fcjoc írta: ↑2022.05.11. 11:04:45
Értettem Én ezt a 4-2-3-1-es felállást, de ahhoz meg kell mondani annak a 2 középpályásnak, hogy nem szaladgálunk össze vissza. Alapvetően Alves és Alba jön be a középpályára segíteni, de ez így nem műxik. Teljes átjáróház volt a középpálya tegnap.
FT teljes homály.. hanyagolnám a kezdőtagságát..
Azért tegyük hozzá, hogy nem nagyon jellemző, hogy Araujo ennyit hibázzon. A gól is inkább az ő lelkén szárad, mint MAtS-én, de legalábbis 50-50%, a passzai borzasztó bizonytalanok volt, gyakorlatilag lehozta a szezonbeli legrosszabb meccsét.
Alves szerintem detto. Xavi túlságosan támadócentrikus csapatot állított fel, a kp pedig ebben a formában nem létezett. És ehhez jött még a védelem bizonytalansága, emiatt a labdakihozatalok kritikán aluliak voltak.
Depay, Auba, FT, Dembélé, Alves, Nem fér meg egyszerre a pályán. Adhatsz bármilyen utasítást a stílusuk, ösztöneik nem így működnek a pályán. A jobb oldalunkon gyakorlatilag akkor mentek el, amikor nem szégyelltek. Alves vagy belépett a kp-ra vagy nem ért vissza, még szerencse hogy Alba elég fegyelmezett volt.
Az utolsó fél óráról kár beszélni, az már egy teljesen más meccs volt főleg 2 gólos előnyben. Fati azért hozott lendületet, élmény nézni milyen könnyed a játéka.
Csak meg kellene tanulnia reklamálni. Ha annál a tizenegyes-szituációnál püföli kicsit a földet vagy reklamál biztos, hogy legalább visszanézik az esetet. Volt egy másik szituáció is, amikor keményen lefaultolták sípszó nélkül ő inkább felkelt és mosolyogva folytatta a játékot. Bár igazából ez borzasztó szimpatikus számomra.
Torrest viszont nagyon gyorsan el kell felejteni. Már helyzetekig sem nagyon jut el, tegnap nulla, a Betis ellen is csak egy sanszig jutott el. Ha mentálisan van vele baj, akkor Xavi beszéljen vele de sürgősen, ha nem akkor meg vágja padra és legyen ott tartósan Depay.
Dembélé viszont bebizonyította, hogy miért kell ő, miért kell egy ilyen játékos a csapatba. Nagy szerencse, hogy Xavi még Laportával is szembement, hogy játszhasson. 13 assist egy fél szezon alatt, aminek még vége sincs több mint durva. Emellett láttuk, hogy milyen veszélyes, amikor labdát kap. Még ha nem is jutunk el helyzetig, folyamatosan figyelni kell rá.
Ha még 4-5 gólt is odapakolt volna a gólpasszai mellé....