Nem szoktam fórumra írni, inkább csak olvasom, de ehhez tudok hozzászólni: ÖKÖR VAGY !krampusz írta:Kár elutazni Leverkusen ellen, ott is szívás lesz!!
Itt a vége fuss el véle..... Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
Élő közvetítések
- Laci7
- Barça B
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
-
- Director del Fútbol
Jah jól van akkordavidsilva97 írta:lluisllach89 énmeg azért irtam igy mert ebből a négyből valameik 3 be kéne cserélni

Mondjuk kíváncsi vagyok mit fog lépni Pep..
Duplán kell szurkolni srácokdaffy írta:kib.szom a tévét az ablakon

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ezt az impotens csapatot!
Motiválatlanok. Ettől a szezontól egy Király kupát várok, se többet se kevesebbet. De nem baj! Ússzon el minden csak a lélek térjen vissza a srácokba! Játszanak végre megint szívvel. Hosszútávon üzenem hogy hajrá szedjétek össze magatokat, mert ez nem a Barca.

Motiválatlanok. Ettől a szezontól egy Király kupát várok, se többet se kevesebbet. De nem baj! Ússzon el minden csak a lélek térjen vissza a srácokba! Játszanak végre megint szívvel. Hosszútávon üzenem hogy hajrá szedjétek össze magatokat, mert ez nem a Barca.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Neeeeeee...Ha sorfalat kell állnunk,akkor nálam el fog szakadni az a bizonyos cérna.Kivéve ha ez annyira felspanolja a srácokat,hogy utána álomfocivel kiütik a Margitot,mondjuk úgy 5:0-ralui1698 írta:Ennyit kérek én is csak.szajko írta:a sorfal.
Ok, rossz hogy bukjuk a ligát, de ettől még mondjuk a kupa meglehet plusz a jó bl szereplés is.
De egy bajnoki sorfal otthon a Camp Nou-ban az nagyon, de nagyon fájó lenne. Megkockáztatom, hogy számomra felérne akkora cumival, mint a madridistáknak mondjuk a 2-6 és az 5-0 együtt.
Látni krisztit meg zsozét... áhh ne is, inkább próbáljunk meg legalább egy x-et kihozni ma.

tesóm madridos mezébe megyek suliballuisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2012.02.11. 20:54:21-kor.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
okéoké Osasuna.
azt is lehet tudni hogy általában eléggé megszoktak izzasztani minket idegenben.
2-0-ás félidő meghát elég gázos.
De ami a legjobban zavar hogy senkinél se érzem azt az igazán hajtást.Pedig mindenki nagyon mondta hogy küzdenek a bajnokságért.
Nem azt mondom hogy nyerjünk meg minden meccset ezek után, de azt a bizonyos küzdést és győzni akarást szeretném látni minden meccsen.
azt is lehet tudni hogy általában eléggé megszoktak izzasztani minket idegenben.
2-0-ás félidő meghát elég gázos.
De ami a legjobban zavar hogy senkinél se érzem azt az igazán hajtást.Pedig mindenki nagyon mondta hogy küzdenek a bajnokságért.
Nem azt mondom hogy nyerjünk meg minden meccset ezek után, de azt a bizonyos küzdést és győzni akarást szeretném látni minden meccsen.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Videóra is veszed barátocskám?daffy írta:kib.szom a tévét az ablakonlluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma

Nem lehetetlen a helyzetünk, csak krva nehéz.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- westerngom
- Entrenador del Barça
- mi a bajod Messivel?Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.

-
- Llegenda del Barça
Hát szerintem idei legrosszabb teljesítményünk talán a mai nap. Osasunanak amúgy grat.! De mondjuk az sem normális, h a 3 sztár kpk közül egy sem játszik. Nem tudom, h gondolta ezt Pep, de ez azért igencsak luxusnak számít.
Mai vereségünkben a pozitív az lenne, hogy:
Végleg lemondhatnánk a bajnoki címről, nem áltatnánk magunkat és így BLre tudnánk teljesen összpontosítani!
Mai vereségünkben a pozitív az lenne, hogy:
Végleg lemondhatnánk a bajnoki címről, nem áltatnánk magunkat és így BLre tudnánk teljesen összpontosítani!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2012.02.11. 20:55:31-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én meg attol vagyok ki, hogy egyszer nem leszünk bajnokok és olyan szinten megy a sívás rívás, mintha kiestunk volna a 3. vonalba....Balinho írta:Az ilyen dumától de kivagyok... Sajnos a szurkoló ilyen, amikor nyer a csapata örül, ha gyatrán játszik és kikap nemörül. Persze ha neked örömöt okoz a mai játékunk, akkor lelkendezz helyettünk is.visca el barca írta:ÚRISTEN! 30 meccsenként kikapunk egyszer, és mindenki a kardjába akar dőlni. van ám még más csapat is spanyolhonban, nem muszáj a barcanak szurkolni
én sem örülök annak ami most van, de ez van... TAKARODJON MINDENKI! ez most jobb?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

magyarul mondva picsát csinál a szájából.Sanama írta:Elég gyáva, és megint csak azt bizonyítja, hogy beszél össze-vissza...Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.
elhiszem,hogy a játékosok azt mondják amit hallani akarunk,hogy küzdenek a bajnoki címért,de sajnos ezt nem látjuk.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Inkább pártolj átdaffy írta:kib.szom a tévét az ablakonlluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma

-
- Barça C
lluisllach89 énmeg azért irtam igy mert ebből a négyből valameik 3 be kéne cserélni :D
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én kimegyek a meccsre, április 22-én!Pedig nem akartam!lluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma

kib.szom a tévét az ablakonlluisllach89 írta:Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma

-
- Entrenador del Barça
Na ez az a tipikus februári meccs amely eddig minden évben volt.
Talán furán hangzik én senkit sem cserélnék le. Ez a meccs nagyon úgy néz ki, hogy elment és vele talán a bajnokság is.
Azért nem cserélnék, hogy szenvedjenek egy kicsit a pályán és mérjék fel, hogy ilyen hozzáállással nem lehet és nem is szabad játszani.
Az tény, hogy ilyen kezdővel nem lett volna szabad kezdeni.
Talán furán hangzik én senkit sem cserélnék le. Ez a meccs nagyon úgy néz ki, hogy elment és vele talán a bajnokság is.
Azért nem cserélnék, hogy szenvedjenek egy kicsit a pályán és mérjék fel, hogy ilyen hozzáállással nem lehet és nem is szabad játszani.
Az tény, hogy ilyen kezdővel nem lett volna szabad kezdeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pavel 2012.02.11. 20:53:22-kor.
Még van 45 perc a meccsből! Persze, ha azt vesszük, hogy milyen formában vagyunk idegenben, akkor ma esélytelen lesz a fordítás...krampusz írta:Kár elutazni Leverkusen ellen, ott is szívás lesz!!
Itt a vége fuss el véle..... Felvan adva lecke Pepnek. Ha nem tud változtatni nagyon hamar, akkor az elért nagyszerű sikerek ellenére megkell köszönni a munkáját. Sajnos a múltból nem lehet megélni, főleg nem egy Barcelonánál, hamar előkerülnek azok a bizonyos kendők...
És mi az, hogy meg kell köszönni Pepnek a munkát? Így hálálnád meg az elmúlt 3 évet? grat... Nem vagyunk mi Real Madrid, hogy egy rosszabb év után elküldjük az edzőnket, főleg nem azt akivel már nyertünk kismillió kupát...
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nem is értem.Hogy lehet az egész középső középpályánkat pihentetni?Messi bezzeg kezdő, és remekül elsétálgat ha elveszti a lasztit.Szerencsétlen Sergi Roberto, majd ő lesz a felelős.Sok a hiba fejben, játékban, taktikailag.
-
- Entrenador del Barça
Egy parti sakkra kellene benevezni a csapatnak. Ott ugyanis ülni is lehet.
Egyre lejjebb kerülünk, nem kell a tul elfogult süketelés. Nem a vereség a lényeg hanem a folyamat, hogy egyre gyengébb a teljesitmény.
Egyre lejjebb kerülünk, nem kell a tul elfogult süketelés. Nem a vereség a lényeg hanem a folyamat, hogy egyre gyengébb a teljesitmény.
Fecó
- Logan10
- Jugador d'estrella
Remélem mindhárom cserét kihasználja a mester a szünetben mert így még nagyobb tasli lehet a vége
az eddig teljesítményről meg ennyit
===>
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
... . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`...

===>
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
... . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`...
Csak a Barça
Elég gyáva, és megint csak azt bizonyítja, hogy beszél össze-vissza...Replay írta:Kezdő alapján azért már lehetett előre sejteni, hogy Guardiola-bácsi lemondott a bajnoki cimről.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ennyit kérek én is csak.szajko írta:a sorfal.
Ok, rossz hogy bukjuk a ligát, de ettől még mondjuk a kupa meglehet plusz a jó bl szereplés is.
De egy bajnoki sorfal otthon a Camp Nou-ban az nagyon, de nagyon fájó lenne. Megkockáztatom, hogy számomra felérne akkora cumival, mint a madridistáknak mondjuk a 2-6 és az 5-0 együtt.
Látni krisztit meg zsozét... áhh ne is, inkább próbáljunk meg legalább egy x-et kihozni ma.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Nos akkor tud-e ez a Barcelona akár cserékkel is, 3 gólt rugni egy félidő alatt? ( válasz: tavaly tudott volna..) reménykedem de ez nagyon csunya első félidő volt. elrontották a kedvem..
-
- Director del Fútbol
Na mindenki írjon most egy baromi durva dolgot amit bevállal ha nyerünk ma 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona