Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Evilgrim írta:Nem adja semmilyen adó,egyépként a Google a barátod!mypeter írta:Adja valamelyik adó a szombati Hearts elleni meccset?
Sajnos nekem sincs megnyugodhatsz nem csak te dühöngesz!Etooka írta:f.a.s.z.a lesz,majd ifj, Knézy jenőke osztja nekünk,mondjuk nekem nem,mert nincs eurosport 2-öm vagy mi a franc az!ahelyett hogy a Méhes Gabi tolná......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kizárólag az Eurosport2 magyar változata fogja adni élőben az angol meccseket!!!mypeter írta:ha szerencsénk lesz, akkor a főbb angol meccseket az Eurosport1 fogja adni
mypeter írta:köszönöm. a sopcast letöltése nélkül nem működik? vagy a sopcast megbízható? a gépem nagyon ellenkezik, süvölt és kiabál velem, amikor elkezdeném a letöltést, gondoltam rákérdezek.
TyLeR írta:Hi.Van egy olyan oldal ami több meccset is ad interneten kell ozzá egy program a sopcast. az oldal neve pedig http://myp2p.eu ha ottbentlesz majd a napi müsörba akkor adni fogja. de elég elképzelhető h benne lessz.
Roniee21 írta:A Digi Tv nél érdeklőttem,és azt mondták,hogy pár héten belül automatikusan lesz Eurosport2:D
(természtesen magyarul)![]()