Nem hiszem hogy 1 órát beszélgetnének max 30 percet!Los Banditos írta:Helyi idő szerint 20:00-kor keződik az adás. Az időeltolódás miatt, vagy csak szövegelnek egy órát?![]()
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Helyi idő szerint 20:00-kor keződik az adás. Az időeltolódás miatt, vagy csak szövegelnek egy órát?

in to exile
Olyan megye nincs
Akkor marad a BarcaTV Online. Kiváncsi vagyok mennyire lesz élvezhető...

Akkor marad a BarcaTV Online. Kiváncsi vagyok mennyire lesz élvezhető...
Evilgrim írta:Nem adja semmilyen adó,egyépként a Google a barátod!mypeter írta:Adja valamelyik adó a szombati Hearts elleni meccset?
Adja valamelyik adó a szombati Hearts elleni meccset?
Eursp2: Hajdú B. fogja a fontosabb meccseket kommentálni!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Sajnos nekem sincs megnyugodhatsz nem csak te dühöngesz!Etooka írta:f.a.s.z.a lesz,majd ifj, Knézy jenőke osztja nekünk,mondjuk nekem nem,mert nincs eurosport 2-öm vagy mi a franc az!ahelyett hogy a Méhes Gabi tolná......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

f.a.s.z.a lesz,majd ifj, Knézy jenőke osztja nekünk,mondjuk nekem nem,mert nincs eurosport 2-öm vagy mi a franc az!ahelyett hogy a Méhes Gabi tolná......

.
Ma 17:30 kor Barca TV a Sport Klubbon
Remélem Horti papa
közvetít

Remélem Horti papa

-
- Entrenador del Barça
Kizárólag az Eurosport2 magyar változata fogja adni élőben az angol meccseket!!!mypeter írta:ha szerencsénk lesz, akkor a főbb angol meccseket az Eurosport1 fogja adni
Max az Eurogoals-ba lesz összefoglaló az EU1-en.
Forza Lazio!
ha szerencsénk lesz, akkor a főbb angol meccseket az Eurosport1 fogja adni 

-
- Entrenador del Barça
Különben ez így nagyon rossz lesz h az Eursport adja majd a meccseket. 2 okból is:
1. még nincs nekem
2. nincs még egy olyan csatorna (DSF kivételével), ahol meccsek közbe is lenne minimum 4 reklám. Ez kummára idegesít, akkora koldus csatornát mint az...
1. még nincs nekem

2. nincs még egy olyan csatorna (DSF kivételével), ahol meccsek közbe is lenne minimum 4 reklám. Ez kummára idegesít, akkora koldus csatornát mint az...

Forza Lazio!
-
- Director del Fútbol
Hát ha olyan sokat fizettek érte,akkor nekik se érdekük,hogy alig tudja nézni valaki.Remélem gyorsan felkerül a kábel műsorára,bár arról sajnos lemondhatok,hogy a szezon első felét látom. 

Az Eurosport többet fizetett, mint a többiek.... és 3 évre szerezték meg a jogokat, ha jól tudom.
-
- Director del Fútbol
Hát elég rossz hír,hogy a ES2 megszerezte az angol meccsek közvetítési jogát.
Ahogy a kábeleseknél tapasztaltam,minimum 1 év,mire bekötik,ha bekötik egyátalán.Az SK-t is már egy éve ígérgetik és még mindig nincs.
Pedig Barca-meccseken kívül csak angol bajnokikat néztem,azokból viszont 3-4-et minden hétvégén.

Ahogy a kábeleseknél tapasztaltam,minimum 1 év,mire bekötik,ha bekötik egyátalán.Az SK-t is már egy éve ígérgetik és még mindig nincs.
Pedig Barca-meccseken kívül csak angol bajnokikat néztem,azokból viszont 3-4-et minden hétvégén.

mypeter írta:köszönöm. a sopcast letöltése nélkül nem működik? vagy a sopcast megbízható? a gépem nagyon ellenkezik, süvölt és kiabál velem, amikor elkezdeném a letöltést, gondoltam rákérdezek.
TyLeR írta:Hi.Van egy olyan oldal ami több meccset is ad interneten kell ozzá egy program a sopcast. az oldal neve pedig http://myp2p.eu ha ottbentlesz majd a napi müsörba akkor adni fogja. de elég elképzelhető h benne lessz.
Hali. Hát több fajta program van amivel lehet fogni de én a sopcastot ajánlanám ne foglakozz avval hogy kicsit fura a nyelve telepitéskor de angol lesz majd. Belépni az automata névvel és jelszoval elég..
A Premier League miatt minden kábeltévé fel fogja tenni a kínálatába, ez tuti. A legtöben az angol ligát nézik évek óta. Legalábbis a Eurosport hazai felmérései alapján.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Roniee21 írta:A Digi Tv nél érdeklőttem,és azt mondták,hogy pár héten belül automatikusan lesz Eurosport2:D
(természtesen magyarul)![]()
Hmmm, nekem is az van elvileg csak a kábelTV-s verziója.

Ajánlom, hogy ott is legyen

A Digi Tv nél érdeklőttem,és azt mondták,hogy pár héten belül automatikusan lesz Eurosport2
:D
(természtesen magyarul)

(természtesen magyarul)