Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Hát nekem még nincs csak angolul...el fuero írta:Hivatalosan már július 1-jétől már van magyarul EU2
TyLeR írta:Hi.Van egy olyan oldal ami több meccset is ad interneten kell ozzá egy program a sopcast. az oldal neve pedig http://myp2p.eu ha ottbentlesz majd a napi müsörba akkor adni fogja. de elég elképzelhető h benne lessz.
Hát nekem még nincs csak angolul...el fuero írta:Hivatalosan már július 1-jétől már van magyarul EU2
Biztos, hogy nem. Maximum azt tudom elképzelni, hogy a Sportklub pár napra rá Barca TV keretein belül.mypeter írta:Szasztok,
Dundee-Barcelonát adja valamelyik honi sportcsatorna?
Nekem se magyarnyelvűel fuero írta:Van már vkinek magyarul Eurosport 2 ? Mert ha igen akkor megyek reklamálni, mert még nekem nincs.
Lehet, h a péntekiben lesz. A Meccs előtti ajánlóban mondta a riőorter, hogy az Henry-igazolás kulisszatitkai a Barca TV-ben. Hogy a maiban vagy a péntekiben, azt nem mondta, pénteken 18,30-kor lesz a Barca TV.varga tamás írta:Aki tv-közelben van kapcsolja be a sportklubot, az henry-igazolásról lez szó a mai 17,30-as Barca tv-ben.
Bizonyára adják majd.Henry írta:neten fogják -e vetíteni Gamper meccset? és ööö mikor pontosan?
Rai Uno, vagy a Rai2, meg szerintem nem elképzelhetetlen a Sport1/2, vagy a Sportklub sem.skadi írta:a gampert fogja adni valami?
Barca Tv tutiskadi írta:a gampert fogja adni valami?
Reméljük a UPC rájön, hogy nemcsak Bp-ből áll az ország.lionelmessi19 írta:Igen, én is így gondolnám. Nem hiszem hogy a legnézettebb bajnokság nem lesz elérhető, vagy csak nehezen...
Hála az égnek nekem már van ES2. De még nem figyletem fel magyar nyelvű közvetítésekre.