2022.01.23. 23:02:05
A pozitívumok, kezdjük ezekkel:
1. megvan a három pont, ráadásul tabella szinten extra fontos három pont (lélektani szempontból)
2. sz.r meccs ide vagy oda, a másodikra mindenképpen sikerült javulni, kapura veszélyesEBBnek lenni
3. Torres végülis megint feljegyez egy gólpasszt
4. Frenkie önbizalma remélem megjön.. én amúgy is kicsit jobbnak láttam ma, mint az elmúlt sok meccsből bármelyiken. Több volt a kulcspassza előre, sőt egyáltalán a tény, hogy volt. Plus sokat indult meg felfele, jó tempóval. Ezt várom tőle, bár nyilván még többet.
A negatívumok:
1. Ritka [auto_cenzúra] meccs volt, bár én el tudom fogadni, így hogy három pont volt, meg ha arra gondolok, hogy három napja még 120 percet kellett hajtani, és amúgy is két kizúgás után vagyunk egyből. Se lélektani, se fizikai állapotában nem volt jó helyen a csapat, az általános rosszhoz képest viszonyítva sem.
2. Dest szerintem 1/0, különösen előrejátékban (+ csak a jóisten mentett meg minket, hogy nem kaptunk gólt róla). Különösen Alves 3(?) meccséhez viszonyítva volt gyenge. Azért remélem még kap majd lehetőségeket.
3. Torres teljesen láthatatlan volt.
4. Luuk csak utolsó érintésre jó, ne legyenek illúzióink. A hugomtól kevésbé pattannak el a passzok.
5. Alba az utsó kulcspasszt leszámítva elég gyenge volt megint. Előrejátékban legalábbis mindenképp. Remélem Baldé time van mostmár, minimum egy meccsre.
6. Pedrinek még nem elég a kondi, de majd rendben lesz remélhetőleg.
Ami az öregek vs harmadrangú cseréik vitát illeti, talán nem az Alaves ellen kell nézni, de ez is egy meccs volt a sok közül. Alvessel szerintem jobbak lettünk volna, Piquének sok dolga nem volt, Busquets meg rengeteg labdát szedett be, ahogy szokott. Előrepassza nagyon kevés volt, de azt figyeltem végig, hogy amint labdához ér, rögtön körbenéz előrefele. Egyszerűen nem volt kit megtalálni labdával 10ből 8szor. Albának csak a gólpassz értékű labdája lehet mentőöv az utóbbi két meccsről.
Örüljünk, aminek lehet, jövő hétvégén szerintem bőven jobb lesz a helyzet. A csapat képességeitől független okokból lesz jobb. Illetve válogatott szünet? jól látom? :/
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila