Élő közvetítések
Várható volt, szokásos öltözőben maradt csapat...bence0330 írta: ↑2024.08.27. 21:31:19https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/1/
Ha valakinek kellene egy stream
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó formában is,nagy mumus a Rayo, Madridban a meccs. Nehéz meccset várok, iksszel se lennék boldogtalan.
Na hajrá
Na hajrá

Nyitva!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nagyon kedvelem a brazilt, de volt ő már tavaly ennél élesebb, és abszolút nálam is Bernal nyert, meghatározta az egész képét. És ehhez tegyük mellé, hogy a korát ha le is veszed, milyen gyenge és lassú védők előtt kell játszania, egyedül, nem duplában. Ez nálam elképesztő, ezen a poszton pláne, mert 17 évesen lehetsz zseni elöl, ott benne lehet a hiba is, és nem gáz. De pivotban, egyedül... huhh. DJ nem tudta soha egyedül megoldani, ő ma legalábbis igen. Nagyon jó feje van ehhez a játékhoz. Kicsi izmot még szedjen fel, aztán legyen belőle egy Rodri.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:55:53Benne volt gólokban, de nála mint a legtöbbször az a bajom,hogy óriási hibaszazalekkal játszik )Raphinha).Más posztok más feladatkörök,nálam az dönt ki látta el adott posztot a leghatékonyabb módon. Ez Bernal,nálam.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nekem határozottan tetszik ennek a csikó csapatnak a játéka. Egészen más felfogásban játszik ez a csapat ezzel az edzővel. Úgy érzem, neki meg kell adni a bizalmat.
Ami nagyon pozitív nálam, az az erőnlét.
Ami nagyon pozitív nálam, az az erőnlét.
Nálam is Bernal a meccs embere.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:55:53Benne volt gólokban, de nála mint a legtöbbször az a bajom,hogy óriási hibaszazalekkal játszik )Raphinha).Más posztok más feladatkörök,nálam az dönt ki látta el adott posztot a leghatékonyabb módon. Ez Bernal,nálam.
Yamal meg egyre inkább az a bizonyos plusz, amire rajta kívül senki nem képes a csapatban.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Benne volt gólokban, de nála mint a legtöbbször az a bajom,hogy óriási hibaszazalekkal játszik )Raphinha).Más posztok más feladatkörök,nálam az dönt ki látta el adott posztot a leghatékonyabb módon. Ez Bernal,nálam.

- bence0330
Egyetérték. Óriásit játszott, és nem egy kiscsapat ellen. Hát, ezt nem vártam tőle. Kérdés, milyen stabilitással tolja.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:49:26Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.
Pedri, Koundé, Raphinha, TS, és így, hogy gólt lőtt, Lewy voltak szerintem még nagyon jók, illetve talán Baldé is.
Raphinha azért lehet, hogy összességében a 2. Bernal mögött, egész meccsen folyamatosan csinál valamit, 1-2 hibáján kívül Lewy mesterhármast lőhetett volna már a gólja előtt az általa kreált ziccrekből, folyamat labdaszerzés, beadás után már a saját kapujánál szerel, szabálytalankodnak vele, stb. Egy motor, és Flick annak is használja, nem is cseréli le mindig.
Martin érdekes, hogy bejátszotta magát Flickhez.
Hajrá Pau!
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Ha Cubarsi nem kapott pirosat múlthéten, akkor ez se az. Valahol érthető.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
. Nem játszott rosszul, de szerintem Raphinha a meccs embere a mai napon.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:49:26Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.

Én a folytonosságot hiányoltam/hiányolom edző fronton...bence0330 írta: ↑2024.08.24. 20:39:07Az eredmény egy dolog, tele vagyunk tinivel. Én tudom, hogy Te nagyon szeretted Xavit, és a végén is védted, de Xavinak kb az első tavaszán volt pár ilyen jól felépített támadójátéka. Két éve nem láttunk már ilyen focit, pedig a keret jelenleg gyengült az előző évhez képest mindenképp.
Ettől még kikaphatunk, de én két éve nem szórakoztam ilyen jól la iga meccsen.
Tavaly is tele voltunk tinikkel, hiányzókkal, szezon elején hasonló játékot játszott a csapat...
Aki ma este fanyalog az sajnos mostanában nem lesz boldog a focinkkal. Korrekt játék megy amire lehet alapozni és bizakodni
Szemét egy szívós csapat ez az Athletic, Ernővel. Még mindig félek, hogy kiegyenlítenek.
Nekem mát 2 meccs után van változás, aki ennyi meccs után csodát vár nem tudom….
- bence0330
Bravó, megint az egész támadás, Raphinha, Pedri, Lewy, mind nagyok voltak. És még előtte is ahogy odakerültünk...
Baromi jó meccsünk van.
Baromi jó meccsünk van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.24. 20:42:23-kor.
Hahaha, vak tyúk is talál szemet... 

Lewa!!! 

Nagyon kellett ez neki is meg nekünk is
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végre,le kell hozni