Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
N7 írta:áááá gyerekek kegyetlenül fájt neki,tuti vmi komoly,mert Valdes és Fabregas is nagyon rémült volt:(( Jobbulást!!!
Én láttam, de beszabna ha az csont lett volna, akkor nem tudom mit csinálokronaldinho89 írta:Láttátok a térdét, vlalami fehér volt ott.. sztem nyílt lesz... hónapok lesznek
Aki "kritizálja" azért teszi, mert 1; önzőnek tűnik 2; ő szinte csak a támadást segíti, míg 10 csapattársa "megszakad" hogy visszaszerezze azonnal a labdátkilibarca írta:Igen csak egy gól és egy gólpasszt adott.+ még 2 gól értékű passzt. Minden neki sem jöhet össze ezen kívül semmi baj vele.De érdekes ha Messi csak gólpasszokat ad az itt már kiveri a biztosítékot egyeseknél.lluisllach89 írta:2-0, végre. Le is kell cserélni, bár még nála is van gyengébb, nevezetesen Cuenca. És még ő is betalálhatott volna, ez mutatja a Sociedad erejét.
Szidom emiatt? Hangsúlyozod a mondandódat aztán általánosítasz.kilibarca írta:Igen csak egy gól és egy gólpasszt adott.+ még 2 gól értékű passzt. Minden neki sem jöhet össze ezen kívül semmi baj vele.De érdekes ha Messi csak gólpasszokat ad az itt már kiveri a biztosítékot egyeseknél.lluisllach89 írta:2-0, végre. Le is kell cserélni, bár még nála is van gyengébb, nevezetesen Cuenca. És még ő is betalálhatott volna, ez mutatja a Sociedad erejét.
Igen csak egy gól és egy gólpasszt adott.+ még 2 gól értékű passzt. Minden neki sem jöhet össze ezen kívül semmi baj vele.De érdekes ha Messi csak gólpasszokat ad az itt már kiveri a biztosítékot egyeseknél.lluisllach89 írta:2-0, végre. Le is kell cserélni, bár még nála is van gyengébb, nevezetesen Cuenca. És még ő is betalálhatott volna, ez mutatja a Sociedad erejét.