Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Peter írta: ↑2024.01.12. 23:55:07Azon túl, hogy eggyel több akadály lenne az Araujo felé vezető úton, kevesebbet kellene hátrajárni labdáért Frenkienek és Gündogannak. Ezáltal gyorsulhat a labdakihozatal, intenzívebb lehet a játék. Erőteljesebb és hatékonyabb nyomással járulhatnának hozzá a támadójátékhoz, bátrabban mozoghatnának a támadó harmadban, több lehetőség adódna a rövid és gyorsabb passzjátékhoz, kényszerítőkhöz. Nagyobb eséllyel keletkezik szabad terület és a felállt védelem is könnyebben megbontható.
Ezzel kevésbé lenne kiszámítható a támadójáték és a második hullámban rejlő lehetőségekkel is megfelelően élhetnénk valamint a védelem által lefülelt labdára is szorosan ott lennénk, ezzel csírájában megnehezítenénk a gyors kontrák lehetőségének egy részét.
Tehát a feljebb tolt két középpályás megfelelő hátsó támasszal lehetne igazán hatékony támadásban és védekezésben egyaránt.
Amennyiben pedig az ellenfél gyakorol ránk nyomást, úgy szintén sokat jelentene a védekezésben, a labdatartásban és a megbízható tiszta labdakihozatalban.
Igen, én is úgy szeptember közepe óta amit néhányszor leírtam, gyönyörűen visszaköszönt.
Tavaly is nagyon kikaptunk a CDR elődöntő visszavágóján, nem dőlt össze a világ...baas11 írta: ↑2024.01.14. 22:20:23Érdekes h a passz pontosság 90-90% volt …. vag
A baj az h a Real jatekosok passzainak tudatos iránya es sebessége is van ( vajon maguktól találják ki ?!?… nálunk meg Balde - visssza - kicsit jobbra hatra - Balde vissza ….
En nem értek hozza de higy ez lenne a Barca DNS meg a Cruiijfizmus..
Sztem ma kb mindenki alulteljesített, nem hiszem, h ilyenkor kéne a játékoskba rúgni.