amott pedig özil,dm,coentrao és pepeDeus írta:Busi most felelmetesen rossz... Attol tartok Xavi is.
Élő közvetítések
- geridoss
- Director del Fútbol
biztos, hogy nemSanama írta:visszajátszották a gólt, nem volt les?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nincs jatekosunk a 16-oson belul.. iniesta meg tello egymas hegyen-hatan a baloldalon...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem les volt a gól....
de,szerintem pár centivelSanama írta:visszajátszották a gólt, nem volt les?
visszajátszották a gólt, nem volt les?
nem baj ha ma kikapunk!!!! legalább megfogyatkozik itt a létszám, sok lett a divat, aki azt hiszi, hogy mindig minden magától jön!!!!
Kezd betelni a pohár a kihagyott 1000%-os ziccerekkel.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
a fszomnak kell beállni bunkerbe? eddig egyszer vált be a kb 12ből. vicc.
viszont most gyakorolhattok a chelsea-re,ott is ez lesz kb
viszont most gyakorolhattok a chelsea-re,ott is ez lesz kb
...semmi nem jon be.
-
- Director del Fútbol
az ilyet be kell rúgni 

- salas9
- Entrenador del Barça
Mérkőzés előtt írtam is, hogy pesszimista vagyok. És most az van amit tippeltem: real gyorsan szerzett egy gólt beáll bunkerba és kontrákra játszhat nyugodtan...
Előbb mikor próbáltunk "támadást" építeni a LEGELSŐ emberünk 30 méterre volt a kaputól... Alves jobb szélen, Tello ugyan az baloldalon, Messi meg kb félpályánál.
Előbb mikor próbáltunk "támadást" építeni a LEGELSŐ emberünk 30 méterre volt a kaputól... Alves jobb szélen, Tello ugyan az baloldalon, Messi meg kb félpályánál.

- visca el barca
- Presidente del Barça
olyan enerváltam focizunk.. hihetetlen, mintha vmi sörmeccsen lennének.. egyenliteni kell..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Vezető gól után mit csináljanak?Deus írta:Tipikus atom bunker. Hogy rudgossak ki a labdakat...

Egyébként nem akarom elhinni, hogy Pep húzása az akart lenni,hogy Iniesta a csatár...
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem az egész csapat gyér...Nagyon nagyon gyenge mindenki.
Egyébként nincs Pique folyamatosan szpjuk be a pontrugásokat, meg a nagy bedobásokat.