lionelmessi19 írta:Hát nekem még nincs csak angolul...el fuero írta:Hivatalosan már július 1-jétől már van magyarul EU2
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
mivel az Eurosport2 fogja adni kizárólagosan az angol 1. osztály meccseit, naná hogy magyar lesz, és a meccseket többek között Hajdú B fogja közvetíteni.
köszönöm. a sopcast letöltése nélkül nem működik? vagy a sopcast megbízható? a gépem nagyon ellenkezik, süvölt és kiabál velem, amikor elkezdeném a letöltést, gondoltam rákérdezek.
TyLeR írta:Hi.Van egy olyan oldal ami több meccset is ad interneten kell ozzá egy program a sopcast. az oldal neve pedig http://myp2p.eu ha ottbentlesz majd a napi müsörba akkor adni fogja. de elég elképzelhető h benne lessz.
- Andris
- Adminisztrátor
Hát nekem még nincs csak angolul...el fuero írta:Hivatalosan már július 1-jétől már van magyarul EU2

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hi.Van egy olyan oldal ami több meccset is ad interneten kell ozzá egy program a sopcast. az oldal neve pedig http://myp2p.eu ha ottbentlesz majd a napi müsörba akkor adni fogja. de elég elképzelhető h benne lessz.
- Andris
- Adminisztrátor
Biztos, hogy nem. Maximum azt tudom elképzelni, hogy a Sportklub pár napra rá Barca TV keretein belül.mypeter írta:Szasztok,
Dundee-Barcelonát adja valamelyik honi sportcsatorna?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Szasztok,
Hali, Sportklubot nem lehet vhol neten fogni vagy stream vagy vmi más? Esetleg BARCA TV-t? megköszönném nagyon. mert hülye szolgáltató sportklub helyére sport2 betette 

- Andris
- Adminisztrátor
Nekem se magyarnyelvűel fuero írta:Van már vkinek magyarul Eurosport 2 ? Mert ha igen akkor megyek reklamálni, mert még nekem nincs.

De én majd csak akkor reklamálok, ha kezdődik a PL, és még mindig nem lesz jó.
- József Attila
- József Attila
Nem tudja vki ,mennyibe kerül egy jegy cca?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, h a péntekiben lesz. A Meccs előtti ajánlóban mondta a riőorter, hogy az Henry-igazolás kulisszatitkai a Barca TV-ben. Hogy a maiban vagy a péntekiben, azt nem mondta, pénteken 18,30-kor lesz a Barca TV.varga tamás írta:Aki tv-közelben van kapcsolja be a sportklubot, az henry-igazolásról lez szó a mai 17,30-as Barca tv-ben.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Aki tv-közelben van kapcsolja be a sportklubot, az henry-igazolásról lez szó a mai 17,30-as Barca tv-ben.
- Andris
- Adminisztrátor
Bizonyára adják majd.Henry írta:neten fogják -e vetíteni Gamper meccset? és ööö mikor pontosan?
Nézd meg a nap képét

Szerk: á bakker, ebben a pillanatban lett lecserélve.
Aug. 29, 22.00
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Lehet h írok egy szép kis mail-t a sport tv-nek, aztán ha nem reagálnak, akkor a sk-nak, h közvetítsenek már egy Barca vs. Intert. 

- József Attila
- József Attila
Rai Uno, vagy a Rai2, meg szerintem nem elképzelhetetlen a Sport1/2, vagy a Sportklub sem.skadi írta:a gampert fogja adni valami?
Egyébként 23:05-kor kezdődik a Copa america döntő.....
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Barca Tv tutiskadi írta:a gampert fogja adni valami?

Amúgy tavaly azt hiszem a jelentős többség neten nézte a Gampert

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
a gampert fogja adni valami?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Reméljük a UPC rájön, hogy nemcsak Bp-ből áll az ország.lionelmessi19 írta:Igen, én is így gondolnám. Nem hiszem hogy a legnézettebb bajnokság nem lesz elérhető, vagy csak nehezen...
Hála az égnek nekem már van ES2. De még nem figyletem fel magyar nyelvű közvetítésekre.
- Andris
- Adminisztrátor
Igen, én is így gondolnám. Nem hiszem hogy a legnézettebb bajnokság nem lesz elérhető, vagy csak nehezen...
Hála az égnek nekem már van ES2. De még nem figyletem fel magyar nyelvű közvetítésekre.

- József Attila
- József Attila