lionelmessi19 írta:Nah most akkor egy kérdés mindenkihez:
Most életemben először próbáltam interneten ppstream-el meccset nézni, de nem jött össze. Program rendben, megvan h melyik csatorna adta volna a meccset, rojadirecta-n ott volt, h ehez a csatornához ez a kliens kell, és hopp: nem volt ott a csatorna, nem találta meg!
Tehát a kérdés: Sikerült vkinek néznie a Spanyol Dán meccset, és csak Én voltam über béna, vagy ez ma el volt ...-va ?

Na, figyelj, nagyon egyszerű...(én néztem tegnap neten, de nem voltam fórumon, úh nem tudtam h segíteni kell)
A leggyakrabban a sopcast és a tvuplayer kliensprogramot használom, ez a kettő szerintem neked is bőven elég, bár nem tom mit szeretsz még a focin kívül. Ezeket töltsd le és telepítsd, gondolom már megtörtént. (ha mégsem, pplive.uw.hu-ról le tudod szedni)
Kiindulási pontként én a
http://www.myp2p.eu oldalt ajánlom, sokkal részletesebben lehet látni az egyes sportágakhoz kapcsolódó meccseket és az őket adó csatornákat.
Szóval, kikeresed a meccset, rákattintasz, akkor feljön egy táblázat, hogy melyik kliens melyik csatornán adja a meccset. Ha szerencséd van, akkor ez egy meglehetősen nagy táblázat, tehát sok esélyed van arra, hogy működjön...
Innen pedig egyszerűen csak kikeresed a sopcast/tvuplayer oszlopában a megfelelő linket, rákattintasz, megnyitja az adott progit, és már nézheted is... Persze ezeket nem szabad mindig készpénznek venni, mert elég sokszor offline az adott csatorna. Na, remélem vili volt...