Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
Alexis dupla, abból 1 jogos volt, ez most nem 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
De a csapat játéka arra épül,hogy a középpálya tartja a labdát.Lego írta:Nem azzal van a baj, hogy sokan pihennek... a probléma az, hogy ez elméletileg a legerősebb védelem.![]()
Nyilván Pep sem gondolta a mérkőzés elején, hogy 2-vel fog menni az ellenfél... ráadásul ilyen rövid idő alatt... a gólokat pedig nem azért kaptuk, mert nincs Xavi.
Ez nincs meg, persze hogy meg van bolondulva a védelem is.Van hogy ennyi támadás 2meccs alatt nem megy ellenfél részről,mint most fél óra alatt
-
- Jugador del Barça
Nem azzal van a baj, hogy sokan pihennek... a probléma az, hogy ez elméletileg a legerősebb védelem.
Nyilván Pep sem gondolta a mérkőzés elején, hogy 2-vel fog menni az ellenfél... ráadásul ilyen rövid idő alatt... a gólokat pedig nem azért kaptuk, mert nincs Xavi.

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
A középpályánk duplanulla ma. Egyáltalán nem labdabiztos, sőt rengeteg labdát szórunk el. Emellett nincs meg a kellő támogatás a védelemnek, nem lépnek vissza labdáért, ívelgetni kell felfele, amikor hozzánk kerül, akkor is minden passzunk dadog.
Ha meg a talaj ennyire sz*r, akkor miért ezen a meccsen kell életében először tétmeccsen kezdenie SR-nek? Vagy ha már kezd, akkor miért a Masch-Thiago páros mellett?
Pepnek megint van egy sor érthetetlen döntése...
Ha meg a talaj ennyire sz*r, akkor miért ezen a meccsen kell életében először tétmeccsen kezdenie SR-nek? Vagy ha már kezd, akkor miért a Masch-Thiago páros mellett?
Pepnek megint van egy sor érthetetlen döntése...
amúgy most nézem,hogy les volt a 2. gól előtt... na nekünk egy ilyet nem engednek el kb. soha... mondjuk mindegy,mert simán le kellett volna védekezni.
kapni fogunk még min. 1 gólt és 4-et a büdös életbe nem lövünk,mondjuk 3-at se ilyen pazar játékkal.
kapni fogunk még min. 1 gólt és 4-et a büdös életbe nem lövünk,mondjuk 3-at se ilyen pazar játékkal.
-
- Barça C
most mennyi az eredmény ?? még 1-0 ???
Pedro, Roberto, Thiago mehet zuhanyozni, Cesc, Xavi, Tello jöhet, heréket fel lehet csatolni, 15 méteren rálőni, nem angolosan nézni, hogy hogy veszik el a labdát tőlünk! 60 perc hátra van még, de ilyen akarás nélküli játékkal jó, ha egy gólt összegyötrünk... Rajtunk röhög az egész világ, azonnali szerkezetváltásra van szükség, de Pep túlságosan gyáva és makacs ember ahhoz, hogy beismerje, hogy ez egy halom mosott trágya a csapat és gyökerestül kell változtatni a szerkezeten már így fél óra elteltével is! Nem is tudom, hogy minek nézem még a meccset, talán csak a birkaszellem és a címerbe vetett hit, hogy még van keresnivalónk ezen a meccsen, ha azonnali változások történnek...
Annyira szépen és ügyesen játszottak szerdán, a helyzetkihasználáson kívül tanári játék, azt hittem, hogy visszatértünk. Egy precíz meccset játszottunk és most meg ezt az "izét" kell nézni... Nevetséges...
Annyira szépen és ügyesen játszottak szerdán, a helyzetkihasználáson kívül tanári játék, azt hittem, hogy visszatértünk. Egy precíz meccset játszottunk és most meg ezt az "izét" kell nézni... Nevetséges...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2012.02.11. 20:37:12-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
-
- Director del Fútbol
Fáj nézni.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Hiába a 2 gólos hátrány, ugyanolyan szörnyü bután játszunk.
de tartalékoljon a Nou Camp-ban egy granada ellen backiCali írta:Lehet Pepnél ekkora hátrányban, már nagyobb prioritást élvez a BL. Plusz rengeteg sérültünk van, rengeteg játékos, akit pihentetni kell.Zsolti95 írta:ha Pep arról pofázik h a bajnokságra meg a BL-re koncentrálunk mostantól akkor mi a F@c-ért nem játszik xavi és Cesc???????minek kell idegenben egy osasuna ellen (ami macerás ellenfél) egy sergi roberto-t játszatni?????

am értem mire gondolsz és igazad van

"Sergi tette tovább a labdát." 1 pillanatba úgy felfigyeltem, hogy visszatért a nagy öreg? XD 

Ebben teljesen igazad van Sanama, de erre más indokot nem tudok mondani, csak, hogy fontosabb a BL...
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
egyetértekSanama írta:Pihentetni lehet,de nem egyszerre mindenkit..(Ini Cesc Xavi)Cali írta:Lehet Pepnél ekkora hátrányban, már nagyobb prioritást élvez a BL. Plusz rengeteg sérültünk van, rengeteg játékos, akit pihentetni kell.Zsolti95 írta:ha Pep arról pofázik h a bajnokságra meg a BL-re koncentrálunk mostantól akkor mi a F@c-ért nem játszik xavi és Cesc???????minek kell idegenben egy osasuna ellen (ami macerás ellenfél) egy sergi roberto-t játszatni?????
miért kell egyszerre mindhármójukat pihentetni?
a középpályánk egy nagy 0
-
- Director del Fútbol
ráadásul otthonszajko írta:ha így folytatjuk,akkor lesz közte 20 pont... és sorfalat állhatunk...

mi a tökök van már??? 8-0ra vertük őket, most meg [auto_cenzúra] minket, a védelem egy 0 a középpályávan együtt, Iniestanak Xavinak meg Cescnek meg pihenni kell b+, mert azért a játékosaink, hogy egyfolytában csakpihenjenek, mert nem birnak 2 meccset egy héten lejátszani, igen Pep
És egy Leverkusen ellen tartalékol?? Egy ManU ellen azt mondom ok, de egy Leverkusen ellen??? Amúgy is tudja, hogy idegenben 0 a teljesítményünk, erre így állunk fel..... jó éjt
És egy Leverkusen ellen tartalékol?? Egy ManU ellen azt mondom ok, de egy Leverkusen ellen??? Amúgy is tudja, hogy idegenben 0 a teljesítményünk, erre így állunk fel..... jó éjt
ha így folytatjuk,akkor lesz közte 20 pont... és sorfalat állhatunk...

Pihentetni lehet,de nem egyszerre mindenkit..(Ini Cesc Xavi)Cali írta:Lehet Pepnél ekkora hátrányban, már nagyobb prioritást élvez a BL. Plusz rengeteg sérültünk van, rengeteg játékos, akit pihentetni kell.Zsolti95 írta:ha Pep arról pofázik h a bajnokságra meg a BL-re koncentrálunk mostantól akkor mi a F@c-ért nem játszik xavi és Cesc???????minek kell idegenben egy osasuna ellen (ami macerás ellenfél) egy sergi roberto-t játszatni?????
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Esélytelen a fordítás!!!ha még se akkor leszopom magam!!csak azt nem értem hogy akkor mik ezek a nyilatkozatok??mondják azt hogy ez elúszott megyünk a Blért meg a kupáért!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Lehet Pepnél ekkora hátrányban, már nagyobb prioritást élvez a BL. Plusz rengeteg sérültünk van, rengeteg játékos, akit pihentetni kell.Zsolti95 írta:ha Pep arról pofázik h a bajnokságra meg a BL-re koncentrálunk mostantól akkor mi a F@c-ért nem játszik xavi és Cesc???????minek kell idegenben egy osasuna ellen (ami macerás ellenfél) egy sergi roberto-t játszatni?????
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
most mutatják hogy lesgól volt

Most kéne cserélni, de nem fog Pep. Luxus,hogy Xavi Cesc és Iniesta is pihenjen.
Ja bocs, Pep eddig csak az ellenfelet figyeli
Ja bocs, Pep eddig csak az ellenfelet figyeli