajko írta:messi és az önzősége...
UPC-nél is van PRO4, én is ott lesem.Tim írta:Nyitva! Aki a diginél van,az nézheti a meccset,a többieknek sajnos más megoldást kell keresniük.