Nekem tetszik

Pontosan ezeket írtam le ide pár órával ezelőtt, hogy Alvest játszatnám, ha lehetséges, és hogy nem tudom, kit hagynék ki a négy kp-ból, mert mindegyikükre nagy szükség lenne. Meg azt, hogy nagy dolgokat nem várnék

és ezt továbbra is tartom.
Felek tole, hogy milyen veszelyt jelentunk majd a kapura, de lassuk be, azzal harom meg ot csatarral a palyan is problemaink vannak…… viszont fizikalisan igy felvehetjuk a versenyt az Atleticoval. Kicsit biztonsagi jateknak erzem, egyreszt a tultoltott kozeppalyaval, masreszt Dembelenek megsporolt Xavi egy futtykoncertet, egyelore. Ha be kell allitani, akkor mindegy lesz, de lehet h Xavi a gyuloletcunami elet azzal akarja kivenni, hogy eloszor idegenben dobja majd palyara. Mas ertelmet en se latom a dolognak.
Veb, nem hiszem h Gavi bal tamado lesz. Szerintem negy kozeppalyassal jatszunk, es Alba meg Alves szabadabban mehetnek majd fel. Egyebkent meg Gavinak es Pedrinek semmilyen peoblemat nem okoz szerintem a kapu tamadasa, HA ezt keri toluk az edzo. Különösen Gavinak nem, amilyen agilis és minden félelemtől mentes a játéka.
Csaba, Luuk szerintem nem uti meg ezt(!) a szintet. Oke h par golt rugott mostanaban, de pont a legkemenyebben vedekezo csapat ellen szerintem le lenne radirozva a palyarol. En se raktam volna fel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila