2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fatit tok felesleges jatszatni a maradek par tetnelkuli hoki meccsen. Csinalja vegig a nyari alapozast es osszel 1000%osan alljon rendelkezesunkre.
Az elmúlt két hétben mondjuk már arról volt szó, hogy alighanem Mallorca, és valami nagy szerencsével Rayo. De azzal egyetértek, hogy itt a kommunikációval is vannak bajok, mert előre is tudták, hogy a széltől is óvni fogják, és inkább csúsztatják az időpontot a biztonsága érdekében, de akkor nem kéne márciusban április 10-15-ét mondani, hanem azt, hogy bizonytalan, és majd meglátjuk. Szerintem Subinho-ék már látni fogják 5-10 percig.
Ezért is írtam már a Levante meccs előtt, hogy jó lenne pihentetni az alapembereket, mert látszik a fáradság rajtuk, de ez nem történt meg eddig. Fáradtan nehéz dominálni, mellette még szét is rúghat az ellenfél.Kovbal88 írta: ↑2022.04.22. 21:42:05Tegnap borzalmasan játszottunk, máskor simán ment a labdatartás, na még az se sikerült. Mondjuk a pálya megint túl volt locsolva, vagy esett az eső előtte nem tudom, de látszott több alkalommal is, hogy lelassul a labda. Illetve, a játékvezetés kritikán aluli volt. 10 perc hosszabbítást én még szerintem nem is láttam, annyit nem állt a játék, hogy indokolt lett volna. És nagyon sok szabálytalanságot tovább engedett a bíró. Viszont az ilyen győzelmeket szeretem. Ebből lehet tanulni és erőt meríteni.
Hétvégén, pihentetést várok Ferran és a középpályán Gavi illetve Busquets személyében elsősorban.
valami ilyen felállásra számítok
Stegen
Dest, Eric. Langlet Mingueza
De jong, Nico Puig
Adama Auba, Depay
persze az igazi az lenne első félidőt meghajtani aztán utána cserélni és adni játéklehetőséget, azoknak akik kevesebbet játszottak.
Én is megnézném ezt, és mondjuk félidőben már jöhetne Luuk. Braith-el nem tudom, mi van, tavaly szerintem tök jól játszott, mikor center volt, és a válogatottban is jól nyomja. Nem mondom, hogy szorítsa ki Aubát, csak hogy tényleg semmit nem láttunk belőle a sérülése óta, pihentetésre szerintem bőven elégséges szint.Kovbal88 írta: ↑2022.04.22. 21:42:05Hétvégén, pihentetést várok Ferran és a középpályán Gavi illetve Busquets személyében elsősorban.
valami ilyen felállásra számítok
Stegen
Dest, Eric. Langlet Mingueza
De jong, Nico Puig
Adama Auba, Depay
persze az igazi az lenne első félidőt meghajtani aztán utána cserélni és adni játéklehetőséget, azoknak akik kevesebbet játszottak.
Tegnap borzalmasan játszottunk, máskor simán ment a labdatartás, na még az se sikerült. Mondjuk a pálya megint túl volt locsolva, vagy esett az eső előtte nem tudom, de látszott több alkalommal is, hogy lelassul a labda. Illetve, a játékvezetés kritikán aluli volt. 10 perc hosszabbítást én még szerintem nem is láttam, annyit nem állt a játék, hogy indokolt lett volna. És nagyon sok szabálytalanságot tovább engedett a bíró. Viszont az ilyen győzelmeket szeretem. Ebből lehet tanulni és erőt meríteni.Sonoma írta: ↑2022.04.22. 14:37:30Az első félidőben még úgy ahogy felépített támadásokat lehetett látni, de a második félidőre teljesen szétcsúszott a játékunk.davi10 írta: ↑2022.04.22. 08:36:18Nem tudtam tegnap nézni a meccset (az élőt se tudtam kinyitni, sorry), de akkor nem maradtam le sokról.
Lassan ideje lenne jegelni egy kicsit a Ferran-Dembele-Auba hármast, egyre pontatlanabbak. A védelem meg olyan, amilyen, Araujo-ra 1-2 hetet írnak, ez még nagyon hiányzott.
Szerintem maradunk a 2. helyen ilyen szenvedős meccsekkel, úgyhigy részemről lefújhatják az egész szezontA mostani meccseink csak arra jók, hogy szenvedjünk meg kidőljön pár játékos.
A támadósor meg kitett magáért tegnap. Hajtottak, presszingeltek végig a második félidőben. Miattuk nem (vagy alig) tudtak a Socik gyors kontrákat indítani.
Tegnap nekem a középpálya volt a leggyengébb. Támadáskor nem futottak fel a támadósort segíteni, védekezéskor meg átjáróház volt.
Kicsit olyan Koemanosak voltak a támadásaink a 2. félidőre. A szélekről sokszor nem volt kinek berúgni középre a labdát. A középen egyedül hagyott Aubanak esélye se volt labdához érni, amikor 2-3 védő volt a nyakán.
A védelem se jeleskedett, de legalább küzdöttek becsülettel. Mondjuk fogtam a fejem, amikor Alves olykor a baloldalon ragadt és Dembelének kellett jobbhátvédet játszania helyette.
Pár embert pihentetni kellene legalább a hétvégén, hogy a véghajrára összeszedjék (újra) magukat.
Az első félidőben még úgy ahogy felépített támadásokat lehetett látni, de a második félidőre teljesen szétcsúszott a játékunk.davi10 írta: ↑2022.04.22. 08:36:18Nem tudtam tegnap nézni a meccset (az élőt se tudtam kinyitni, sorry), de akkor nem maradtam le sokról.
Lassan ideje lenne jegelni egy kicsit a Ferran-Dembele-Auba hármast, egyre pontatlanabbak. A védelem meg olyan, amilyen, Araujo-ra 1-2 hetet írnak, ez még nagyon hiányzott.
Szerintem maradunk a 2. helyen ilyen szenvedős meccsekkel, úgyhigy részemről lefújhatják az egész szezontA mostani meccseink csak arra jók, hogy szenvedjünk meg kidőljön pár játékos.
Ez teljesen így van, ezért is írtam, hogy Memphis Xavi rendszerében nem találja a formáját.bence0330 írta: ↑2022.04.22. 12:33:02Hát azért ne hasonlítsuk össze a két játékos eredményességét. Aubának "csak" befejeznie kell jobbnál jobb akciókból, Depay meg egyedül kóválygott elöl hónapokig társak, játék, energia, egyebek nélkül.
Plusz ő lehet, hogy nem ragadna meg Xavinál, de eddig nem is volt rá lehetősége, mert szinte végig sérült volt, vagy épp sérülésből lábadozgatott.
Hát azért ne hasonlítsuk össze a két játékos eredményességét. Aubának "csak" befejeznie kell jobbnál jobb akciókból, Depay meg egyedül kóválygott elöl hónapokig társak, játék, energia, egyebek nélkül.
Hát Auba azért pihent kicsit mostanában, de ő valóban kicsit elfáradt, így "csak" 9 gólja van 11 meccs alatt (amúgy 8x volt kezdő). Azért így is már holtversenyben van Depay-jal, fele annyi játszott perccel.davi10 írta: ↑2022.04.22. 11:44:33Nyilván nekik köszönhetjük a góljainkat, ha ők azok a támadók, akik játszanak
Arra céloztam, hogy simán rájuk férne egy kis pihenő, és szerintem egy Depay-LDJ-Adama trió se olyan tragikus, hogy ne kezdhetnének egyszer. De nem kell átmenni ész nélküli rotálgatásba, viszont a Ferran-Auba-Dembele trióból egyszer-egyszer azért kimaradhatna valaki a kezdőből. Főleg az első 2.
Jogos, bocsi, szezon második felére gondoltam.
Nyilván nekik köszönhetjük a góljainkat, ha ők azok a támadók, akik játszanakPepp írta: ↑2022.04.22. 10:20:33Tényleg nem nézted, ha jegelni akarod őket... Végülis csak a gólunkat köszönhetjük nekik.
Amíg vissza nem álltunk bekkelni, addig Dembelé nagyon jó volt és Ferran is megtette a magáét.
A gólnál is Gavin kívül Ferran szokásos jó üresbe futására és Auba okos belépésére volt szükség.
Amúgy érdekelne kit tennél a helyükre? Abde-Memphis-Adamá?
6 meccsünk van vissza, az 18 pont (a többieknek csak 5, 15 pont). Ahhoz, hogy a Sociedad előzzön, 12(!) pontot kellene leadnunk, ha ezt megtesszük, meg is érdemeljük.Kovbal88 írta: ↑2022.04.22. 10:18:23A BL mitől lenne meg? Majd ha sikerül megverni a Betist. Addig korai elkiabálni. Viszont a sorsunk legalább a saját kezünkben van és jobban állunk, mint a többiek. De itt még nincs semmi se lefutva. Még a Sociedad is odaérthet egy BL helyre.
A tegnapi meccsen nagyon gyengén játszottunk sajnos. Még a labdatartás se ment. Az amikor négy védőből három sántikált, vagy fogta a lábát az nagyon durva volt. És a negyedik embert Alvest cserélték le. Nem hittem volna, hogy a tegnapi meccs meglesz. Viszont a csapat nagyon elfogyott így év végére, szóval lehetnek még itt komoly gondok.
Tényleg nem nézted, ha jegelni akarod őket... Végülis csak a gólunkat köszönhetjük nekik.davi10 írta: ↑2022.04.22. 08:36:18Nem tudtam tegnap nézni a meccset (az élőt se tudtam kinyitni, sorry), de akkor nem maradtam le sokról.
A BL mitől lenne meg? Majd ha sikerül megverni a Betist. Addig korai elkiabálni. Viszont a sorsunk legalább a saját kezünkben van és jobban állunk, mint a többiek. De itt még nincs semmi se lefutva. Még a Sociedad is odaérthet egy BL helyre.
És erre jön még pluszban az, hogy az ilyen csapatok rendre dobálják is magukat és színészkednek, ahogy nem szégyellnek. Ez a norvég gyerek tegnap már az első percekben is felcseszett, amit művelt. Aztán kirakta Araujot az oldalvonalra, az megemlítette ezt a bírónak és nem neki ad sárgát?MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.04.22. 09:16:36Ebben az az igazán szomorú hogy kezdenek eltűnni a szimpatikus kiscsapatok.
Látják hogy az inkompetens bírók már az első percekben elengedik a gyeplőt, és a "ha még lélegzik akkor nem szabálytalan" elvet követve engedik a durvaságot és mehet a csontzene, így eljutottunk arra hogy tele van favágókkal a liga akik ezzel igyekszenek kiegyenlíteni a 2 csapat közötti különbséget hogy szétrúgják a "nagyobbik" csapatot.
10 perc hosszabbítást megindokolhatta volna![]()
Ebben az az igazán szomorú hogy kezdenek eltűnni a szimpatikus kiscsapatok.Vakmacska írta: ↑2022.04.21. 23:29:16Xavi higgadtságát a bírókról csodálom
Alattomos, patkány sociedad, még férgebb bíró, megérdemelt győzelem.
Xavi szerintem a cserékkel arra várt, hogy kit fognak még szétrúgni.
Alsó hangon három piroslap elmaradt. Mikor a 3. percben megtorlatlan maradt a talppal rácsúszás hátulról, tudtam, hogy ebből még baj lesz.
Alvest, mikor lerúgták, hogy belesérült, még csak le sem fújta. És rengeteg ilyen volt, labda már rég nincs ott, hátulról odarúgás, rácsúszások.
A fiúk már féltették a lábukat, nem mertek odalépni semmire.