2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát nem jóozsimiki írta:Elvileg ha letöltötted a progit,akkor magán az oldalon (pl,pplive,vagy rojadirecta,rákattintasz a program nevére (ami megvan,és ami adja meccset) és bejön a progi a meccsel...azt hiszem ennyi,bár mióta van S2+SK nem néztem így meccset,de szntem más már nem kell...lionelmessi19 írta:na müködik a program
most akkor hogy kell azt a csatornát behívni?
Elvileg ha letöltötted a progit,akkor magán az oldalon (pl,pplive,vagy rojadirecta,rákattintasz a program nevére (ami megvan,és ami adja meccset) és bejön a progi a meccsel...azt hiszem ennyi,bár mióta van S2+SK nem néztem így meccset,de szntem más már nem kell...lionelmessi19 írta:na müködik a program
most akkor hogy kell azt a csatornát behívni?
Tvants, vagy TVUplayerozsimiki írta:Pontosan mi a gond?lionelmessi19 írta:Hopsz, nem is az kell. Viszont amelyik kliens kéne, abból egyik az nincs ott a letölthető listán, másik meg nem mükszik, akkor most ?
http://pplive.uw.hu/index.htmlitt elvileg minden rajt van ami kellhet,más oldalt én nem tudok mondani,ahol be lehet szerezni a streameket...klienseket..
rojadirecta miket ír? milyen kliensek kellenek?
Pontosan mi a gond?lionelmessi19 írta:Hopsz, nem is az kell. Viszont amelyik kliens kéne, abból egyik az nincs ott a letölthető listán, másik meg nem mükszik, akkor most ?
www.rojadirecta.comlionelmessi19 írta:Segítsetek nekem!!!!![]()
Valahogy szeretném nézni majd a spanyol dán meccset, de fogalmam sincs h h kell neten, eddig még nem voltam rászorulva szerencsére egyszer sem...
Előre köszönöm!
Ezt nem bírom Én se, komolyan már Én érzem cikinek, h így leplezi. De mind1. Egyébként Horváth Feri sokszor jobban nyomja, mint Norbi! Mármin a Barca meccseket...barca99 írta:Nekem Farkas Norbival az a bajom, hogy annyira akarja titkolni, hogy Barcás, hogy állandóan "fikázza" őket. Múltkor pl. egy összefoglalóban Valdesről mondta, hogy igen-igen, voltak szép bravúrjai a meccsen, de idén sokat hibázik.hol?
De általában odafigyel, hogy még véletlenül se dícsérje a csapatot.
Hortit bírom én is,de azért Farkassal sokkal élvezetesebb egy meccs,mint Világival! Ezt Norbi helyében kikérem magamnaklionelmessi19 írta:Jóóó, egyre több meccsünk van sport tv-n. Örülök neki, bár mondjuk Frakas Norbival sem nagyobb élmény, mint Világival...sasi1 írta:Márc 31. 22:00 Barca - Deportivo Sport1
Horti-Horti, über alles!!!
Jóóó, egyre több meccsünk van sport tv-n. Örülök neki, bár mondjuk Frakas Norbival sem nagyobb élmény, mint Világival...sasi1 írta:Márc 31. 22:00 Barca - Deportivo Sport1
Én Sopcast-tal nézem a CCTV5-öt, jó a képminőség, de eléggé akadmrmonster írta:Netes meccsnézőknek: A rojadirecta.com-s streamek közül, nekem a CCTV5 Tvuplayer-es cucca eddig nagyon tiszta... persze ez mindig változhat... de eddig biztató
Félidőben 4-1! Nagyot játszanak az Ördögök,persze nem tét meccs,de azért jól nyomjákEvilgrim írta:Vezetnek a vörös ördögök,Rooney góljával!
És az Eurosporton!barca99 írta:Ma este Manchester United - Európa Válogatott az S1-en 20.45-től élőben! Holnap 17.45-től ugyanezt ismétlik.
Én már nagyon várom...
Ezért találták ki a Parabola antennát. És akkor Mosonmagyaróváron 5 adón nézhetted volna a Clásico-t.gentdelbarca írta:Krojf ez csodás dolog, mármint a 27 adó, csakhogy Mosonmagyaróváron ebből egy sincs!
Ezért még továbbra is érdekelne egy netes lehetőség!